מיואשת...

nate2000

New member
האם הם מגיבים ככה לכל גבר שהבאת הביתה?

או שיש להם משהו ספציפי אליו?

nate2000

New member
יש לי תחושה שלא משנה את מי תביאי

תמיד יהיה להם משהו נגד. זאת לא את וזה לא הבחור. אלה ההורים שלך וכנראה שהבעיה היא איתם. ובטח מה שמ]חיד אותך זה שבסוף הדברים שלהם יתחילו לחלחל, במיוחד אם הם יחזרו עליהם 10 פעמים ביום. בכל מקרה את צריכה להמששיך לעמוד על שלך כי הבעיות האלה לא ייגמרו אם תחליפי חבר. גם בחבר הבא הם ידאגו למצוא פגם

כן, כנראה שאת צודקת...

זה באמת מה שמפחיד אותי. כרגע אני ממשיכה לעמוד על שלי. אני רק מקווה שיהיו לי מספיק כוחות כדי להתמיד בזה!! תודה

shy777

New member
מה את? בת 7?

פקחי את עינייך. הבעייה היא אצלך ואצלך בלבד. שאת חייבת לקבל אישור מהורייך על כל פעולה שאת מבצעת. שאת נותנת להם לנהל לך את החיים. "מקווה שיהיו לי מספיק כוחות..." מה זה? את בת 25, בוגרת שאמורה לקבל את החלטותייך בעצמך. גם בעבודה את אומרת למנהלייך, "רגע אני צריכה לשאול מה הוריי חושבים על כך". אינני אומר שאינך צריכה לשמוע מה שהורייך אומרים. אבל להחליט בעצמך ולומר להם באופן הנחרץ ביותר שאת בן אדם מבוגר שאחראי על החלטותיו.

שחררי אותם, צאי מהבית תשכירי דירה

ותפתחי את עצמך. את יותר מידי מתחשבת בדעתם.

מלודי6

New member
את עדיין בחששות וחסרת ביטחון,

ובגלל זה, כל תגובה של ביקורת, גורמת לך לפקפק בזוגיות שלכם. ברגע שתהיה מאושרת איתו, ובטוחה שהוא עושה ויעשה לך טוב, לא תצטרכי את האישור שלהם, תקבלי את מה שהם אומרים בקלות יותר, וזה גם יעבור בלי התייחסות חדורת רגש לנימים שלך. כשתרגישי בטוחה, ותקריני שמחה בזוגיות שלכם, את תראי שהם יקבלו את הזוגיות שלכם, כי מה שעושה לך טוב, כנראה שמתאים לך, ואם עדיין הם בעלי ביקורת, אז את פשוט יכולה להגיד "אני מאושרת איתו, וזה מה שחשוב"

אייבורי

New member
חולק על דעת קודמי

בשונה מהם, אני חושב שאת גיל ההתבגרות או ההתרסה של עמידה על דעתך, את מבצעת ע"י בחירת בני זוג כושלים. אחד בגד אחד נרקומן אחד לא יוצלח. ההורים שלך בניגוד אליך, לא מרגישים צורך למרוד או לעשות דווקא הם בראייתם רוצים את הטוב ביותר עבורך, בעינהם הבחור איננו הטוב שאת מסוגלת למצוא. לדעתי הם צודקים, התואר לא תואר, הרישיון לא רישיון והחבר סתמי לגמרי. אמנם הוא בחור טוב, אבל אם בת זוג הייתה מוצאת בי רק בחור טוב, יחסינו היו עוברים לשלב הבא. בכל הודעתך לא כתבת, אני מאוהבת בו בטרוף, אני אוהבת אותו, אני מחבב אותו, סיפרת לנו כמה הבחור נחמד ומפנק. המלצה, תקשיבי להורים.

טוב.. אז כמה מילים לסיכום..

היי לכולם, בכדי שלא יהיה ספק אני אפתח ואומר שאני אוהבת את חבר שלי! ואני לא בת 7 או בת 12 שחיה תחת השפעת ההורים ולא יכולה לזוז ימינה או שמאלה מבלי לבקש מהם אישור, אבל אני מכבדת את ההורים שלי, הם אנשים חשובים בחיי ולכן דעתם חשובה. דווקא בגלל שדעתם חשובה לי, מפריע לי שהם אינם אוהבים את חבר שלי. אבל זה לא אומר שאני אפרד מחבר שלי בגלל שההורים שלי (כרגע) לא אוהבים אותו, ואני לא יוצאת איתו רק כדי לעשות להם דווקא. אני איתו כי טוב לי, כי אני אוהבת אותו והקשר בנינו מקסים. כל מה שאני אומרת שההערות שהם זורקים לא נעימים וחבל שהם שופטים אותו רק בגלל שאין לו רישיון או בגלל שהוא מתחיל ללמוד רק בגיל 25. בכל מקרה, אני מודה לכולם. חלקכם עזרתם לי מאוד!
מאחלת לכם שבוע טוב, גארפילד

רפסודיה

New member
אולי ילמדו להיכרו ולחבב אותו בהמשך

גארפילד יקרה, נראה שעברת כאן תהליך התגבשות קטן והצלחת לחזק את העמדה הראשונית שלך. כל עוד את שלמה וחד משמעית כמו שאת נשמעת כעת, יש סיכוי שגם ההורים שלך יכירו אותו טוב יותר בהמשך הקשר, ואולי יבחינו גם הם וילמדו לחבב אותו על מה שהוא כן ולא רק יבקרו אותו על החסרונות ועל מה שהוא לא. בהצלחה רבה

I C E M A N 7

New member
להתנתק מהטבור

זוג אוהב ועובד בגילכם צריך לחיות בדירה שכורה בלי הורים על הראש (ובטח הורים פולנים).

תעזבי את הייאוש בצד ותקישיבי ל-../images/Emo23.gif שלך

כרגע מה שהכי חשוב בסיפור הזה זו את! את צריכה לבוא אל עצמך עם השאלות ולהיות 100% כנה. אם ההורים מצליחים לזעזע אותך אז את צריכה לשאול את עצמך קודם כל למה את כלכך מזועזעת והאם יש סיבה. נכון שהיו לך הרבה מערכות יחסים כושלות ולכן זו לא סיבה לקפוץ על הבחור הטוב הראשון אך מצד שני ציינת מעלות כמו שהוא אוהב אותך ודואג לך. השאלה האמיתית היא שרק את יכולה לענות עליה היא: האם את מאוהבת בבחור? דלוקה לו על הטוסיק (סליחה על הביטוי)? סופרת את הדקות עד לפגישה שלכם שוב? מתגעגעת לריח שלו ולמבט עיניו? מרגישה פרפרים בבטן כששומעת את הקול שלו? חושקת בו ומצפה לרגעים האינטימיים שלכם? ועוד ועוד....כי אם התשובה לכל אלה כן אז שימי פס גדול על מה שההורים שלך חושבים ותיהני. אם הכל כלכך טוב ביניכם אין שום סיבה שההורים יערערו את זה.

למעלה