מיואשת...

דיקלוש99

New member
מיואשת...

הקיץ הגיע, וזה הזמן לחדש את הקולקציה כי רוב בגדיי הם ארוכים, אני לא חולצות קצרות ליום יום, או שהכל גופיות ואני לא הולכת עם גופיות או שרוול ממש קצר כמו גופייה.. אני בערך מידה 5 לפי ג'אמפ.. 48-50 משהו כזה.. למישהי יש רעיונות מאיפה לקנות? חרשתי את ml מה שנשאר זה רק מידות קטנות ביותר, בג'אמפ ובקרייזי ליין לא אהבתי כלום...

bar35111

New member
ראית בגמפ את הג'ינסים עד הברך

איזה מדליקים, ואת השרוולון הג'ינס עם הכפתורים הגדולים שלהם.. מדהים תראי יש גם ראלף קטה אבל זה יותר פוטשי כזה יום יומי אולי תמצאי משו או בגולברי עד מידה 46 גם בנינה אם את עד מידה 46 יש כמה דברים צריך לקנות מהכל לא להיות נאמנה לחברה אחת בהצלחה

כמה כתובות מנצחות ושוות!../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif

הנה כתובות בהם תוכלי למצוא שלל בגדים מחמיאים במידות המתחילות מ 40 עד 56 1. אופנת נפרטיטי....עברה מקבוץ אילון לתוך קבוץ כברי, בתוך חנות יפה וענקית יחד עם עוד מעצבות במקום חנות נעליים תכשיטים ובגדים מדהימים שווה נסיעה . מגיעים לנהריה ומשם במונית 15 דקות לכברי. 2. אופנת שרינה, ברח' ברשבסקי באיזור התעשיה הישן של ראשון ליד סוהו ונאפיס. חנות מפעל במחירים זולים מאד. מבחר גדול ויש מבצעים. 3. חנות קטנה ומטריפה ברמת - גן בשדם קו במידות גדולות השייכת לבחורה מקסימה בשם ריבה החנות נמצאת בעוזיאל 54 , הטלפון 6769816 , אם אין לה את הדגם הרצוי במקום ניתן להזמין. תתחדשי!

גינסים תבדקי בבנג'מין

אתמול ראיתי 3/4 ממש נחמדים ואם את מהצפון ממליצה לך להכנס מתחם ביג בנשר בעולם הטקסטיל מוכרים אותם בפחות מ-150

דיקלוש99

New member
תודה לכולן...

אנסה את המקומות האלה, אגב אני מהמרכז אז הצפון לא יעזור

דיקלוש99

New member
אני יותר מחפשת חולצות קייציות לקיץ..

ופחות מכנסיים, פשוט כל החולצות שראיתי בכל החנויות השונות נראות לי או ענקיות, או ציבעוניות מדיי או נראות לי של מבוגרות.. כאילו הקולקציה הקיץ הזה פשוט נוראית....

bar35111

New member
יש לך בחולון את חנות מפעל נראה לי

ולדעתי שרינה ואישה אישה זה קצת יותר מבגר ... אני לא יודעת בת כמה את אבל נראה לי שרינה זה גילאי 35+-40+ משו כזה ואישה אישה גילאי 35+.. לא יש בטח יחלקו עליי אבל זה דעתי .. כמו דודה כזה

bar35111

New member
יש ראלף קטה

מול קניון איילון ברמת גן צמוד לביתילי ואייס, יש שם חולצות עד מידה 7 שזה בערך 46 קצת קרוב ל48 אבל חולצות מדליקות באמת ליום יום ואפשר למצוא גם לערב , קו צעיר , כל החולצות הירוקות האלו שעכשיו רצות, מזה יפות, לא יקר , ראיתי גם שיש מידות גדולות יותר דווקא נכנסתי השבוע לג'מפ ראיתי כמה דברים מזה יפים שם , דוגמא שרוולון כמו ג'קט ג'ינס קצר כזה מעלף יש גם מבצע חבר מועדון פריט שני ב40% הנחה , תראי שמעתי שיש גם חנויות אוטלק עודפים יש בכפר סבא אולי תמצאי .. הייתי בתמנון גם מצאתי כמה חולצות ליום יום כאלו ..הבנתי שגם בג'ינסים עד מידה 46 אבל צריך לראות עד כמה המידה נכונה ולא 46 קטן.. יש בנג'מין בחולון תראי צריך להסתובב ולמצוא אין בעיה , תלוי במידה אם את עד 46 אפשר בכיף למצוא. גולברי זה עד 46, ג'ימפ עד מידה 6-7, נינה עד מידה 46, אני לא אוהבת את כל החנויות שמוכרים בגדים מבגרים כאלו , למרות שאני במידה גמפ 5 , (בין 44-46 ) אני מנסה להצמד לקו שהולך היום ולא מבגר .. בטח הרבה חולקות עליי אבל זו דעתי בלבד.. בהצלחה!

ליקש

New member
ממש לא יש שם מחלקה של מידות גדולות

יש מבחר גדול של חולצות בערך עד מידה 50 וגם טייצים מאוד יפים יש גם חנות שלהם בפ"ת במתחם יכין

אופנת בנג'מין

חנות המפעל של בנג'מין נמצאת בחולון רח' סוקולוב 49 (בנייני צמרת) יש לנו דוגמאות יפות מאוד של מכנסי ג'ינס 7/8 ממידה 2 - 5 (מידה 5 מקבילה ל-50) לשאלות אשמח לענות. בברכה , סילביה

ליקש

New member
איפה עוד ניתן להשיג את הדגמים של בנגימין??

מה טווח המחירים של חולצות ?? מה טווח המחירים של מכנסי 7/8 ?? הבגדים בתמונות נראות מאוד יפות!!!!

ליקש

New member
אני קניתי חולצות בX-MIX

וגם בקריזיי ליין חולצה אחת מאוד יפה בורוד פוקסיה וגם חולצה ב- ml

bar35111

New member
ראלף קטה זה חולצות , מכנסיים הכל

וגם בפוקס יש חולצות עד מידה 4 , ממש נוחות

למעלה