מיואשת....
.לכולם..

דיתי3

New member
מיואשת....../images/Emo53.gif.לכולם..

היי לכולם,,, אני בלי כוחות כלל,, בקושי מתפקדת... ללא כדורים, את החומצה המלית סיימתי מזמן, וכידוע אין להשיג.. אני כעת מתעניינת במוצר ששמו אינרטא, שזה מומצר שאמור לחזק, ולתת אנרגיה,, האם מישהו השתמש בו.. ויודע להגיד עליו משהו? אני חייבת משהו שיחזק אותי, ככה אי אפשר להמשיך, תודה מראש ואודה לכם אם תתנו לי תשובות מהירות.. וצר לי שכך אני פונה, אך אין לי כוח לעמוד על רגליי, דיתי

היי דיתי

צר לשמוע שכך את מרגישה ואני מקווה שהנפילה הנוכחית תעבור מהר. לגבי האינטא- לא שמעתי עליו ואינני יודעת מה תפקידו, אך בפורום השכן שלנו [למי שלא מכיר, יש בוואלה עוד פורום לCFS ]ראיתי שהוא לא ממש עזר למי שניסה אותו.אבל ממש אין לי מושג לגביו, מקווה שלמישהו כאן יהיו תשובות יותר טובות... מה שאני כן יודעת זה שהמליצו לי בחום כבר כמה פעמים על ה-Q10 ןאני מאוד רוצה להתחיל לקחת[אמא שלי אומרת שהיתה תקופה שלקחתי אבל בכנות- אני לא זוכרת וחושבת שהיא מבלבלת.]הבעיה היחידה שלי איתו היא המחיר, ולכן אני מחכה עוד קצת. חוצמזה לצערי אין לי הרבה דרכים לעבוא את הנפילה חוץ מפשוט לתת לה את "הכבוד" ולהקשיב. אני יודעת שכשאצלי מתחילה נפילה קשה השלב החריף לוקח כמה ימים ואז מתאזן, הדרך שלי - היא עד כמה מוזר שזה נשמע- אני יוצאת מהבית- חצי שעה- שעה- כל פעם,המאמץ אדיר, ללכת לשתות קפה עים חברה [כבר יש תרגולת..
] אני חוזרת מכוסחת אבל איכשהו זה עוזר לי . אני מקווה שלא הארכתי יותר מידי ותצליחי לקרוא הכל. מקווה שתרגישי יותר טוב מהר. מיצי

דיתי3

New member
../images/Emo51.gifמיצי...

כן,כן, הנפילה שלי כבר נמשכת מעל שבוע, ואני בכוח יוצאת לסידורים שאני חייבת, וישר חוזרת מותשת למיטה... כבר שמעתי כאן על הQ10 אני חייבת לברר מה הוא מכיל המוצר... לגבי האינטרא לקחתי לפני המון שנים עוד לפני שהיה לי את הפיברו, וכל השאר... אך אם לא יהיה משהו ספציפי שמישהו יאמר לי כי זה מחזק, ומציל... אז אקח שוב, רק להביא את עצמי לתיפקוד. תודה על התשובה המהירה שלך.. דיתי

tiaa1

New member
מיצי,מנסיון שלי ושל עוד כמה האינטרא

לא תמיד עוזר. זה כנראה משקה עם חומר ממריץ. לי זה העלה את הדופק בצורה משמעותית כבר מהכפית הראשונה.חוץ מזה רעדתי והזעתי כמו אחרי נפילה. אין חכמות,אי אפשר לדחוף לגוף "אנרגיה" בכוח.כשחסר בתאים אנרגיה צריך אולי "להשאיל" מקור אחר בגוף" אבל לא ע"י תכשירים. אני יודעת שהתעמלות מתונה ,אפילו תרגילי מתיחה בית לפני השינה, כשאני מתעוררת באמצע הלילה, עוזרים לי .אולי יש קשר. לגבי קו אנזים Q10 לקחתי הרבה זמן. אני יודעתשזה אמור היה לעזור. זה לא הזיק,ואולי הייתי חוזרת לזה,אבל המחיר בשמים ואיני עובדת כעת. זה אולי הדבר היחידי ,חוץ מויטמיני B שהיתי מעיזה להכניס לפה מהתוספים. חוץ מזהגיליתי שמיצי פירות סחוטים,ופירות הקיץ ממש עושים לי טוב. טוב אני צימחונית,והקיץ כמעט לא אכלתי מבושל. אולי.

והוא שאמרתי...

בדיוק... הסיבה העיקרית שאני עוד לא לוקחת את הQ10 זה הכסף, אבל החלטתי לא לחכות עוד הרבה. [ אצלנו בבית יש סדר עדיפות מאוד ברור- הבריאות קודמת לכל, ואים צריך אז היא גם עולה כסף. ובקטע הזה אני מורידה את הכובע בפני הורי שלא חוסכים עלי בזמנים ככ קשים. ובעניין זה שאלה, ובעיקר לחבר,ה היותר צעירים אבל לאו דוקא- מה קורה אצלכם בגזרת ההורים? תומכים מקבלים או מקשים? מי שגר בבית- זה משפיע? אשמח לשמוע, מיצי

דיתי3

New member
נאוה....

אשמח אם תוכלי לכתוב לי על האינטרא, כי אין לי כוחות לנבור בארכיון ולחפש,, אודה לך מאד, כי אם לא אני חייבת תחליף, ואם ה- Q10 מומלץ אז אני ארוץ בשמחה לקנות את המוצר,, רק שמשהו כבר יעזור... תודה,,דיתי

אז הנה מקבץ קישורים מאז שנת 2000

הקישורים הם מתוך דיונים שהתקיימו בפורום רפואה משלימה הסבר כללי שכתבתי אי שם בעבר... וגם בעיות שהאינטרה עושה ההודעות הראשונות (הכי ישנות שמצאתי) של מפיצה: 1. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=202148 2. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=247490 3. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=1001897 למטה אני מצרפת קישורים של סיפורים אישיים של גולשים ומשתמשים המשך בהודעה המצורפת....

linar1

New member
כן../images/Emo127.gifוגם יכולה להגיד משהו על כ"א|!

את אינטרא קיבלתי מהמטפל בדיקור(יצויין שבזכותו קמתי על הרגליים אחרי שלושה חודשים של שהייה בתהום של פיברו') לפני שנתיים וחצי. אבל האינטרא לא עזר - ההפך,בשמחה זרקתי אותו לפח. לגבי נוני, שאותו אני בודקת על עצמי בתקופה האחרונה - וזאת שוב תקופה די קשה עבורי - נראה לי שיש ניצנים חיוביים של השפעתו. הבעיה שנוני מאוד יקר ודי קשה להשיג - רק אם מישהו מתנדב להביא מחו"ל. והפעם כנראה החברה שלי שנוסעת לארצות הברית תביא לי שוב בקבוק או שתים. אני מדברת רק על MORINDA, כי לפי מה שקראתי רק המוצר הזה ממש איכותי

linar1

New member
נאוה, אולי שווה למקם את נושא ../images/Emo63.gif

במאמרים עם כותרת "תוספי מזון". כי אלא שאלות שעולות כל פעם מחדש...

דיתי3

New member
linar תודה על התגובה המהירה

אם יש באפשרותך לעדכן בהמשך על המוצר שאת לוקחת ומה הם השיפורים שאת מרגישה בעקבות לקיחתו של המוצר? בתודה דיתי

linar1

New member
דיתי שלום../images/Emo140.gif

אני חייבת עוד קצת להמשיך עם המחקר העצמי(זה בקבוק שלישי שאני מסיימת). לפי מה שאני קראתי אין אפשרות להסיק מסקנות לפני שלושה - ארבע חודשים. אז אני עם נוני כמעט שלושה חודשים, חוץ מזה גם החומצה מלית ברקע - הבעיה העיקרית של שניהם - קשה להשיג בארץ, אז תמיד צריך לחפש מתנדב שנוסע לחו"ל ודואג להביא. כי כנראה אין יבוא מסודר בחנויות טבע,מה שכן יש מפצים אחדים. על זה אני מקווה שנאוה יכולה יותר להוסיף. מבטיחה לעדכן על המצב - נכון לעכשיו יש שיפור מסויים בהפחתת בכאבים,שכמעט הוצאו אותי מדעתי.

דיתי3

New member
linar היי../images/Emo39.gif

גם אני לקחתי חומצה מלית ואין יותר להשיג את המוצר, את המוצר השני בשם נוני, שמעתי רק היום עליו כאן בפורום, אם תוכלי לשלוח לי את הפרטים המדוייקים של המוצר, אנסה לברר היכן אני יכולה להשיג אותו. ואולי שווה לבקש בחברים בחו"ל לשלוח גם את הנוני וגם את החומצה המלית. הרי ברא וראשונה הבריאות שלנו.... תודה על העידכון, והמשיכי לעדכן.. שבת שלום דיתי

linar1

New member
דיתי היי../images/Emo42.gif

על המוצר נאוה נתנה המון לינקים בהודעות הקודמות(2-3 שורות מעל התגובה שלי). את צודקת שהבריאות שווה יותר מכסף, אבל גם תמורת כסף כרגע קשה להשיג. עם כל זה אני כל פעם מבקשת מהסביבה הקרובה להביא מחו"ל. אני מצרפת לך לינק לגבי נוני שאני שותה.

ובעברית - הנה דף מקיף

ניתן לרכוש את הנוני בארץ. מחיר לצרכן: 310 ש"ח מחיר למפיץ (כל אחד יכול להירשם) - 960 לארגז של 4. מי שרוצה לקנות - מוזמן ליצור איתי קשר - אין בחנויות. לרוב אינני כותבת עליו בגלל שאני בעצמי מפיצה של המוצר. קיראו את החומר - אני פתוחה לענות על כל שאלה.

linar1

New member
נאוה../images/Emo52.gif עוד שאלה אחד../images/Emo35.gif

קיבלנו, מהעמותה לאחרונה, דף שיש עוד מוצר בשם SAM-E שהוא מומלץ (לא על ידי העמותה!!!) כעוזר לחולי פיברו'. האם יש לך אפשרות קצת להרחיב לנו עם המידע עליו כאן. והדבר הכי חשוב, אך מסתדרים כל ה"חבריה" - תוספי מזון יחד. כי אני לדוגמא, לוקחת חומצה מלית,B-קומפלקס, אומגה,לפעמים Q-10, נוני. לפחות את שלושה מהם בהמלצת הרופאים(B-קומפקס,אומגה וQ-10). האם אין מצב שאחד מנטרל את השני או אפילו מזיק. וכמה זמן באופן כללי ניתן לקחת אותם ללא הפסקה או לחילופין מומלץ להפסיק. תודה.

linar1

New member
נאוה../images/Emo92.gifקצת ... על קצה המזלג

אך שאת מגדירה מידע קל ל"איכול" שלי ושלנו. כבר ממלא ביקשתי שהחברה תביא לי מארצות הברית גם את הנוני וגם SAM-E. זה נכון שיש המון מוצרים יקרים וזה טוב לחשבון בנק של היצרנים. איני סובלת מצרות עין למי שמיצר או נותן לי כיוון למוצר שעוזר לי. הבחירה בידי - לעשות עם זה מה שנכון לי או כל אחד אחר. זה המצב ואני מקבלת אותו כמותו - היקר שיעזור. והמתרה שלי למצוע את התמצית הדברים שיחזירו לי לאיכות חיים לפחות במקצת למצב סביר. נאוה, סליחה, שאני מנדנדת
.

למעלה