מיואשת...

מיואשת...../images/Emo7.gif

מרגישה שנגמרו לי הכוחות... לא טוב לי... עוד מעט בת 39 אם ל- 5 ילדים... מרגישה בודדה...זקוקה לאהבה... נלחמת על קיומי וקיום ילדי... ולא רואה אור בקצה המינהרה... רק בית, עבודה, עבודה, בית... זקוקה לשינוי... זקוקה להתרגש מחדש, להתאהב מחדש... לפגוש אנשים... לפעמים רוצה לברוח מהכול ומכל...

רות 2

New member
התשובה נימצאת בתוך דברייך...

אי אפשר למצא אהבה..חברים ולצאת מהבדידות כאשר את מקדישה את כל זמנך רק לבית ילדים ועבודה.... הכל תלוי גם בך..... להתחשב בך ובעצמך ולהחליט להקדיש זמן לעצמך.... השינוי צריך לבוא ממך... תאמיני לרות לא יקרה כלום אם יום אחד אחרי עבודה תחליטי היום לא מעניין אותי נקיונות הבית ממילא זה יחכה לי... היום אני יצאת לפרגן לעצמי... היום אני לוקחת צינס ומתחברת לאנשים בסטטוס שלי... רות מזמינה אותך לכנס גם לפורום גרושים גרושות משם מכירים ויוצאים לבלות בטיולים עם הילדים בלעדיהם. למועדונים וכו'.... אין צורך לברוח מכלום רק לעשות שינוי לא קיצוני בהעדפותייך ובהתחשבות בעצמך....

אל תזדקקי

שני צאי מהבית תחיי את החיים גם לך מגיע מילוי מצברים. ברוכה הבאה קשת

ניצת ../images/Emo140.gif

היי ניצת! את מכירה את ההרגשה של "איך אני אבזבז על עצמי? מה עם הילדים?" רגשי האשמה האלו שלא מניחים לך... למה לי ולא לילדי? ותודה!!!!!!!!!!!!

מכירה בטח מכירה

אבל את חייבת ללמוד לפרגן לעצמך חייבת להתמלא כדי שתוכלי להמשיך לתת להם... אל תתני לרגשות האשמה לגבור עלייך התחילי לחיות... |ניצת שפרגנה לעצמה אתמול עם שמלה של כוסיות
|

קצת קשה להתבטא...

קצת קשה לי להתבטא כאן בפורום...אני לא רגילה לזה... כנראה שאני סתם נימצאת בתקופת דאון... החיים אומנם מלאים עם הילדים....אבל התחום הזוגי קצת צולע... הקושי לתת אמון באדם...להאמין שרוצים אותך בגלל שזאת את... ולא סתם בילוי זמני או סטוצ'... לפני כמה חודשים הכרתי אדם מקסים...התאהבתי...מההתחלה זה הייה קליק מטורף...הוא גרוש...אבל "שכח להזכיר שיש לו חברה שמתגוררת עימו"... לצערי הרב אני אדם שמאמין באחרים...נאיבית נולדתי ונאיבית אשאר... אני גרושה כ - 8 שנים ולא זכורה לי מערכת יחסים אחת עם אדם בסטטוס שלי או כביכול פנוי אישית וריגשית... אני אשה שאוהבת את החיים, אוהבת לאהוב, אוהבת להעניק ולתת מעצמי עד מצב של להתעלם מעצמי ורצונותי בכדי להעניק ולרצות את בן זוגי... כן!!! אני יודעת שלפעמים אני מתנהגת כילדה קטנה או כפוסטמה! אבל כזאת אני!!!

just yael

New member
האמון הזה....שנפגע..

הוא אם כל רע... מאחלת לך שתשמרי על הנאיביות שלך בצד בניית הגנות קלות שתשמורנה על הנשמה שלך.. לפחות עד שיגיע האיש שתתאהבי בו...ושיהיה ראוי לאמונך.. אכן..ישנו ג'ונגל של אנשים שלא תמיד יודעים יושר מהו...

זה בסדר קשת

לאט ,לאט בקצב שלך תפתחי. יש בעולמנו ישרים ואחרים שלתפוס מרחק מהם חייבים היי עירנית אל תתבישי לשאול את שעל ליבך הקשיבי למה שאומרים לך כפשוטו ולא למה שאת רוצה לשמוע אלו מעט מן העצות שאני יכולה לתת לך כרגע ואת ממש לא פוסטמה, תזהרי לך הא?

בן דו

New member
עננים על ראשנו והרוח איתן...

קשת קשה לקרוא את מה שאת כותבת ולהישאר אדיש. הראש מתחיל לחפש דרכים לפעולה ואיך לנסח את אותן דרכים כדי להעביר אותן אלייך שיאירו את חייך באור שונה כפי שלא ראית אותם בעבר... כי התשובות נמצאות במילים. והמציאות גם היא נמצאת במילים שזה אומר: המציאות היא מה שאנחנו אומרים שהיא... אם את אומרת שהמציאות לא מרגשת - את לא נותנת להתרגשות להופיע שם... שום דבר חדש (אנשים, אהבה, אמונה- במיקרה שלך) לא יופיע שם... הביטי במציאות שבה את חיה ואמרי את האמת לעצמך: מישהו הבטיח לך משהו אחר? מישהו צבע לך את העתיד בפריחות ואהבות? מישהו קבע איתך פגישה בחודש יוני 2004 ולא הגיע?... התשובה כמובן חיובית לכל אלה, אם את מפנה אצבע לעבר עצמך... רק את אמרת שכך וכך צריכים להיראות החיים שלך. אף אחד אחר מלבדך... הביטי בחיים שלך ובחרי בהם כי אלה החיים היחידים שיש לך... (החיים זה מה שקורה לנו בזמן שאנחנו עושים תוכניות) הביטי בניפלאות של הילדים שלך. נקי מעליהם את האבק ותתחברי אליהם. צרי מחדש את כל הדברים בחייך שאת אומרת שהם לא שלך והם לא מגיעים לך... הם שלך כי הם שם. תחליפי את מה שאת אומרת עליהם במילים אחרות. העומס, הלחץ, המצוקה, המחסור והריקנות היא בעינייך... המציאי שמות חדשים לרשימה הזו... חזרי הביתה - הכל כבר שם. בן דו

../images/Emo140.gif

היי בן דו!!!!!!!!! תודה על החיזוק.... אתה צודק בהחלט.... השליטה על חיי נמצאת בידי.... ורק אני יכולה לשנות את הדברים ולא אף אחד אחר... אבל בהחלט לא הזיק לי לשמוע ממך ומכולן..... תודה מעומק ליבי

את אישה מקסימה../images/Emo24.gif

כבר הרבה זמן שלא נתקלתי באנשים כלכך מפרגנים ואכפתיים כמו כאן...במיוחד את ניצת... נחמד לי כאן בפורום.... יוצאת לזמן קצר לעשות קצת התעמלות והליכה.... מה שלא מזיק......
אחזור יותר מאוחר...........

למעלה