מיואשת כברר

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה פתאום

ידוע היטב שמכשפות חיות הכי הרבה זמן.
היא תקבור את כולם.

מה שכן, אני לא בטוח שמול האישה "סטן" הזו עומדת "מלאחית" מושלמת.

Aski7

New member

את האשה הראשונה

בחייו של בעלך... ואת חייבת למצוא דרך שיבין זאת..
את חייבת להסיבר לו שעליו לבחור חד וחלק בינך לבינה..
מתוך ניסיון חיי אני אומרת לך שהסיכוי גבוה שיבחר בך..
הוא לא יחזור לאמא לו..
הוא לא תחת הסינור שלה בגיל שלו.....

Aski7

New member
מה זה השטויות האלה???

לבחור בינה לבין אמא שלו???
אמא זה אמא ואישתו זו אישתו!!!
שום תחרות. שום מקום ראשון. שונה לחלוטין.
הוא צריך ללמוד לצאת מבין הפטיש והסדן כי נשמע ששתיהן מניפולטיביות.
גבר לא צריך לבחור אישה או משפחה ואם הוא במצב הזה אז או שיש בעיה במשפחה שלו או באישה שלו.
אישה חכמה צריכה לדעת לא להכנס לפינות האלה עם חמות ובמקום ״להחזיר״ לה בכך שתרעיל את בעלה היא צריכה להתעלם ולבטוח בבעלה שידע להתעלם לבד או לשים את אמו במקומה: זה תפקיד שלו לא שלה!!!. כרגע הוא תקוע בין שתי נשים אינפנטיליות ולא ממש בא לו לעשות שום צעד.

לא כתבתי מה שאת פרשת

פרשת את דברי בצורה מעוותת..
אני התכוונתי לזה:
" "על כן יעזוב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו והיו לבשר אחד", ...
ואם תביני את הפרוש הזה תביני שגבר נשוי הולך אחרי אשתו לאחר הנישואים ודבק באשתו ולא באמו..

Aski7

New member
הבנתי

את הביטוי הזה ואין ספק אבל זה התפקיד שלו!!
היא לא צריכה לגרום לו לבחור שום דבר ולא להבהיר לו שום דבר. כל התעסקות ב״להסביר לו״ רק תעמיק או קרע בינו לבין אמו (והרי נאמר ״כבד את אביך ואת אמך..״) או בינו לבינה.
אני לא יודעת איך עוד ניתן לפרש את זה :
״את חייבת להסיבר לו שעליו לבחור חד וחלק בינך לבינה..״

ולכן אמרתי שחכם תעשה אם תניח לזה ולא תכנס לפינה הזו בכלל וכשהבחור יראה שרק האמא היא הנטל אז הוא כבר ישים אותה במקומה.
ואם לא אז הרי הוא לא מבצע זאת. אבל זה לא התפקיד שלה להעמיד אותו ביניהן! ולהכריח לפעול נגד האם.

dasi9

New member
בטח שהוא צריך לבחור

מה זה השטויות האלה? מה, הוא התחתן עם אמא שלו? מספיק עם צריך להסתדר עם זו או עם זו. או שהוא עם אשתו או שהוא חוזר לאמא.

Aski7

New member
הוא לא התחתן עם אמא שלו

וזה בדיוק העניין! לא צריך להתייחס לאמא כאילו יש איתה תחרות כי היא לעולם אבל לעולם לא תוכל לקחת את מקום האישה וככה גם להיפך.
ברגע שמבינים שבין השניים אין תחרות ולכל אחת מקום משלה זה הרבה יותר קל.
עניין ה״בחירה״ הוא זה שיוצר השוואה בין השתיים.
חסרים חמות וכלות שלא מסתדרות והבן אוהב את אמא מבקר אותה ואשתו היא המרוצה בנשים?

והפואנטה העיקרית שלי הייתה (אם קראת את כל מה שכתבתי) זה שזה לא התפקיד שלה להגיד לו לבחור!!
לא התפקיד שלה לגרום לו לשים את האמא במקומה.
בעתיד הקרוב או הרחוק אם יעשה כדברה הוא יזכיר לה איך הוא יצא על אמו בגללה ואיך היא הרסה את יחסיו איתה..
זה פשוט אחריות שלו.
וככל שתלמד להתעלם ולא לתת לה ולמילותיה מקום יהיה לה יותר קל וזה פחות ישפיע על בעלה גם.

dasi9

New member
אז של מי התפקיד לבחור?

של האלוהים הגדול? שיעמיד את האמא במקומה, את אשתו במקומה ואולי הסיפור על המכשפה, האישה והתינוק המגודל יגיע לקיצו. בחיים צריך לבחור. ככה זה. או שמתחתנים עם מישהי או עם אמא.

Aski7

New member

ככה זה כשבטוחים שהבעל הוא הרכוש ומקנאים לאמא.
ראי הוזהרת: אמא זה לא אקסית שמנתקים עמה את הקשר כי האישה רוצה. לא ניתן לפטר אותה מתפקידה ולא משנה כמה גרוע היא מבצעת אותו.
ובבוא היום זה יחזור כבומרנג.

קטונתי כנראה מלהבין את עניין ״הבחירה״ שאת חושבת שהיא צריכה לכפות על בעלה.

בחיים אני לא יגיד לו

תבחר אני או אמא שלך לעולםםם לא זו אמא שלו ואין אהבה כמו אמא מה שכן הוא פשוט צריך להעמיד אותה במקום מה שהוא לא מנסה וניראה לי לא רוצה לעשות כי אני אם לא הבנתם נכון רוצה מאוד שהקשר המשפחתי יהיה בסדר למרות כל הקשיים אין מה לעשות זו המשפחה שלו ואני צריכה להשלים אם זה אבל כל פעם שאני עושה צעד היא עושה עשר כדי להרחיק אותנו ולעשות מריבותצ בינו לבין מישפחתי מה שגם כן בזמן האחרון הוא לא מדבר אם משפחתי בגללה אז מה מה אני יעשה אני בסך הכל בין אדם שרוצה שלום בית ובעלי פשוט לא מפריע לו שאנחנו לא מדברות כאילו הוא מעדיף את זה אבל מבחינתי אני באתי מבית שלא קיים בו סיכסוכים שנאה ומריבות אז קשה לי אם זה ובמיוחד שהוא לא מדבר עם המשפחה שלי סתם ככה לקום בבוקר ולומרל מהיום אני לא מדבר אם המשפחה שלךךך אז מה אני לא בסדרר בזההה כמה פעמים באתי ואמרתי לו ..תקשיב זה לא חיים להמשיך את המצב הזה ככה כמו שאני רוצה שתדבר אם המשפחה שלי אזאני מאמיה שגם הוא אבל לא יתכן שאני ידבר אם המשפחה שלו כאילו כלום לא קרה והוא ימשיך בשלו אז פשוט הצבתי עובדה ברגע שתדבר אם המשפחה שלי אני ידבר עם המשפחה שלךךך וניראה לאן זה יגיע אבל בנתיים אני זו שסובלת מזה ואותו זה לא מעניין כי אני רוצה שבת חג אירועים משפחתיים עם המשפחות לא לבד אנחנו סך הכל עדיין ילדים וגם אין לנו ילדים שאני יגיד סבבה אני עם הילדים שלי אין יותר טוב מזה אז למה למה

תגידי

אין לך חברות או חתולים או משהו? מה כל כך נדבקת באובססיה לאמא שלו? אם את רוצה שלום בית, תתמקדי בבית - שלך. ותזדיינו הרבה, כל עוד אין לכם ילדים וחמות מציקה ונדחפת שכל הזמן רוצה לבקר אצלך מהבוקר עד הערב.

Amazona

New member
אם את לא זוכרת, לֵמה להגיד "יש פתגם"?

פשוט תגידי - טוב לגור רחוק מהחמות.

למעלה