מיואשת- שביתה או לא?

מיואשת- שביתה או לא?

מה נסגר עם המדינה שלנו? כל פעם שעומדת להתחיל לה שנת הלימודים יש איומים לשביתה! זה כבר הפך לדרך קבע, והאי וודאות הזו משגעת... אם אין שביתה, אז יש לי לימודים ביום ראשון בבוקר וכדי להגיע אליהם אני צריכה לצאת לכיוון חיפה במוצ"ש ולישון בחיפה. אם אין שביתה ואני סתם אסע? לא חראם? אוף כבר עם האיומיום האלו...

לפחות לפי המכתב

שהתקבל אתמול מהאגודה, שנת הלימודין אכם לא תיפתח במועדה, אך אין לכך שום אישור רשמי מצד האוניברסיטה- בשורה התחתונה צריך לעקוב אחרי ההתפתחות במסע ומתן- בעיקר ביום שבת- כי הרי במדינה הזאת הכל יכול להשתנות מרגע לרגע.

הבעיה היא..

שאני גרה בב"ש, ואם אני רוצה להגיע לחיפה בזמן שעדיין יש קווים לאונ' אני צריכה לצאת ברכבת של 6... מה יקרה אם ההחלטה תתקבל רק אחרי זה, או יותר גרוע- ביום ראשון בבוקר! :(

אני זוכרת שבשנה שעברה

כשהיה הרבה בלבול סביב השביתה, המרצים ויתרו לנו על נוכחות וחזרו על מרבית החומר בשיעור העוקב לטובת אלה שלא הגיעו לשיעור הראשון, אבל זה כנראה משתנה מחוג לחוג וממרצה למרצה. אני מסכימה איתך שהסיטואציה בהחלט מבאסת ולא נוחה. אולי תקבעי לעצמך תוכניות בחיפה למקרה שלא יהיו לימודים כמו להיפגש עם חברות/ קניות וכו'...? כדי שלא יהיה מבאס לגמרי לבזבז נסיעה כזו?

תמיד יכול להיות יותר גרוע...

בשנה שעברה ור"ה איימו בשביתה, במוצ"ש הודיעו רשמית שלא שובתים ואז ביום ראשון הסגל הבכיר נכנס לשביתה. ביליתי במעונות מיום שבת בערב, רק כדי להגיע לשיעור של 8 וחצי ולגלות שהשיעור היחיד שמתקיים מתחיל ב-6 בערב... בלי קשר, נראה לי עדיף להגיע לחיפה ומקסימום לפצוח במסע שופינג למטרות פיצוי, מאשר לגלות ב9 בערב שלא שובתים. כולם מתוסכלים מהמצב הזה, אבל אין מנוס מלחכות ולראות מה יקרה. אף אחד כאן לא נביא, וחבל שכך (זוהר, לא טענת משהו על נביאותך בזמן האחרון? מה עם איזה התנבאות לחבר'ה?).

deathcaster

New member
האמת ?

המסמך נושא את הלוגו הרשמי של האוניברסיטה וכן את שמו חתימתו של הנשיא... אז לעניות דעתי, זה מסמך רשמי.

stkachov

New member
רעיון

תגיעי, ומקסימום אם יש שביתה יש לך הזדמנות מצויינת לטייל בחיפה, להכיר את העיר... יש כמה מקומות מעניינים. את מתחילה שנה ראשונה נכון?

amitk80

New member
כמו שכבר המליצו

תעשי תוכניות בחיפה כדי שלא תפגעי. מבין אותך שהמצב מתסכל. מה את מתחילה ללמוד?

amitk80

New member
עדכון בשבילך

חוזרים ללמוד והנה פרסמו את זה גם בפורום וגם באמצעי התקשורת

lirlurim

New member
גם אני מגיע מהדרום

וכמו שכולם אמרו, מקסימום נכיר קצת את חיפה ואת השותפים במעונות. הרי מתישהו צריך להתחיל להתרגל לעסק הזה

deathcaster

New member
תשובה

לצערי כן, כל המחקר מושבת למעט פרויקטים של משרז הבטחון

למעלה