נ ו פ י ת י
New member
מיואשת . .
היי
בעיקר סמויה פה ואוההבת להרגיש שאני לא לבד בעניין של חבר מהצבא כי חלק מהחברות לא מבינות מה עובר עלי אז ככה אני בת 17 וחצי , שנתיים וחצי גם מגבני"ק . אז ככה ... משחבר שלי התגייס לפני שנה וחצי הקשר בוא נגיד לא מהחלומות . עד שהוא יוצא הוא עייף מדי לצאת , ומעדיף כמובן להיות עם המשפחה שלו שזה דבר לגיטמי מאוד ואין לי שום בעיה עם זה עד שאמא שלו הפכה להיות בעיה . חבר שלי גר מחוץ לעיר ויש לי שם דודים וסבתא וכול זה.אז שבת אחת שהייתי אצלו אכלתי שישי אצלו ושבת אצל סבתא שלי . למרות שחבר שלי ידע , הוא לא אמר לאמא שלו. שחזרתי אליו אחרי הארוחה אצל סבתא שלי אמא שלו באה ואומרת לי " אני לא מכבדת מי שלא מכבד אותנו" והסתובבה והלכה.פשוט ככה. בואו נתחיל מזה שישר רצתי לחדר של חבר שלי והתחלתי לבכות בכי מוות כי בחיים לא ציפתי להפגע ממנה.כי סה"כ היא רק אמא של חבר שלי , אני לא נשואה לו ואין לי נכדים בשבילה ולא כלום. תכלס מה הוא כבר יוכל להגיד ? זאת אמא שלו . סבבה שמתי את זה בצד ומאז החלטנו שיום שישי נגיד אני יאכל אצלו ושבת אצלי או ההפך . וגם עם זה לאמא שלו יש בעיה ככה שהוא פשוט לא בא והמשפחה שלו מצפה ממני ליותר , ובאמת שאני לא אחת כזו . [ זו רק הייתה בעיה ראשונה ] בנוסף יש את החברים שלו . בערך חצי שנה שאנחנו בכסח רצח על זה. שאני מבקשת ממנו לצאת איתי לאנשהו הוא אומר לי לא . אבל שחברים שלו אומרים לו לצאת לאותו מקום באותו זמן שאני ביקשתי ממנו הוא אומר להם כן. אני בחיים לא אמרתי לו לא לצאת , לא להתסובב עם מישהו מסוים , כאילו אפעם לא הגבלתי אותו . אבל שזה נהיה להעדיף את חברים שלו על פניי זה כבר אבן על הלב . כמה שאני שותקת ככה גם המריבה יותר גדולה . והנה אתמול לאחר 3 שעות שיחה על הנושא הזה היום בערב הוא שוב העדיף לצאת עם חברים שלו מאשר לבוא אלי . לאחר ששבוע שלם אני עולה לישון לילה לילה בוכה בגללו , ולאחר ששבוע שלם כול לילה זה אותו נושא של מריבה אין לי כבר כוח לכלום . וזה לא קרה פעם אחת , וזה לא קרה פעם שנייה ואפילו לא שלישית . זה קרה יותר מ15 פעם בזמן האחרון . ועוד עכשיו הוא ברגילה שבועיים . סבבה אתה צריך כסף אז אתה עובד מבינה אותו . אבל שאתה אומר לי שאתה הולך לישון כי אתה צריך לקום ב6.30 לעבודה ובסופו של דבר אתה חוזר ב3 מבילוי עם חברים שלך זה קצת מעצבן . מצטערת על החפירה אבל באמת שאני חייבת לפרוק.
היי