מיואשת....
.לכולם..

linar1

New member
נאוה, תודה - זה לא בוער...../images/Emo141.gif

אנחנו לא בטיפול נמרץ - אני מודעת שזאת "מתנה" לכל החיים. רק מחפשת דרכים להקל, אם יש אפשרות... אחכה עד תמצאי זמן.

דיתי3

New member
linar...

תודה על התשובה, קראתי על המוצר בהרחבה מהתרגום של נאוה.. אני מקווה לרכוש את המוצר בהקדם, ולראות אולי סוף,סוף, משהו יתחיל להשפיע ולתת לי להעלות חיוך על פני, כי כרגע המצב שלי בלתי נסבל, ואני בדרך כלל אחת עם כוח סבל רב. אך אני מותשת.. לא אלעה אותך בסיפורים על מצבי.. בכל אופן תודה דיתי

דיתי3

New member
../images/Emo51.gif נאוה

נאוה תודה על מאמציך לתת לי תשובה מהירה, ובכך עזרת לי לפחות להגיע להחלטה לא לקחת את האינטרא..ולחסוך לי את עוגמת הנפש וההרגשה הנלווית למוצר.. וכאן באה שאלה נוספת שלי, קראתי כאן אצל כמה אנשים שמשתמשים ב- Q10 מה דעתך על כך? אולי זה המוצר שיכול להועיל לי, ולתת לי את הכוחות... אודה לך מאד אם תוכלי להתייחס לשאלתי זו,, ושוב תודה על כל האינפורמציה שאת מעבירה כאן.. מה היינו עושים בלעדייך? מחכה לתשובה דיתי

../images/Emo6.gif אני רק מביאה מידע קיים

אולי מציגה אותו בצורה 'אכילה' יותר. יש המון תוספים שטובים לחולי פיברו אבל לא לחשבון הבנק שלהם. לכן, יש לבחור את מה שהכי מתאים לאדם ספציפי. ה- Q10 הוא אנטיאוקסידנט (מטפל ברדיקלים חופדיים - בעייתי אצלנו) אבל יש הרבה כאלו (ויטמין A, ויטמין C, ויטמין E, סלניום, ועוד...) מה היתרון המוסף שלו? הוא משפר חימצון - יותר חמצן מגיע לתאים. כיון שיש לנו בעיה של חמצן בגוף - התוסף מתאים לחולים. השיפור הראשון ייראה לדעתי בעניין העייפות, בהמשך זה יכול להשפיע גם על הכאבים והכושר. אולי זה המוצר? - אולי! את יודעת שאני מאמינה בליווי טיפולי מקצועי.

linar1

New member
דיתי ערב טוב ושבוע טוב../images/Emo24.gif

אני מאוד מבינה על איזה מצב את מדברת... בתחתית של הבור הזה שהיתי עד לפני לא מזמן. זה מצב איום ונורא. גם אני לא רוצה להכנס לסיפורים על זה עכשיו - כי אני בקושי חוזרת משם. אם אני מבינה נכון את נאוה(מהחומר שצירפה לקריאה)יש שלב שנוני תוך כדי העבודה על ניקוי גוף גורם ל"חזרה גנרלית של המחלה" ונדמה לי שיש עוד תרופות הומאופתיות אשר עובדות כך... אני יודעת, שנוני אינה תרופה הומאופתית, אך נדמה לי שזה עובד בסגנון דומה? אני מאוד אשמח אם נאוה תתקן אותי - כי מה שאני אומרת כאן, מבוסס רק על השכלה כללית שלי. בכל אופן יש לי נקודה לאופטימות מתוך נסיוני עם נוני, דבר שלא קרה עם אינטרא. מאחלת המון בריאות
LINAR

דיתי3

New member
../images/Emo92.gifנאוה...

היי נאוה,, אני שוב מודה לך מאד, מאד, על מהירות התגובה, ויותר מכך על האינפורמציה שאת נותנת לי, אני באמת זקוקה לה כעת יותר מכל. לאחר שקראתי את המאמר שתרגמת על הנוני, ואני מבינה שאת מפיצה של המוצר. אם כך אימרי לי בבקשה כיצד אני יוצרת קשר איתך ומזמינה את המוצר, ויפה שעה אחת קודם...( רק שתביני עד כמה אני מרגישה רע וחסרת אונים)במאמר כתבת דוא"ל אחד, ולי יש דוא"ל שונה לכן לא שלחתי לך מייל כי לא ידעתי להיכן לשלוח. ורציתי שתקבלי כמה שיותר מהר את ההודעה שלי. אתן לך כאן את המייל שלי על מנת שנוכל ליצור קשר, ולראות איך אנו מבצעים את העניין. נאוה שוב המון, המון, תודה על העזרה . מה גם שיש לי רעיון שלדעתי הועלה כאן כבר, והרעיון הוא לרכז את כל התרגומים, הסיפורים והשאלות על כל תוספות המזון או הכדורים למינהם, כך שלא יהיה צורך כל פעם מחדש לענות ולכתוב את אותם תשובות, ( חישבי על כך זה נשמע לי רעיון טוב). מחכה לתשובה מהירה. ואולי משם תבוא לי הישועה.... דיתי

מיטל מק

New member
דיתי יקירתי אני מקווה שתקופה

קשה זו תעבור לך מהר. אני אישית ממליצה לך את ויטמין B12 בזריקות. אותי זה הרים מהקרשים. תהיה סבלנית לגוף שלך ותעשי בימים הקרובים רק את מה שממש חובה! תרגישי טוב והרבה בריאות מיטל

מיטל מק

New member
דיתי יקירתי אני מקווה שתקופה

קשה זו תעבור לך מהר. אני אישית ממליצה לך את ויטמין B12 בזריקות. אותי זה הרים מהקרשים. תהיה סבלנית לגוף שלך ותעשי בימים הקרובים רק את מה שממש חובה! תרגישי טוב והרבה בריאות מיטל

למעלה