מיואשת..

מה אגדות? האגדה היחידה שקופצת לי

לראש היא כיפה אדומה והזאב...חיחיחיחי אוף איזה רעה אני... הוא באמת נורא מתוק היה עד הקטע האחרון... אסור לי לשכוח שנתיים וחצי מדהימות ... זה לא פייר...

את שוב תרככת..

עכשיו תזכרי כמה הוא זאב טורף נפש ואחכ כשייצא לך מהלב תזכרי כמה הוא היה חמוד.. יש מבין?

יש מבין!!!

חבר'ה הצלחתי עכשיו לחבר את החתיכה השלישית של הלב שלי!!! הידד!!! נשארו רק עוד 2547384 ! מתנדבים?

מיואשת3

New member
זה בסדר.....

היא תעשה את הטעויות שלה בחיים כמו כולנו! כמה שלא נדבר בשורה תחתונה היא תעשה את אותן הטעויות ככה זה ...עד שלא מרגישים את הכאב לא מבינים אותו!

אין מיואשת אני חולה על הציניות שלך

שתדעי!!! יש לך רומן עם המנהל בנק? אחלה בחירה אחותי!!!

מיואשת3

New member
../images/Emo10.gifרומן אה....

יש לי .....לא רוצה להגיד לך מה עם מנהל הבנק. אגב אין לי רומן בכלל לא עם מנהל בנק ולא עם אפ אחד! החלטתי להפוך לנזירה!!!

אפשר לחשוב..

שכשמבינים לא עושים טעויות.. תראי עם מי התיתנתי וזה אחרי שעלק למדתי משהו מכאב לפני זה..

אבל המלפפון עגבניה הזה היה

נחמד לפני החתונה לא? שיו אני צריכה מגדת עתידות או משהו??? מה קורה עם הגברים של ימינו???

מיואשת3

New member
זה לא הגברים......

זה השינויים שאנחנו עוברים. פעם אישה הייתה מגדלת ילדים מנקה מבשלת ופה נגמר התפקיד שלה... כן כן לא שכחתי שהיא הייתה גם שפחת מין. היום הנשים מתעלות על עצמן ובגדול!! נגמרו הימים שגבר אומר את המילה האחרונה בבית! ופה מתחילה הבעיה עם הגברים... המלעונים האלה לא מסוגלים להבין שיש משו מעליהם... ולא תרתי משמע... וידוע הרי שגבר לא מסוגל לעשות 2 דברים יחד! המצב משגע להם ת'שכל שגם ככה אין להם בשפע... והם הרי יודעים מה נקודת החולשה שלנו הנשים...הלב! אז הם משחקים על מה שהכי קל להם!

איפה היית כשדיברתי

עם המלעון הפרטי שלי??? נראה לי היית מסדרת לו יופי את הראש...

אוך אני פשוט מסרבת להאמין

שכל הגברים כאלה!!! יש איזה אחד או שניים שהם ממש בסדר , לא?

למעלה