למצוא זה קשה לכולם
בתקופה שחיפשתי באתרי היכרויות רגילים, מתוך מאות פרופילים לא מצאתי אפילו אחת שהתקרבה להיות מתאימה לי באיזשהו מובן, ובניגוד לגבר החרמן הממוצע, התעמקתי בפרופילים. זה היה ממש מתסכל, כולן נשמעו בדיוק אותו דבר (המיינסטרים הבנאלי), וזה הרגיש כמו שוק בשר זול. אני ממש לא אוהב את הכיוון שאליו העולם צועד, של אגו, תחרותיות, הכל נהיה מהיר, זול ולא איכותי, וזה מתבטא גם בקשרים זוגיים. מה שאני מנסה להגיד זה שזה לא מצב שהוא פשוט למיניים וקשה לא-מיניים, זה קשה לכולם למצוא משהו טוב ואמיתי בימנו. גם זה סוג של עידוד נראה לי

דוקא פה בפורום יש אנשים הרבה יותר מעניינים מאשר באתרי היכרויות האלה. בנוסף, נראה לי שעולה יותר ויותר המודעות לא-מיניות, ויותר אנשים מגלים את עצמם, כך שיש תקווה. ודבר אחרון, אני לא מאמין שקשרים רומנטיים הם מקריים, אני מאמין בגורל והחיים הרבה יותר קלים עם האמונה הזאת שמסירה אחריות מכתפייך. להתייאש זה לא הפתרון, זה רק ידכא אותך יותר ויותר. תנסי לזרום עם החיים בלי לחשוב על זה יותר מדי, והדבר הנכון יגיע בזמן הנכון. אם תאמיני שהחיים לא שווים או משעממים בלי בן זוג, הם באמת ייראו כאלה. המציאות היא תוצר של מחשבות ואמונות לפני הכל.