מיואשת

דני1993

New member
מיואשת

שמי דניאל.אני בת 16 וחצי ואין לי חברות טובות.אני לא השתלבתי טוב בכיתה שלי ובשכבה עקב ירידות עוקבות במשך שנים של בני גילי מגיל יסודי ועד עכשיו [כיתה יא]. אין לי קשר טוב עם ההורים שלי,אמא שלי ילדה אותי כשהיית בת 21 והתגרשה כשהייתה בת 22 ומצב זה עירער אותה כנראה ואין לנו קשר טוב.אבא שלי לא היה פה מסיבות אישיות שלו. אח של אבא שלי נפטר מסרטן בחודש יוני 09 והדבר עדיין טרי אצלי.דוד שלי תיפקד בשבילי כאבא יותר מהאבא הביולוגי שלי [אח שלו]. אני באמת כבר נמאס לי. מישהו יכול לעזור לי?

tailka

New member
היי דניאל

תסתכלי על כל האנשים סביבך (שכנים דודים דודות מורים מורות .......) ותריאי מי מהם יכול לעזור לך על מי מהם אפשר לסמוך מצאתי שקל לי יותר לסמוך על אנשים שאין להם נגיעה אישית לאיזור בו אני נמצאת מתאמנים שלי עוסי"ת .... כאילו שגם אם הם יאכזבו אותך זה יכאב אך לא כמו שמשהו קרוב יאכזב אותך תראי מה כל אחד סביבך יכול לתרום לך ולחיזוק המטרה שלך ואת זה אני אומרת בתור קטנת אמונה ..... במיוחד באנשים תעשי מה שאת אוהבת ........ תחביבים טיולים פינוקים .... ותהיי עצובה

נשמע כמו חיים לא קלים לנערה צעירה ../images/Emo10.gif

האם יש עוד גורם שיוכל לטפל בך-עוד דוד/סבתא? מציעה לך לפנות ליועצת בית הספר בבקשה שתעזור לך בעניין.

למעלה