מיואשת . .

מיואשת . .

היי :) בעיקר סמויה פה ואוההבת להרגיש שאני לא לבד בעניין של חבר מהצבא כי חלק מהחברות לא מבינות מה עובר עלי אז ככה אני בת 17 וחצי , שנתיים וחצי גם מגבני"ק . אז ככה ... משחבר שלי התגייס לפני שנה וחצי הקשר בוא נגיד לא מהחלומות . עד שהוא יוצא הוא עייף מדי לצאת , ומעדיף כמובן להיות עם המשפחה שלו שזה דבר לגיטמי מאוד ואין לי שום בעיה עם זה עד שאמא שלו הפכה להיות בעיה . חבר שלי גר מחוץ לעיר ויש לי שם דודים וסבתא וכול זה.אז שבת אחת שהייתי אצלו אכלתי שישי אצלו ושבת אצל סבתא שלי . למרות שחבר שלי ידע , הוא לא אמר לאמא שלו. שחזרתי אליו אחרי הארוחה אצל סבתא שלי אמא שלו באה ואומרת לי " אני לא מכבדת מי שלא מכבד אותנו" והסתובבה והלכה.פשוט ככה. בואו נתחיל מזה שישר רצתי לחדר של חבר שלי והתחלתי לבכות בכי מוות כי בחיים לא ציפתי להפגע ממנה.כי סה"כ היא רק אמא של חבר שלי , אני לא נשואה לו ואין לי נכדים בשבילה ולא כלום. תכלס מה הוא כבר יוכל להגיד ? זאת אמא שלו . סבבה שמתי את זה בצד ומאז החלטנו שיום שישי נגיד אני יאכל אצלו ושבת אצלי או ההפך . וגם עם זה לאמא שלו יש בעיה ככה שהוא פשוט לא בא והמשפחה שלו מצפה ממני ליותר , ובאמת שאני לא אחת כזו . [ זו רק הייתה בעיה ראשונה ] בנוסף יש את החברים שלו . בערך חצי שנה שאנחנו בכסח רצח על זה. שאני מבקשת ממנו לצאת איתי לאנשהו הוא אומר לי לא . אבל שחברים שלו אומרים לו לצאת לאותו מקום באותו זמן שאני ביקשתי ממנו הוא אומר להם כן. אני בחיים לא אמרתי לו לא לצאת , לא להתסובב עם מישהו מסוים , כאילו אפעם לא הגבלתי אותו . אבל שזה נהיה להעדיף את חברים שלו על פניי זה כבר אבן על הלב . כמה שאני שותקת ככה גם המריבה יותר גדולה . והנה אתמול לאחר 3 שעות שיחה על הנושא הזה היום בערב הוא שוב העדיף לצאת עם חברים שלו מאשר לבוא אלי . לאחר ששבוע שלם אני עולה לישון לילה לילה בוכה בגללו , ולאחר ששבוע שלם כול לילה זה אותו נושא של מריבה אין לי כבר כוח לכלום . וזה לא קרה פעם אחת , וזה לא קרה פעם שנייה ואפילו לא שלישית . זה קרה יותר מ15 פעם בזמן האחרון . ועוד עכשיו הוא ברגילה שבועיים . סבבה אתה צריך כסף אז אתה עובד מבינה אותו . אבל שאתה אומר לי שאתה הולך לישון כי אתה צריך לקום ב6.30 לעבודה ובסופו של דבר אתה חוזר ב3 מבילוי עם חברים שלך זה קצת מעצבן . מצטערת על החפירה אבל באמת שאני חייבת לפרוק.

0LoVe GiRl0

New member
....

קודם כול היי,קוראים לי אולגהה ... וברוכה הבאה לפורום :) את במאת לא לבד !!
במיודח שגם חבר שלי מגבני"ק ...חח סוף סוף עוד מישהי עם חבר מגבני"ק... לפני שאני אגיב לך על המ שכתבת אפשר לשאול מתי הוא התגייס ואיהפ הוא משרת? ניראלי הוא היה עם חבר שלי .. תקשיבי מאמי זה שהם עייפים זה ברור ...הם עושים שמירות של 8 שעות לפחות ולעפמים 12 .. ועוד תלוי איפה חבר שלך ומה הוא בדיוק עושה ...זה שהם עייפים זה לגיטימי לגמרי .. ופה אנחנו גם בשביל לדבר איתם ולעודד אותם ולהיות שם בשבילם .. אבל מצד שני אם הוא כול כך עייף אז איך זה שיש לו זמן לחברים ולבילויים ולמשפחה ורק לא אלייך? זה לא מסתדר לי .! וזה לא צריך להיות.. ברור שהוא צריך להיות גם עם המשפחה וגם עם החברים ולמה לא לשב חברים ואת ,משפחה ואת? כן הבנתי שיש בעיה עם אמא שלו אבל הפתרום היחיד זה או שאת תדברי איתה אבל ניראלי שאת אל ביחסים כאלה טובים איתה או שתדברי איתו ..שידבר כמו שצריך עם אמא שלו .. כי אני לא מבינה בכלל מה הבעיה בזה שתאכלי אצל סבתא שלך? באמת שלא הבנתיי.. ואיך זה שלך הוא אומר לא ולחברים שלו על אותו דבר כן !? מצטערת אבל זה אל אמור להיות ככה!! אני יודעת מזה להיות חברה של מגבני"ק כן נודה שזה לא כמו של מישהו שהוא ממש קרבי וסוגר כמעט חוגדש אבל זה גם לא קל .. ואת מחכה לו שבועיים ..ותומכת בו ואוהבת אותו ומקבלת כזאת סטירת לחי כשהוא חוזר? זה לא צריך להיות ככה ואת אל צריכה לדבר איתו רכול הזמן ..כניראה שזה לא עוזר והוא לא לוקח אותך ברצינות וחושב טוב היא תכעס ויעבור לה .. לדעתי במקרה כזה תקחי קצת צעד קיצוני שיעיר אותו.. תגידי שאת רוצה הפסקה ולחשוב על כול זה כי זה לא מתאים לך ולא מגיע לך .. תראי מאמי אני ממש לא מעודדת אותך לזה וזה לא קל .. אבל לדעתי לא מגיע לך כזה יחס ..! מי הוא שיתייחס אלייך ככה? את צריכה להבין אותו והוא אותך .. אז מאמי תחשבי מה את עושה ואם את רוצה אני תמדי פה בשבילך ..!

....

קודם כול תודה :) כיף לדעת שיש עם מי לדבר אז הוא התגייס באוגוסט 08 , משרת בבית גוברין . בקשר ללמה שרשמת , באמת שניסתי [ אני לבד ] לשלב את הקטע משפחה אני והוא , חברים אני והוא אבל הבעיה שלו זאצלו זה רק נטו הוא הוא הוא והוא.הוא חושב שבגלל שהוא בצבא אז הכול צריך להיות סובב סביבו ולהבין רק אותו . אז סבבה מבינה אותך אתה רוצה להיות ם המשפחה להיות עם חברים אבל לא להיות איתם שיש לך יכולת סוף סוף לראות אותי. אפעם לא אמרתי לו לא לצאת לאנשהו אפעם אפעם אפעם !! והוא יודע את זה ואתמול הוא אומר לי שהוא מרגיש ילד קטן שיש לו אמא שתמיד מעירה לו ומונעת ממנו דברים . באמת שאני לא כזו !! ניסתי לחשוב איפה ומתי אמרתי לו משהו שלא יעשה ולא מצאתי ! בקשר לאמא שלו אני ממש לא מעוניינת לפתח שיחה \: . שהיא רוצה היא יודעת להיות אישה נחמדה , ושהיא רוצה היא יכולה להיות גם נחש . אני רואה איך מדברת על הכלה שלה בצורה מגעילה מאחורי הגב ופנים מול פנים הכול נחמד ויפה. חוץ משלום שלום אל תבואי לי בחלום . אבל אני לא מרגישה בנוח כי גם מני מרגישה צבועה שבאמת בתוך הלב מציק לי שהיא איזשהו גורם מפריע ביני לבין חבר שלי . אני מכבדת אותה כאילו היא אמא שלי , עוזרת כאילו אני גרה שם ובאמת והכול מרצון שלי בלבד . אבל כמה אפשר לשמור? איתו אני לא יכולה לדבר על זה כי הוא תאמת יתעצבן ונראה לי מיותר .,

dandi99

New member
wow,,,,

קודם כל היי :) אני דניאל ,חברה של שריונר כבר 11 חודש(יום שבת הקרוב =]) דבר ראשון כן הם חוזרים ממש עייפים...רק אתמול אני והחבר שלי דיברנו על זה שבשבועיים האחרונים שהוא יצא הוא חזר מת עייף(שבוע שטח לא ישן)אומר לי לבוא אליו ונרדם. השיא היה ששבוע שעבר לא הצלחתי להעיר אותו והייתי צריכה לבקש מההורים שלי שיבואו לראשון לקחת אותי הביתה (אני תל אביבית).שישי הזה הצלחתי להעיר אותו(כמובן שהוא רטן) והגענו למסקנה או שניפגש שהוא יקום או שאני פשוט אשתמש במיליון שיטות להעיר אותו,התוצאה עדין לא נקבעה P:. עכשיו לגבייך, אמא שלו יודעת שאת הולכת לאכול אצל סבתא שלך?בקשי מהחבר שיסביר לה שכמו שהוא אוכל עם המשפחה שלו לפעמים את צריכה לאכול עם המשפחה שלך. לגבי החברים שלו, למה שלא תצטרפי?או תעשו מן קביעה כזאת למשל החבר שלי נפגש בימי שישי עם חברים שלו (אנחנו נפגשים באותו יום עד 10-11 בלילה)אלא אם כן אנחנו הולכים למסיבות/הופעה שהוזמנה לשישי)נפגשים לאח"כ כדי לישון יחד ורוב שבת אנחנו ביחד עד אחה"צ בד"כ ולאחר מכן נפגשים ב8-9 שוב עד ראשון בוקר(שהוא חוזר לצבא). מכיוון שעכשיו הוא ברגילה תקבעי איתו להיפגש תגידי לו כל מה שאת מרגישה ותפתרו את העניין. אין סיבה שתעלי לבכות לילה לילה בגללו. שיהיה לך בהצלחה!

היי :)

תודה :) וכמו שאת וחבר שלך נסתם לשלב זמן גם משפחה , גם חברים , וגם ביחד אצלנו זה לא הלך . שהוא רוצה אנחנו יושבים עם חברים שלו , אבל עם חברות שלי הוא לא יכול לשבת.וגם עד שאנחנו יוצאים עם חברות שלי וידידים שלי וכאלה זה פעם במיליון שנה , וזה מאולץ ואחרי ריב ענקי . לעשות שבת אצלו אנחנו יכולים , אבל לעשות שבת אצלי זה מאולץ שוב . אז ניסתי יום אצלי יום אצלו וזה נגיש ואפשרי כי הוא עם אוטו וגרים 40 דק' אחד מהשני . ולדבר .... לא משנה מה אני יגיד לו , אם זה מה שאני מרגישה , משהו שעובר אלי , משהו שאני חושבת הוא אומר שזה לא נכון וזה כאילו יש לו איזה חומה שהוא פשוט לא מוכן לפרק אותה מוןלי . כאילו עם אנשים אחרים הוא יספר להם חופשי מה עבור עליו אבל איתי קשה לו להפתח וזה די מעליב כי אחרי שנתיים וחצי אתה לא יכול לסמוך עלי שאני יעזור לך ? אני תמיד הייתי איתו שההורים שלו היו בבית חולים , טירונות שהיה לו קשה , גירושים מכוערים של אח שלו . וכאילו אני אפילו שאני חולה הוא לא בא לבקר אותי שהוא היה בבית !!!! לא תגידי היה בבסיס משהו סבבה מבינה הוא היה בבית . וכמעט כול מה שאני מדברת איתו נכנס מאוזן אחת יוצא מאוסזן שניה . והגעתי למצב שכאילו כבר אין לי כוחות ואני יודעת שפרידה תהיה לי קשה כי זה בנאדם שאני אוהבת , עברתי איתו המון ונראה לי שיהיה לי קצת קשה בלעדיו אבל אני לא רוצה לחשוב על משהו בסגנון כי אנחנו חושבתצ באמת אנחנו צריכים משהו שיקרב בנינו .

dandi99

New member
יש סיבה שהוא לא רוצה?

אולי הוא לא מרגיש בנוח עם חברים שלך?אולי לא כייף לו איתם? את צריכה להושיב אותו לשיחה ולקבל תשובות : -סיבה למה הוא לא רוצה להיות אצלך בבית -סיבה למה הוא לא מוכן להיפגש עם חברים שלך. בקשר למה שהוא מרגיש,מניסיון הם לא תמיד חולקים...פעם חבר שלי אמר לי שזה בגלל שאני לא קרבית(אני חיילת משוחררת) אז אני לא מבינה מה עובר עליו ולא אבין ולכן קשה לו לחלוק עם זה. חוץ מזה שהם באמת מעדיפים יותר לדבר עם החברים כמו סודות שאת חולקת עם חברה טובה. יכול להיות שהוא צריך זמן להיפתח כי עכשיו החבר שלי מדבר איתי על ה-כ-ל ומתייעץ איתי ושואל לדעתי.זה משהו שכנראה מתפתח עם הזמן. בקשר לחלק השני של ההודעה שלך, שזה נכנס מאוזן אחת ויוצא משנייה,אני לא מעוניינת בלה"מליץ" לך על פרידה/הפסקה אבל אני כן חושבת שתיקחי אותו לשיחה ותגידי לו מה את מרגישה ,גם שאת חושבת שזה נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשנייה. אולי תנסי ליזום רעיון שיקרב אתכם?פיניק רומנטי,צפייה לבד בחדר בסרט,דברים כאלה..

...

הוא פשוט אומר לי לא רוצה שאני שואלת אותו הוא אומר לי ככה . כאילו אז דפוק תראד לבד בגלל זה רוב הריבים כי אנינמחזירה לו בהפוכה ואז שהוא מעצבן אני אומרת לךו יחס גורר יחס . ולאחר שנתיים וחצי הוא לא יכול לדבר איתי ? להתיעץ איתי ? בקשר לשיחה .. יום שישי דיברנו 3 שעות ובמוצ"ש הוא שוב העדיף את חברים שלו שמעי הוא ברגליה כבר שבוע [ והוא יהיה עד יום חמישי ] וראיתי אותו סה"כ שני בערב ושישי בערב שדיברנו. אבל הוא גם עובד ואני לא מוכנה שהוא ינהג עייף כי הספיק לי פעם אחת תאונה וזה קשה .

dandi99

New member
ככה זה לא תשובה.

תגידי הבחור בן 19-20 או שנתיים? מה זה ככה? במערכת יחסים יש שני צדדים ולא צד אחד. באמת,תשימי לו גבולות,את פשוט מוותרת ונותנת לו יד חופשית. בקשר לדיבורים, אני לא יודעת אייך החבר שלך אבל כנראה לא נוח לו להתייעץ איתך מסיבה מסוימת. שוב,לא מכירה אתכם ואת מערכת היחסים שלכם אבל כנראה שיש סיבה. אל תלחצי עליו בזה..כשהוא ירצה הוא יגיד. בקשר לשיחה, לדעתי את לא מציבה לו גבולות.הוא פשוט הבין שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואת עדין תהיי איתו. שהחבר שלי היה ברגילה-היינו לפחות 4 ימים ביחד אם לא יותר (כמובן לא כל היום אבל עדין נפגשנו)... כל העניין נראה לי ממש תמוהה...את צריכה לברר את זה.

לא משנה כמה

נדבר או ננסה להבין זה לא יכנס לשכל שלו. בעניין של הרגילה נכון זה צריך להיות ככה , אבל אמרתי הוא עובד חוזר עייף ואני מעדיפה שלא ינהג שאני מנסה אני באה אליו וזה היה רק שני שעבר ומחר ויום שישי התראינו לכמה שעות כנ"ל גם לימי שני .

dandi99

New member
לא יודעת מה להגיד לך :/

לי חשוב שהבן זוג יקשיב גם למה שאני אומרת ולא רק שזה יהיה הוא הוא הוא או אני אני אני

busted3

New member
מעבר למה שכתבו מעליי,

רק שאלה אחת- לא הבנתי למה אמא שלו אמרה לך את המשפט הזה. למה זה קשור בכלל? לזה שאכלת אצל סבתא שלך ארוחה? כאילו.. מה? זה נשמע הזוי ולא הגיוני בכלל. מה הבעיה שלה?

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo5.gif

בגלל זה גם נמנעתי מלהגיב כי לא הבנתי בכלל את הסיפור עם אמא שלו וכל זה ><

...

כן , תתפלאו אבל היא אמרה לי את זה רק בגלל שאכלתי אצל סבתא שלי . זאומרת כאילו הייתי שבת אצלו , וסבתא שלי גרה באותה עיר שלו ואמרתי לו באותו שבוע שיום שבת אני יאכל אצל סבתא שלי ושחזרתי ובאתי להגיד לה שלום היא אמרה לי אני לא מכבדת מי שלא מכבד אותי , הסתיבבה והלכה ובנוסף היא לא שכחה להזכיר את זה בנוסף לפני שחזרנו אלי לבית במוצ"ש

תאמיני לי

שאם הייתי יודעת זה כבר היה נפתר חחח אבל היא ככה לפי מה שרשמתי בהודעות האחרונות^^

LiNoY EzRa

New member
אבל זאת המשפחה שלך... מה היא מצפה שתיהיי רק

איתם ? כשחבר שלי חוזר בדר"כ ימי שישי , אני ישר הולכת לראות אותו , מרדימה אותוו קצת והולכת הביתה , הוא בנתיים ישן, רואה את חברים שלו, עם ההורים והאחיות שלוו .. ואז בערב אחרי הארוחה שלו -בבית , ושלי אצל סבתא .. הוא בא ואז אנחנו יוצאים עם חברים שלוו ... ואז בלילה הוא ישן אצלו אני אצל סבתא [ כי אמא לא מרשה לי לישון אצלו \\: ] ובבוקר קבענו שברגע שהוא מתעורר הוא מתקשר אליי ואחרי שעה אני אצלו .. עד הצהריים והוא עם חברים משחק כדורגל [" לרגל הימים הטובים " חחח ] וכשהוא חוזר הוא בא או שאני הולכת אליו שוב , ויוצאים עם חברים שלו או שאם הוא עייף פשוט נשארים בבית... אין מה לעשות , חברים שלהם זה חלק מהחיים שלהם , הם רגילים אליהם , וכשהם חוזרים הביתה ואין את זה .. אז גם עם הטירטורים האלה שהוא גורם לי לעשות , אבל אין מה לעשות , אני מתפשרת..
[ וסליחה על החפירה... ]

אז ככה ...

תודה לכולן :) ודבר שני אחרי יום ש ל ם איתו לבד , יצא לנו לדבר על הכול הכול הכול ובואו רק נקווה שהפעם זה יעמוד איפשהו בשכל

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo45.gif מקווה בשבילךך ../images/Emo24.gif

אם תצטרכי , את יודעת למי לפנות [; אגב, לך יש בעיה עם האמא , לי עם האחות...

LiNoY EzRa

New member
כן , אחותו בעבר הייתה חברה שלי , היא אפילו

לומדת איתי באותה כיתה .. אבל היא לא מקבלת את זה , גם אחרי שעברו מעל 10 חודשים , לפעמים היא מתייחסת אליי טוב , כאילו היא ממשיכה להיות חברה שלי , עד שלא יודעת מה קורה לה והיא הופכת למפלצת ... והכמות פגיעות שספגתי ממנה בכל ה10 חודשים האלה פשוט גרמו לי להבין שהיא לא שווה את זה. לפעמים אני מרגישה אבודה, בדיוק כמו עכשיו.. ריקנות כזאת \: ובכללי , לא יודעת מה קרה לי , התרחקתי מכל החברות שלי , מכולם.. בלי שום קשר אליה ...

למעלה