מיואשת

מיואשת

נמאס לי !! תנו קצת תמיכה!! כל פעם שאני רוצה מישהו אני מתחילה להתרחק ממנו כי הוא כן רוצה סקס בסופו של דבר... התחלתי לנסות למצא מישהו א-מיני אבל אין כאלה חוץ מאשר באינטרנט- וזה דיזסטר! כל אחד שיוצא לי להכיר יותר גרוע!! עכשיו יצא לי להכיר מישהו שבעצם גיליתי שהוא כן מיני (מה לעזאזל הוא עשה בלוח שלנו??)! ועוד כל מיני טיפוסים שהם בכלל לא הטעם שלי!! אין מבחר בכלל אנחנו מעט מידי!! אני מיואשת -help i need some body

inbardaf

New member
../images/Emo5.gif אוי ווי

רק אל תתחילי גם את לכתוב הודעה על כל משפט... זה מחרפן אותי.. יוצר כ"כ הרבה 'רעש' בעיניים ומקשה על הקריאה בפורום. לגבי הצבע - עכשיו כשאני חושבת על זה, זה כנראה קשור לא-מיניות. סגול ואדום הם שני קצוות של קשת הצבעים (גם בטבע וגם במשמעות הרוחנית) הסגול הוא הגבוהה ביותר והאדום הוא הנמוך ביותר. וכמו שאמרתי לחתולה, האדום מיצג את המיניות, אז כא-מיניים, נראה לי הגיוני משיכה לצבע סגול שהוא ההפך הגמור למיניות והרוחני ביותר.. ולא שאני לא אוהבת אדום - אבל אין על סגול..

Xylophone

New member
נכון, וכול כך מעט אנשים אוהבים אותו

כי הוא מיסטי ומסתורי. בחנויות כמעט ואין בגדים בצבע סגול. למרות שלאחרונה הצלחתי להשיג בזארה חולצה סגולה והיה גם מכנס סגול אבל לא הייתי בטוחה אם לקנות ואח"כ לא היה לי זמן ללכת לשם שוב
פעם בכלל לא היה כלום בסגול. רק סגול בהיר אם כבר... בתיכון היה לי מעיל סגול
וחוץ מזה לא היה לי שום דבר סגול
אני אוהבת גם כחול עמוק שזו הצאקרה לפני הסגול.

inbardaf

New member
עכשיו אני קולטת

שאני היום בסגול
(שריג סגול ומכנס מעובב סגול כהה ושחור..) דווקא יש לי לא מעט בגדים סגולים. איכשהו אני תמיד נמשכת אליהם... יש לי שמלה סגולה מהממת! (אחותי גנבה לי אותה, אז הלכתי לקנות חדשה. אמרתי לה שאין מצב שאני מוותרת עליה עם לא יהיה בחנות. למזלה, איתרו לי ברשת שמלה אחרונה במידה שלי...)

הלומהX

New member
גם אני

זה מוזר, התחלתי מאהבה לאדום (לפני שנים רבות), וכל תקופה זה הלך והפך ליותר בורדו, ואז ארגמן ואז סגול.. עד כדי סלידה מאדום לב (האדום ה"רגיל") ובהחלט הגוונים הכתומים והצהובים תמיד דחו אותי. כחול עמוק תמיד היה יפהיפה בעיניי (ולא תורכיז או תכלת), אבל כצבע שנעים להתבונן בו, יותר מאשר בלבוש.

אופליה7

New member
סגול תמיד היה הצבע האהוב עלי

כתום הכי דוחה אותי וגם צהוב. אבל אני אוהבת מאוד ללבוש אדום כי הוא בולט דרמטי ומתאים לי לצבע. אבל אני אוהבת את כל הצבעים ומרגישה שאין מספיק צבעים בעולם. ובאמת ישנן חיות מסוימות שרואות הרבה יותר צבעים מאיתנו. כתום משתדלת לא ללבוש, וגם צהוב. אלה צבעים שהכי מייצגים קיץ ואני אישה של חורף.

inbardaf

New member
../images/Emo4.gif מבינה אותך כ"כ

הרגשתי ממש אותו הדבר עד לא מזמן. אין לי מושג איך מישהוא מיני הגיע ללוח שלנו - צריך לדווח עליו
זה סוג של פשע....
אני הכרתי את החבר הנוכחי שלי באינטרנט וזה דווקא היה לי ממש טוב. קודם הכרנו דרך מסרים. שמתי הכל 'על השולחן' ורק אחרי שחשבתי שבאמת יש על מה לדבר, עברנו שלב. זה נכון שאנחנו מיעוט, אבל דווקא בימים האחרונים נכנסו לפורום הרבה חברה חדשים (את אחת מהן..) ורובם דיברו על הרצון בזוגיות. חלקם גברים...
אז שווה להשאר בסביבה.. אני הולכת להגיד לך משפט ממש מעצבן: אבל את עדיין יחסית צעירה. תני לזה הזדמנות. הדרך לזוגיות טובה לא קצרה ולא קלה, בלי קשר בכלל להיותך א-מינית ולקשיים שזה מציב. זה רק מחמיר... בנתיים, כדי לנסות איכשהו למלא את החלל הזה שנואש לבן-זוג, נסי להעזר בחברה טובה ובאופן כללי למלא את החיים. מעבר לזה אין לי הרבה מה לומר. כשרוצים משהו ולא משיגים אותו, זה תמיד מבאס מאוד.. קבלי את השתתפותי בסבלך ויאושך מתוך תקווה שזה יעודד..
ואגב, סגול זה הצבע האהוב עלי. למה קראת לעצמך ככה? אם מותר לשאול..

תודה תודה!!!

תודה לכולם על כל התמיכה!!! לפחות חצי נחמה!!! סגול כי זה צבע מדהים!!!!! הוא עושה לי מצב רוח

inbardaf

New member
זה הצבע הכי גבוהה

גם בסקלה של צבעי הקשת וגם בצבעים של הצ'אקרות הסגול מסמן את הצ'אקרה הגבוהה ביותר.. אחלה צבע. תמיד אהבתי אותו.

inbardaf

New member
לא מתפלאת שאת אוהבת אדום

אדום מאוד קשור למיניות והוא גם הצבע של צ'אקרת המין. בגדול אני אוהבת את כל הצבעים, דווקא ירוק הוא אחד הפחות אהובים עלי. אבל כתום עוד פחות..

אבא שלי מאד אוהב צבע תכלת שמיים

אני לא יודעת מה זה אומר.. אני חושבת שהוא א-מיני כי הוא מעולם לא הראה חיבה פיזית לאף אחד וגם מין זה לא הקטע שלו.. אז מה זה אומר תכלת שמיים?

Xylophone

New member
זה בטח קשור לזה שאנחנו אמיניים

כבר התחלתי לכתוב הועות כפולות כמו אמב
כנראה שזה מדבק

למעלה