מיואשת..

וזה ההמשך... בייחוד עבור שוקומוקה

לכעוס פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים!!! בסופו של דבר הכל מסתדר, ואם עוד לא הסתדר, סימן שעוד לא הגיע הסוף... אוהבת מלא

אוהבתותך גם... אבל אסור לך להגיד

לי את זה כי אני סתם יפתח תיקוות שוא עליו... מיואשת תגידי לההההההההההההההההה שאסור לומר לי דברים כאלההההההההההההה.....

זה לא היה בכדי לעשות לך..

תקוות שווא אלא ההיפך בשביל לגרום לך להבין שזה לא סוף החיים!!! שעוד יבוא היום ותגחכי על עצמך שהיית בכלל במצב הזה, בייחוד בשביל מישהו טיפש שלא הבחין בך...
.( נראה לי הוא עיוור)

חיחיחיחי.... טוב אז אם ככה

מותר! סתם אם בא לכם תשמעו את השיר המדהים של סלין דיון-the power of love נראה לי אפילו מיואשת שלנו תאהב אותו...

עם הילדים זה אחרת..

להם נותנים אבל הקבלה מהם היא אחרת.. כשהם קטנים זה בחיבוקים בנשיקות.. בזה זאת יודעת כאמא שאת הכל בשבילם.. ביחטחון אהבה ובית.. ואז מגיע גיל מכוער 5-18 שאת רק כספומט.. אחכ,את ביבי סיטר לנכדים שנותנים לך את האהבה של עד גיל חמש..

טאKילה

New member
אני בתקופה הכי טפי~

כספומט וזהו... סאמם מזמן לא הגניבו בונוס כזה

אני בשתי תקופות.. הכספומט וחיבוקים

אז לגדול אני נותנת מתנה ובאה לקבל תודה חיבוק מהקטן. כנראה זה שוב ענין של בנים.. בנות זה אחרת לא?

זאת אומרת שאין לי מה שלצפות שהשלישי

שבדרך יהיה בת??? חשבתי שזה אחרת.. (כן כן יש משהו בדרך לא יודעת מה המין)

מיואשת3

New member
זוזוו רגעעעעעעע........../images/Emo46.gif

סאמק מה אתן מיללות..... אני אמא ל3 אינדיאנים! אחת בת שבעעשרה וחצי..לומדת בבית ספר פרטי..בבגרויות עכשו..עם כול התיסכולים של הגיל המטומטם הזה.... אחד בן 13 שחושב שאמא שלו מנהלת רומן עם מנהל בנק וברווז בן 6 שזה בכלל חושב שאמא שלו מחוברת לאיזה צינור שמזרים כסף עכשו נראה אותכם מיללות..

ולי יש אחד בן חמש נראה מלאך חמוד

כזה.. חבר של כל השכנות.. ובבית חצי שטן.. ואחד בן שנה ושבע שחושב שהוא אריק זאבי כל היום הולך מכות..או מטפס עלי כאילו אני הר האוורסט.. ו.. יש את מה שבדרך שכבר בועט/בעטת מבפנים...

מיואשת3

New member
יו.......

למה לא מספרים לי כלום בבית הזה?.. אנחנו בהריון ולא ידעתי.. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתי ?מי? כמה? למה? אני רוצה הזמנה לברית!!

יו! גמאני לא ידעתי!!!

וואו!!! וווווווואאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווו!!!

אם תהייה ברית בע"ה אתן מוזמנות

ואם זו בת אז אני לא יודעת מה יהיה בכל מקרה תהייה לכן ולך איש יקר הזמנה.. ו.. יש זמן מתישהו בתחילת ינואר זה אמור בע"ה לצאת..

מיואשת3

New member
אחת......

תתעוררי לחיים חמודה..... גם לילד לא נותנים הכול!!! תסתכלי סביב תראי כמה קשישים זרוקים אפ אחד לא מסתכל עליהם...וגם הם גידלו ילדים! גם הם נתנו את הנשמה...ומה קיבלו?. בעיטה לישבן!!<וכן אני יודעת שיש יוצאים מהכלל> אבל הרוב נטוש!! תני לילד תואהבי אותו אל תתני לו את כולך!

נראה לי אנחנו מוציאות לקוטיונילה

את כל המיץ מהחיים?? :) קוטיונילה אל דאגה יש גם אושר ושימחה.. באגדות..חחח

למעלה