מיואשת

amb2

New member
קראתי באיזה מקום שסגול..

זה צבע של לסביות...בחיי שקראתי אני לא ממציא

אדום

האמת שאני מאוד אוהבת גם אדום..פשוט כי זה צבע מלא רגש והוא מדהים..ואני בטוח לא לסבית..

AL212

New member
זה לא שלסביות

אוהבות סגול, זה פשוט סמל, כמו שאצל הומואים זה ורוד. גם אני אוהב סגול (ואני לא לסבית
), למרות שבבגדים לעולם לא אחרוג מאפור \ שחור \ כחול כהה.

AL212

New member
למצוא זה קשה לכולם

בתקופה שחיפשתי באתרי היכרויות רגילים, מתוך מאות פרופילים לא מצאתי אפילו אחת שהתקרבה להיות מתאימה לי באיזשהו מובן, ובניגוד לגבר החרמן הממוצע, התעמקתי בפרופילים. זה היה ממש מתסכל, כולן נשמעו בדיוק אותו דבר (המיינסטרים הבנאלי), וזה הרגיש כמו שוק בשר זול. אני ממש לא אוהב את הכיוון שאליו העולם צועד, של אגו, תחרותיות, הכל נהיה מהיר, זול ולא איכותי, וזה מתבטא גם בקשרים זוגיים. מה שאני מנסה להגיד זה שזה לא מצב שהוא פשוט למיניים וקשה לא-מיניים, זה קשה לכולם למצוא משהו טוב ואמיתי בימנו. גם זה סוג של עידוד נראה לי :) דוקא פה בפורום יש אנשים הרבה יותר מעניינים מאשר באתרי היכרויות האלה. בנוסף, נראה לי שעולה יותר ויותר המודעות לא-מיניות, ויותר אנשים מגלים את עצמם, כך שיש תקווה. ודבר אחרון, אני לא מאמין שקשרים רומנטיים הם מקריים, אני מאמין בגורל והחיים הרבה יותר קלים עם האמונה הזאת שמסירה אחריות מכתפייך. להתייאש זה לא הפתרון, זה רק ידכא אותך יותר ויותר. תנסי לזרום עם החיים בלי לחשוב על זה יותר מדי, והדבר הנכון יגיע בזמן הנכון. אם תאמיני שהחיים לא שווים או משעממים בלי בן זוג, הם באמת ייראו כאלה. המציאות היא תוצר של מחשבות ואמונות לפני הכל.

p019

New member
אני חושבת שקלת בול

להעמין בגורל זה להסיר אחריות
אני בעד - כך אני לא צריכה לעשות שום דבר בשביל למצוא בן זוג - ולא להתעכזב כשאני לא מוצאת. מצד שני - זה כנראה מגדיל משמעותית את הסיכוי לא למצוא בן-זוג.
ולכן מוצאים עיסוקים אחרים ודברים חשובים אחרים להתעסק איתם.

inbardaf

New member
גם אני חושבת שזו הגדרה מדוייקת

להאמין בגורל זה להסיר אחריות. ובדיוק בגלל זה - אני לא סומכת על המזל (גורל) אני אישית מאמינה שכל אחד צריך לקחת אחריות על חייו ובמקביל לדעת לקבל את מה שהחיים מזמנים. למה אני מתכוונת? אם את רוצה משהו, את צריכה להתאמץ כדי להשיג אותו ולפעול בכל דרך שנראת לך לנכון ע"מ להשיג אותו. בפועל, יכול להיות שלא תשיגי אותו אלא משהו אחר (ולרוב הדבים האחרים יהיו טובים יותר) או תשיגי אותו אבל לא בהכרח בדרך שחיפשת. לדוגמא, אני מצאתי את בן-זוגי במקום האחרון שחשבתי למצוא בו בן-זוג וחלוטין במקרה!.. אבל ממש! אני רואה בזה גורל. אבל אני מאמינה עדיין שהייתי צריכה לעשות את שלי - ועשיתי. כמו שנאמר המקורותינו: לא אליך המלאכה לגמור, ולא אתה בן חורין להפטר ממנה.. זו האמונה שלי. בלי השתדלות - לא תהיה עזרה מלמעלה..

יש כאן שני בחורים שאולי יתאימו לך

הם רוצים זוגיות והכל רק לא מין. תנסי, לא יזיק לנסות.. אפשר להתחיל עם amb2 ואז berethor בהצלחה

amb2

New member
הוא בחור לא? בעצם מה זה משנה כבר

אין עתיד אני הולך להכין קפה ראשון

amb2

New member
אפשר להתחיל עם שנינו ואפשר עם אחד

זה בסדר יש לנו סניפים בכל הארץ

snoopytush

New member
פעם פירסמתי הודעה בלוחות

ופנו אלי בעיקר גברים מיניים ועוד כמה סוטים .... מה הם לעזאזל עושים בפורום שלנו? הם עד כדי כך נואשים או מה?

Berethor

New member
או שלהפך

הם חושבים שא-מיניות כל כך מיואשות. בכל אופן זה ברור שרוב ה"א-מיניים" שבאים רק לחפש פה הם לא א-מיניים.

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

כשסיפרתי לידיד שלי על הפורום ושאני א-מינית, אמרתי לו שמצאתי את גן-עדן.. הוא ענה לי: שמח בשבילך, קחי בחשבון שגם שם יכולים להיות סוטים.. שאלתי: בשביל מה? מה יש להם לחפש כאן? הוא ענה לי שאני כנראה צודקת. כמו שזה נראה - הוא צדק
הוא תמיד צודק... מן איש חכם כזה שהיה פעם מרצה שלי.. ובהפסקות לימד אותי את כל חוכמת החיים על כוס תה
(וכשהלימודים נגמרו - אז במייל..) ולא ברור מה יש להם לחפש כאן - אבל הם כאן בכל זאת, אז כנראה שהיאוש ממש גדול....

כנראה שיש נקרופילים שהפנטזיה שלהם זה

גופה צועקת: להתחתן עם א-מינית ולכפות עליה יחסי מין והיא תצעק לאאא לאאא לאאא אז צריך להזהר מזאבים שכאלו!

avi1283

New member
but not just anybody...

אני בטוח שתמצאי, וכנראה שבאמת אין ברירה וצריך להמשיך לחפש, לבינתיים dont worry be happy .

למעלה