מיואשת

noa shtinmetz

New member
מיואשת

אני לפני צבא אני מתגייסת בפברואר ואני רוצה לגשת לפסיכומטרי בדצמבר רציתי לדעת איזה קורס כדאי לי לקחת חוץ מזה אני ממש מיואשת מהפסיכומטרי עשיתי במהלך התיכון באנקורי קורס ולא ממש למדתי וקיבלתי ציון לא טוב לעומת זאת ידיד שלי ממש חרש והשקיע איזה 5000 ש''ח בקורס (בנוסף למה שהיה בבית ספר) וקיבל רק 600 ... מה לעשות ממש נראה לי בלתי אפשרי לקבל ציון יותר מ- 700

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gifכל הפורום ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הזה <כמעט> הוציא מעל 700 אז זה כן אפשרי. תעשי קורס כלשהו, והפעם תלמדי... כי ההצלחה לא תלויה בקורס, אלא בבן אדם ובהשקעה שלו. מה את רוצה ללמוד שאת צריכה 700+ ? ולאן את מתגייסת ? באיזה תאריך בפברואר ?

noa shtinmetz

New member
אולי כולם פה ממש חכמים (לא שזה תמיד

קשור חוץ מזה שגם כשראיתי שבן אדם משקיע אז הציון שלו היה ממש לא מספיק אווווף אני רוצה ללמוד רפואת שיניים אני מתגייסת ב- 20 לפברואר למודיעין אלקטרוניקה כנראה ... נשאר לי לעבור תחקיר בטחוני ולאיזה קורס כדאי לי ללכת ...? יש כ''כ הרבה

yakirml

New member
תראי, זה שבן אדם אחד השקיע

ולא הצליח זה לא מעיד על הכלל. יתכן מאוד שהוא אומנם השקיע אך לא בצורה הנכונה ולא בתחומים שבהם הוא באמת חלש. ישנם הרבה דוגמאות בפורום הזה של אנשים שהתחילו עם ציונים נמוכים ולאחר מס' בחינות עברו את ה-700. הכל תלוי בכמות ההשקעה ובאופן בו מחלקים את ההשקעה הזאת בין הנושאים השונים המבחן. חשוב גם לבצע מידי פעם הערכה עצמית ולשאול מדוע את לא מצליחה בנושאים מסויימים ?, להצביע על הנק. הדורשות שיפור (מהירות קריאת השאלה, אופן סידור הנתונים, שליטה בפעולות אלג' פשוטות וכו') ולמצוא דרכים יצירתיות להתמודד עם הבעיות. אל תתיאשי, בסופו של דבר הכל תלוי בך. במבחן הזה, חוסר ביטחון עצמי זו המכשלה הגדולה ביותר כדי להצליח. בהצלחה.

Hofman007

New member
תראי למשל אותי

קיבלתי בהתחלה ציון לא טוב(690) עם קורס! אחרי זה עשיתי מה שזה שלפני אמר, ישבתי וחשבתי למה אני לא מצליח.. ובגלל האנגלית.. אז קראתי עוד ספר באנגלית.. השקעתי עוד קצת במילים.. ואז בלי קורס.. הצלחתי להוציא ציון נחמד(730).

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif וואי גם'ני ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ב 20.2 אבל לתפקיד אחר... העיפו אותי ממודיעין אלקטרוניקה ממזמן
תראי לגבי איזה קורס- אפשר להריץ חיפוש בפורום, לראות מה אנשים ממליצים- אבל לכל קורס תמציאי המלצות, ותמצאי השמצות... כל הקורסים טובים, הכל תלוי בהשקעה שלך... תבדקי , מה עולה פחות, מה קרוב יותר לבית, מה בשעות נוחות יותר, איפה יש יותר מפגשים, יותר סימולציות וכו'... ואז מקסימום- תתלבטי בין 2 קורסים שונים, תשאלי פה...

shade21

New member
זה תלוי אך ורק בהשקעה שלך

נכון, להוציא 700 זה קשה מאוד, אבל השאלה היא קודם כל "האם את צריכה בכלל 700?", יש אנשים שמספיק להם הרבה פחות למה שהם רוצים ללמוד. ואגב, יש לי חבר שכל התיכון לא למד ולא השקיע, עשה 4 יחידות במקצועות הריאליים וקיבל ציונים ממוצעים ביותר, בואי נגיד שהוא לא ממש הבריק בזמן ביה"ס. הוא עשה לא מזמן (אחרי הצבא) קורס של יואל גבע והוציא 682, ציון אסטרונומי, והוא עוד אומר שהוא היה יכול ללמוד עוד ולהוציא יותר... אז הכל אפשרי...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif היא רוצה ללמוד../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

רפואת שיניים אז היא כן צריכה פסיכו' גבוה...

shade21

New member
התכוונתי ציון אסטרונומי לאחד כמוהו.

וזה ציון גבוה!

noa shtinmetz

New member
תודה רבה רבה

המחשב לא עבד לי אז לא יכולתי להגיב אבל עכשיו כשראיתי את התגובות שלכם אני חייבת להגיד לכם תודה רבה ... זה מעודד לשמוע שזה אפשרי להוציא את הציון למרות שאני עדיין ממש מפחדת אבל אולי לא כ''כ מיואשת בכל אופן שיהיה לכולכם בהצלחה... נקווה לטוב

Narciss

New member
כולם פה קיבלו 700?!?

איך סה? 700 זה רק 3 אחוז מהאוכלסיה מקבלים אז כולם פה גאונים כאלה? או שפשוט עשיתם את הפסיכו איזה 3-4 פעמים? אני אישית עושה פסיכו פעם ראשונה..ואני יהיה מרוצה עם יהיה לי איזה 650... אגב..אני לא בדיוק הבנתי את הקטע של הדרישות לפקולטה מוסיימת אני לא יודע מה הממוצע הבגרות שלי עדיין, לא יצאו כל הציונים עדין ויש גם מבחן של הפקולטה שצריך לעשות, ומאיפה אני יודע כמה אני יקבל אז איך זה שאפשר לדעת כמה אני צריך? אני הולך לאדריכלות..מישהו יכול לתת לי טווח של הציון הרצוי בפסיכו?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif 5 אחוז מהאוכלוסיה../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אמורים להוציא מעל 700 לפי המציאות פה, זה אחוז הרבה יותר גדול. האונ' עושה לך ציון משוקלל של ממוצע בגרות עם ציון פסיכומטרי לפי נוסחה מסוימת שלה... תכנס לאתר של אונ' שאתה רוצה ללמוד בה, ותראה שם מה ציון ההתאמה שצריך, תקליד ממוצע בגרות משוער, ותראה כמה פסיכו' אתה צריך. כמובן שמשנה לשנה- תנאי הקבלה משתנים...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה לא עשינו, זה../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הם עשו ... ויש ויש- יש כאלה שעל הפעם הראשונה עברו את ה700 יש כאלה שנזקקו להזדמנות שניה. מה זה רלוונטי ? תתרכז בציון שלך...

קשה להגיד כמה אתה צריך כשאין לך

עדיין שום ציון... אתה יכול להכנס למידעת ולנסות שילובים שונים של ציוני בגרות, מבחן כניסה ופסיכומטרי אם אתה ממש מתעקש. ברגע שיהיו לך ציוני בגרות תוכל לדעת מה הטווח.

למעלה