מיואשת...

nog16

New member
מיואשת...

כן כן, אני מוכשרת שכמותי, שבוע לפני הפסיכומטרי מצאתי לי תזמן המושלם להיות חולה... אני ממש לא יודעת מה לעשות.. בניתי על סימולציה כל יום עד לבחינה (שזה יוצא עוד 6 סימולציות), הבעיה היא, שהיום, ככה בבוקר בערך, התחלתי ממש לא להרגיש טוב.. ואני מדברת על סחרחורות בלי הפסקה, ממש ברמה שאני לא מצליחה שהראש מסתובב, והכל נראה מטושטש.. אני בטיפשותי, עוד עשיתי סימולציה אחר הצהריים, וכמובן שהיו לי בערך 5 טעויות בפרק יותר מאשר בסימולציות שעשיתי בימים האחרונים... אבל אני לא יודעת מה לעשות.. להמשיך לעשות סימולציות כשאני יודעת שזו במילא לא תהיה לי אינדיקציה טובה לרמה שלי, או לקחת לי הפסקה, שאני מרגישה שאני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי עכשיו, שבוע לפני הפסיכומטרי.. מה אתם הייתם עושים? בינתיים מיואשת, מקווה שזה יעבור לי כמה שיותר מהר...

משום מה נראה לי

שהמחלה שלך היא פסיכולוגית... תקני אותי אם אני טועה.. -במקרה הכי גרוע ואכן לא תרגישי בטוב עד יום הבחינה תוכלי פשוט לא להגיע ולהבחן ישר במועד אחרי (שלצערך זה עוד הרבה זמן..) אבל זו לא נראית לי הבעיה.. לדעתי לפתור תרגילים את יכולה לעשות סימולציה זה קצת יותר מורכב.. לכי לרופא וראי מה יגיד. בכל מקרה לעשות סימולצהי כל יום זה לא כזה טוב לדעתי וגם אם תעשי עוד שתיים שלוש זה מצויין שאלת מה היינו עושים, אז אלף אני לא עמדתי במצבך אני נראה לי הייתי לוקחת יום הפסקה מהלימודים למרות הקושי (שלהפסיק ללמוד כי אתה רוצה להספיק עוד ועוד..) ואח"כ ממשיכה עם כל הכוחות שיש לי עד הסוף. שיהיה המון בהצלחה!!!

nog16

New member
זה לא פסיכולוגי...

אני ממש רואה כפול חצי מהזמן, ובקושי מסוגלת לעמוד בלי להחזיק במשהו.. הבעיה היא שמחר בבוקר יש לי סימולציה מלאה בכיתה במסגרת הקורס (קידום תיכון), וממש יהיה חבל לי לפספס אותה... קיצור, נשאר לי רק לקוות שאיכשהו באורח פלא אני אקום מחר כמו חדשה.. תחזיקו לי אצבעות.

תגידי תודה--

שזה קורה לך שבוע לפני! ולא תוקף אותך שעה לפני תחילת המבחן.... יוווווו איזה פאק!! ואם כבר, באותו נושא- שאלה לי לבנות שבינינו: מישי אולי יודעת מה אפשר לעשות כדי למנוע כאבי מחזור שאמור לתזמן את עצמו בדיוק ביום המבחן????

tuluse

New member
מממ..

אם את לוקחת גלולות...את יכולה להמשיך לקחת אותן לעוד כמה ימים כדי למנוע מהמחזור להיות בדיוק ביום ההוא... זה לא מזיק וזה יפתור את כל אי הנעימות :)

אבל זהו,

שאני לא לוקחת... חבל באמת שלא התחלתי לקחת לפחות הפעם.. עשיתי רק דיאטה משונה שהומלצה לי כמונעת מחזור.. מקווה שזה אכן יפעל.

tuluse

New member
דיאטה? ../images/Emo2.gif

באמת נשמע משונה... שמעי, אם יכאב פשוט תפוצצי את עצמך בכדורים (תשתדלי לא כאלה שימסטלו אותך :))...

johngalt2

New member
לדעתי -

קחי הפסקה של יום יומיים מהלימודים. זה יעשה לך רק טוב. בדוק.

למעלה