מיואשת!:)

מיואשת!:)

אני ואמא שלי חיות לבד כל החיים , ללא אבא. כל הזמן חיינו בעוני ואמא שלי עובדת בניקיון כדי לפרנס אותנו. עברתי ואני עדיין עוברת חיים לא קלים מבחינה כלכלית. אמא שלי משלמת 2500 שקל שכירות כל חודש, אוכל ומיסים וכל זה כשהיא קורעת את עצמה בעבודות ניקיון. ועכשיו הגיעה בעלת הבית ואמרה לאמא שלי שבסיום החוזה השכר דירה יעלה ל4000 שקל!! אמא שלי כמעט התמוטטה ואני לא יודעת איך לעזור לה. חיפשתי דירות באינטרנט אבל כל הדירות זה 3500 אלף ומעלה. וזה המון כסף בשבילנו. נמאס לי כבר מהחיים האלה כ''כ קשה לשרוד בהם

אופירA

New member
מנהל
יש דירות 2 ו-3 חדרים ב- 2500 ש"ח

תחפשי גם בעיתונים (או באתרי מעריב וידיעות והעיר באינטרנט), איפה שיש המבחר הגדול. מדובר בדירות לא באזורים המרכזיים ביותר של הערים הגדולות, אלא בערי הלוויין של הערים הגדולות (רמת גן, גבעתיים וכד').

לפי הכרטיס שלך את גרה באזור חיפה

לא יודעת אילו דירות ובאיזה אזורים את מחפשת שמצתא במחירים כה גבוהים, אבל אני עכשיו הרצתי חיפוש באתר יד2 על אזור חיפה וחוץ הכרמל דירות 2.5 עד 3.5 חדרים וכמעט לא היו דירות מעל 2000 ש"ח.

לנושנוש

New member
תמשיכי לחפש דירות גם באזורי סמוכים

את יכולה לעזור בזה בהחלט. תשקלו לעבור אזור או אפילו עיר אם המצב הכלכלי מצריך את זה. אימך מקבלת תמיכה של עובדת סוציאלית או לישכת הרווחה? גם אם ביטוח לאומי יכולים להוסיף כמה מאות שקלים או משהו זה יכול לעזור. אולי את בגיל מספיק מבוגר בשביל לנסות לברר עם יש לכם זכויות לקבל עזרה ממדינה? נסי לברר בש.י.ל בבקשה בטלפון. בקשי מיספר של שלהם ב144.

Xylophone

New member
יש את בת-ים וחולון

ששם טיפה יותר זול. למרות שאפילו בר"ג, גבעתיים אפשר למצוא בסביבות 2500 אם את רוצה ממש זול יש את יפו ג' ואין שם ערבים, זו שכונה בולגרית. מחירים בסביבות 2200 וארנונה 100-200 שקלים (בגלל שזו נחשבת שכונת מצוקה) אבל עדיין~שכונת עוני~לא תמיד כדאי. לפי דעתי גם בראשון ניתן למצוא בסביבות 2500. תחפשי ביד שניה WINWIN והומלס

תבדקו אפשרות לקבל דיור ציבורי

מאחר ואמך עובדת בשכר נמוך אולי תוכלו לקבל עזרה בשכר דירה ממשרד השיכון או דיור ציבורי ותשקלי לעבור לשכונות יותר זולות באיזור ראשלמ , כמו שכונת רמת אליהו או בשיכון למרות שהיא שכונות ותיקות לא יקר בהן

Caesarus

New member
באמת שכר דירה מטורף..

אם זה מסתדר מבחינת העבודה הייתי שוקל על אזורים יותר זולים.

למעלה