מיואשת

נוי9

New member
מיואשת

חברי בן 29, אני בת 23 ואנו יחד כמעט שנה. לפני כחודשיים גיליתי התכתבות שלו בפלאפון עם מישהי נשואה שהכיר הרבה לפני בצ'ט ופתאום יצרה קשר, בהודעות הוא רשם שהוא לא מבין למה "הם לא עשו את זה שוב" ו "אני יכול לקפוץ אלייך לחצי שעה". הוא כמובן לא הבין ממה אני מתרגשת ולטענתו אני מוגבלת מדי בתפיסה שלי את הזוגיות. נשארנו פרודים אבל בכל זאת המשכנו להיפגש יום יום ולהתנהג כזוג רגיל ומאוהב. לאחר שבוע גיליתי שהוא התערב עם חבר אם הוא יצליח לגרום לבחורה להתפשט במסנג'ר, הם ניהלו שיחת וידיאו שבמהלכה הוא צילם אותם בפלאפון כ"הוכחה" לחברו. כשגיליתי זאת, הגבתי מאוד קשה והוא לעומת זאת לא הבין בכלל ממה אני מתרגשת. הוא אמר שכל עוד שזה משחק ללא כוונה מינית אני לא צריכה להיפגע. ועוד שאנחנו בעצם "פרודים", אבל זה שטויות כי נפרדנו בגלל סיבה כזאת והנה הוא עושה אותה שוב ובנוסף, הוא אמר לי שוב ושוב שמבחינתו שום דבר לא השתנה, הוא עדיין מחוייב אלי באותה צורה. בעקבות זאת נפרדנו אבל מהר מאוד הסכמתי לסלוח לו ולתת לו הזדמנות נוספת מתוך אמונה שזה אכן היה "משחק" והוא למד שזה לא מכבד ולא במקום. , אבל מאז אני כל הזמן חוששת ומוטרדת, משהו בסיסי באמון שלי נשבר. אני מוצאת את עצמי כ"כ חסרת ביטחון ומחפשת בכל התנהגות הכי קטנה רמז לזה שהוא לא נאמן לי. המצב הזה בלתי נסבל, אנחנו בממוצע פעם בשבוע רבים על זה. אני מרגישה שכל שמחת החיים יצאה ממני, שאני כל הזמן מוטרדת. אתמול וזה הקש ששבר את גב הגמל, הוא סיפר לי שמישהי מהלימודים חשבה שהוא חמוד ושלחה לו תמונה של חברה שלה כדי להכיר ביניהם. מאוחר יותר גיליתי "(הוא אומר ששכח לספר) שהיא שלחה לו גם תמונות עירום שלה לפני שהוא הספיק להגיד לה שיש לו חברה. נכון, הוא לא אשם בזה, אבל אני שואלת את עצמי, האם משהו בהתנהגות הפתוחה שלו גורמת לאנשים לחשוב שהוא זורם ופנוי? הוא בתגובה אומר שאני אפורה, דיקטטורית וחסרת הומור. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני אוהבת אותו ואני יודעת בביטחון שהוא אותי אבל הוא פשוט אוהב לעשות "שטויות" (אני בטוחה שהוא לעולם לא יעשה משהו בפועל). אודה לעצתכם.

נוי9

New member
עןד משהו..

שכחתי לציין שביומיום הוא הכי מקסים שיש ועושה למעני הכל ובכלל כל פעם הוא מגיב בהפתעה למקרים האלה, כאילו הוא באמת לא ידע שזה אסור. אף פעם לא הייתה לא חברה, אני הקשר הרציני הראשון שלו.

seeyou

New member
"אני הקשר הרציני הראשון שלו."../images/Emo12.gif?

לדעתי את מאוד "תמימה" בקשר לזוגיות ,לפחות בזוגיות מהסוג שאת נמצאת. לדעתי,הבחור נהינה מכול העולמות ו"כולן" אוהבות אותו וסולחות לו. אין לו צורך בזוגיות "שמרנית" נוסח הוליווד. בחור כזה לא נועד לקשרים רצינים אם אני מבין את המצב,
תוכלי לחזיק בו בתנאי שתתחלקי עם אחרות ולחשוב כפי שהוא אמר שכל עוד שזה משחק ללא כוונה מינית אני את לא צריכה להיפגע
תמיד הוא יטען להגנתו שלא היה בכוונה תחילה יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
לבחור כזה יש שם:

קוראים לו "שחקן". לחיות עם אחד כזה זה כמו לשחק עם גפרורים בתוך תחנת דלק עמוסה. אפשר לאהוב אותו, אבל לא הייתי עושה לקשר הזה ביטוח חיים...

גבר כלבבי

רוב הגברים נפגעים כשמתברר להם שזוגתם מחטטת בלי בושה בחייהם הפרטיים - לו לא איכפת, הוא פוטר אותך באיזשהו קשקוש וממשיך הלאה. הוא גם לא רואה צורך לשנות משהו בהתנהלותו - מבחינתו הכל בסדר. גם ה"פרידה" שלכם, כך נדמה, לא עושה עליו רושם - ביחד או לחוד, הוא ממשיך לקבל ממך את מה שתמיד קיבל. או בקיצור - אין ספק שאת אוהבת אותו והוא אותך מצד אחד ומצד שני גם ברור שהאהבה שלך היא לא האהבה שלו. תהיי חזקה.

chenby

New member
נוי

את צעירה, את בת 23, יש לך כל כך הרבה הזדמנויות לקשרים טובים, למה את מחזיקה את עצמך בקשר עם מישהו שלא עושה לך טוב? בשביל מה? כי הוא בוגר? נו ראית מה יוצא מזה.. כי אתם שנה יחד? אז מה.. כי בהתחלה היה טוב? ומה עכשיו? החיים נותנים לנו מצבים (שלמעשה אנחנו מזמנים אותם) שהם תמיד סימנים. (ממליצה לך בחום לקרוא את האלכימאי של פאולו קואלו) כל דבר הוא סימן. האם אנחנו מרגישים טוב במצב הזה, האם אנחנו לא מרגישים טוב, האם האדם הזה שבחרנו, מתאים לנו כרגע, או לא מתאים כרגע.. אין פה דרמה, אין פה היקשרות, יש פה חופש, יש בחירה ויש אחריות אישית. אני אחראית לאושר שלי, ואני בוחרת להיות לצד אנשים שמפרגנים ואוהבים. כשאדם לא כזה איתי, אני עושה את הבחירה האם לשאול אותו, האם להכנע לזה, האם להשאיר אותו בחיים שלי - הרי הבחירה היא שלי מי אני רוצה שיהיה בחיי. איך את כל כך בטוחה שהוא לא יעשה משהו בפועל כשבפועל הוא מצלם נשים ערומות (בלי ידיעתן אולי) , מתכתב בצורה שאינה משתמעת להרבה פנים עם אקסית שלו ( שהיא נשואה גם מה שלא הופך אותו למחלק מוסר) מקבל תמונות ערום מבחורות - וזה נורא תמים - ואת האפורה (האם את באמת אפורה או שאת פשוט לא מקבלת את זה?) הבחירה היא שלך. אין לי עצה לתת לך כי אלו הבחירות שלך התוצאות שלך והחיים שלך. את בעלת הבחירה. אין לך שום סיבה לדון את עצמך לחיי בדידות אם תחליטי להפרד, ואין לך שום סיבה לדון את עצמך לביטול עצמי אם תחליטי להשאר (אולי תחליטי להשאר ותגרמי למצב להיות אחרת) הכל בידיים שלך. אבל תלכי עם האמת שלך. ואם באמת שלך אין דבר כזה שבן הזוג שלך אינטימי עם אחרות, אז אל תבחרי מישהו כזה לבן זוג. ואם בחרת בן זוג והוא מתגלה ככזה, וזה לא מתאים לך, אז לא בכל מחיר יקירה. ותהיי מוכנה לקחת את הסיכון של להיות לבד לתקופה אבל להרוויח את עצמך.

liron255

New member
כן הוא אוהב אותך...

אותך וכנראה גם את החופש שלו לעשות מה שהוא רוצה. עכשיו- אם זה מתאים לך- סבבה, אבל אם זה לא- פשוט קחי את הרגליים (ואחר כך את המוח), ולכי משם. בדרך כלל המוח הולך רק אחרי שהרגליים מכריחות ואז גם הולך הלב.. עוד דבר, לפני שאת רוצה שמישהו יכבד אותך, כבדי את עצמך ותציבי גבולות (לא לבן הזוג אלא לעצמך, מה את מוכנה או לא מוכנה לקבל)..

yellow feather

New member
אני לא מבינה

את באמת רוצה בחייך מישהו שמצלם בחורה עירומה כדי לנצח בהתערבות עם חבר שלו? רק מהסיפור הזה, ובלי קשר לזוגיות שלכם, הוא מצטייר כמניאק אמיתי. הרי לו הבחורה הייתה רוצה שהחבר של הבחור יראה אותה בעירום - היא הייתה מתפשטת גם בפניו, ובכלל אני בספק אם הבחורה ידעה שהיא מצולמת. איך את היית מרגישה לו מישהו שבטחת בו מספיק כדי להתפשט בפניו היה מצלם אותך ללא ידיעתך ומראה את תמונתך לחברים? איך היית מרגישה אם בחור שאת מחבבת היה גורם לך להתפשט - כתוצאה מהתערבות עם חבר ואז היה מצל אותך ללא ידיעתך, רק כדי להוכיח לחבר שהוא הצליח להפיל אותה בפח? את באמת חושבת שיש משהו מצחיק בסיפור הזה? אני לא יודעת אם את אפורה וחסרת חוש הומור, אבל אני בטוחה לחלוטין שמגיע לך משהו טוב יותר ממנו. (אני למשל, במקרה כזה, הייתי מוכיחה את חוש ההומור שלי, ע"י צילום הבחור בעירום, רצוי אחרי מקלחת קרה במיוחד והפצת תמונתו עם הציוד המצומק שלו לכל מכריו ומיודעיו, ואז מסבירה לו שגידלתי חוש הומור - וזה מה שיצא
)

הפיתרון פשוט מאוד

הוא מופיע בפרק החביב מאוד על אם המנזר הזקנה שלנו, מרקוס, פרק ה. מסופר שם על אדם שסבל משדים רבים ששכנו בתוכו וגרמו לו להתנהג בצורה משונה. פגישה אחת עם ישוע ועדר חזירים שינתה את פני הדברים: וישאל אתו מה-שמך ויען ויאמר לגיון שמי כי-רבים אנחנו: 10 ויתחנן אליו מאד לבלתי שלחם אל-מחוץ לארץ: 11 ועדר חזירים רבים היה שם רעה במורד ההרים: 12 ויתחננו-לו כל-השדים לאמר שלחנו אל-החזירים ונבאה אל-תוכם: 13 וינח להם ויצאו רוחות הטמאה ויבאו בחזירים וישתער העדר מן-המורד אל-הים והם כאלפים במספר ויטבעו בים:

yezra7

New member
את מאוד חכמה..אמרת בעצמך

אני מרגישה שכל שמחת החיים יצאה ממני... הוא הפר את אמונך..וזה כבר לא מה שהיה פעם. ממה שסיפרת הוא נשמע עדין ילד קטן שאני לא הייתי מתעסקת איתו. שייתבגר מתישהו ...אולי יהיה סיכוי.. אבל הוא אדיוט ולא רגיש לסובבים שלו. תעברי הלאה:) יש עוד הרבה דגים בים והרבה יותר חכמים ממנו:)

יעל717

New member
את באמת לא יודעת מה לעשות????

תעזבי אותו או שתשני את תפיסת הזוגיות שלך[כמו שהוא אמר].במצב הנוכחי את תמשיכי להיות מיואשת. הוא בחור שבינתיי לא מוכן ולא רוצה להיתחייב לאף אחת כדי להיות רק איתה,יכול להיות שזה הגיל ויכול להיות שזה האופי והוא תמיד יהיה כזה,ויכול להיות שאת פשוט לא הבחורה שתגרום לו להשתנות. כך או כך,הוא לא מתאים לך אם את רוצה בן זוג נאמן ומסור לך.לכן לדעתי את מבזבזת איתו את זמנך.

alon22211

New member
כגבר אני אומר לך

תעיפי אותו כי השלב הבא תמצאי מישהי במיטה שלכם וזה גם יהיה איזה התערבות עם חבר ולא היו שם רגשות מה את ליצנית את לא מבינה שהוא לא שם עליך ורק בודק את הגבולות שלך? אם הוא היה אוהב אותך אז הוא לא היה מחפש התערבויות הרשת עם חבר ותממונות של בחורות אחרות שמכירים לו אלה מתרכז בלהחזיר אותך אליו חזרה ולהצטער על מה שעשה

נוי9

New member
אולי אני סתם מתעקשת

מתוך אמונה ילדותית שזה נובע משנים של רווקות ולוקח זמן כדי להתעצב מחדש לתבנית זוגית. מהצד הייתי אומרת בברור שהבחור שחקן מוכשר, אבל זה כ"כ אחרת שאת בתוך זה. מקווה שהכל יסתדר, לכאן או לכאן

יעל717

New member
זה לא יסתדר לא לכאן ולא לכאן.

את מספרת לעצמך שקרים ומאמינה בהם.אין דבר כזה:"להתעצב מחדש לתבנית של זוגיות".אם גבר רוצה להיות בזוגיות ורוצה את האישה שאיתו,אז הוא מתנהג בהתאם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה בדיוק העניין:

שחקן מוכשר זה מישהו שגורם לקהל להאמין לו, למרות שהוא מרוח בשכבות כבדות של איפור... בכל הצגה יורד בסוף המסך, האורות באולם נדלקים והאנשים קמים וחוזרים לבתיהם. חלקם שמח לחזור הביתה, חלקם היה מעדיף להשאר בארץ האגדות. תשאלי את עצמך אם לא נשארת באולם בגלל שלא בא לך לחזור הביתה.

nowonder

New member
את לא תהיי האישה הראשונה

וגם לא האחרונה, שחושבת שהיא יכולה לשנות את הבן זוג שלה, להתאים אותו ו"לעצב" אותו לתבנית זוגית. אבל את יכולה להיות הראשונה שמקשיבה כשאומרים לה, אי אפשר לשנות אנשים שלא רוצים להשתנות. ודי ברור שבן הזוג שלך, טוב לו ככה. אז או שתשתני בעצמך ותתאימי את עצמך לזוגיות (או מה שלא תקראו למה שיש בינכם) או שתמצאי לעצמך חיים בלעדיו. בכל מקרה, בהצלחה.

למעלה