מיואשת כברר

מיואשת כברר

שלום לכם אני חדשה וצריכה משש עזרה
אני נשואה כבר כמעט 4 שנים אני וחמתי ממש לא מסתדרות ותמיד היא מקנאת בי וגורמת לסכסוכים ביני לבין בעלי ולמשפחה שלי ובשנה האחרונה זה ניהיה ממש גרוע שכל יום היא מטפטפת לו וממלאת לא תראש ועכשיו הוא לא מדבר אם המשפחה שלי בגללה בלל הקנאות שלה היא אישה סטןן ואני פוחדת לאבד אותו ואת הנישואים שלנו בגללה כי אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל הוא נמצא באמצע ולא יודע ולא רוצה לפתןר את ז ולהעמיד אותה אחת ולתמיד במקום כאילו הוא מפחד ממנה מה אני יעשה ללכת ולעזוב הכל כי קשה לי שבזמן האחרון כל מה שהיא אומרת לו אז הוא כמו כלב עושה ומעדיף אותה מעל פניי אנחנו גם במשבר פוריות וממש ממש צריכה אותו לצידי לא יודעת מה לעשות קשה לי אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל מבחינתי הוא לא מכבד אותי כאשר הוא מעדיף אוה מעל פניי וגם לא רוצה לתת לה את התענוג שלהפריד ביינו כי באמת שאני אישה טובה בלי להשוויץ אני סך הכל בת 25 ומבשלת לו כל יום ארוחת צהריים ניקיונות סידורים קניות זה הכל אני אז מה בסך הכל היא רוצצה ממני ולמה זה קורה לי צריכה עזרה מה לעשות ...מיואשתתת

אולי תנסי להפסיק לרצות את האחרים...

תפתחי חוט שדרה, אל תתייחסי לכל מה שמטפטפים סביבך, צרי לעצמך מעגל משפחתי + מעגל חברים\חברות וכל אלו יתנו לך כוח לעמוד מול הרעל שזורקים לכיוון שלך.

בטח שלא כדאי לך לנסות למצוא חן בעיני מישהו בכל מחיר.

שילה1

New member
בעלך לא אמור לתת לדברים להתגלגל כך,כלומר:

הוא אמור לשוחח עם אמו ולפתור את הבעיה.את אשתו,הוא אמור להיות לצידך,
להעדיף אותך על אימו.אם זה לא כך,משהו לא בסדר...
ואגב-לדעתי-איש הטובה היא אישה מבינה,מפרגנת,משתפת,מרגשת.
זה שאת מבשלת/מנקה/מכבסת/תולה לא הופך אותך לאישה טובה יותר.

את יכולה לתת דוגמאות לטיפטופים שלה, במה

מקנאה בך? מה היא אמרה על משפחתך וממלאת לו את הראש. מדוע את משווה את בעלך לכלב ומדוע הוא מעדיף אותה על פנייך אם הוא אוהב אותך??? מדוע הוא לא מכבד אותך???
בישול ונקיון זה טוב מאוד אבל את רואה שזה לא הכל.
אולי הבעיה היא בעלך ולא חמותך? אולי הוא עדיין ילדותי וקשור לסינור של אמא? אנשים בוגרים יודעים להפריד בין האמא והאשה. אהבת אמא אינה במקום ואינה תחליף לאהבת אישה.

דוגמאות יש לי מלאאאא

היי...
חמתי היא אישה סטן רעה וקנאית לא רק אליי אלה לשאר בניי המשפחה היא מסוגלת להרוג בן אדם בשביל שהיא תמא הבסדר והטובה ...
יש לי משפחה זהב תומכים עוזרים יתנו את הנשמה שלהם בשבילי היינו גרים אצל ההורים שלי אחרי החתונה במשך שנתיים וחצי ובאמת שהיה לנו טוב בחיים ההורים שלי לא אמרו מילה לא התערבו תמיד ידעו לתת להעריך ולעזור עד היום שיהיו בריאים אבל היא להפך לא יודעת לפרגן לתת מילה טובה שום דבר יש לה בעל שבוגד בה מרביץ לה היא לא מאושרת בחיי הנישואים שלה בקיצורר וככה היא רוצה לעשות לי כי הבן שלה אוהב אותי מאוד וגם מראה לה את זה ולה קשה מאוד שהבן שלה לא ליד התחת שלה ואוהב מישהי אחרת אז היא לא תפרגן למרות שאין כמו אהבה של אמא אני יודעת את אבל יש הבדל בין אמא לבן זוג כשהיינו גרים אצל הוריי תמיד אבל תמיד היא הייתה זורקת הערות של אולי כבר תעברו לגור לבד זה לא חיים וזה לא ככה אבל היא בתור אמא צריכה להבין שאין לבן שלה כסף לגור עכשיו לבד ולהשכיר או לקנות בית ולמה לא אם יש מי שיעזור אז לא חבל ובאיזה שהוא שלב כבר נימאס לי שהיא ככה מטפטפת כי כן רצינו את להשכיר דירה וכן לחיות את החיים האמיתיים אבל זה לא היה רק זה תמיד ידעה להפריע לנו אם זה בבילויים שלנו אם זה בחגים עם המשפחה שלי כאילו למה למה לעשות את זה ולמרות כל זה היא התאשפזה בבית חולים לפני קצת יותר משנה ואני זו הראשונה שבאה ודאגה לה אם זה אוכל מקלחת ואפילו לקנות לה תחתון להתקלח ...אם זה אירועים של המשפחה שתמיד אני הולכת ומכבדת מתנות לימי הולדת אין דבר כזה אצלי לא לקנות ובמאות שקלים למרות שלא מגיע לה כי בחיים לא קיבלתי ממנה שום דבר טוב אבל תמיד אני אומרת לא נורא בשביל שלום בית אני יעשה הכל אז ואז אמא שלי גם התאשפזה למה היא לא יכלה להרים טלפון לשאול מה קורה קשה כי היא מקנאה בנו אני ואמא שלי חברות ממש ממש טובות אם זה בתיי קפה ביחד שופינג הכל הכל אני מעדיפה את אמא מעל פני אפילו חברות שלי וחמתי תמיד יהיה לה מה להגיד בנושא לבעלי למה תמיד אם אמא שלה מה קשה לה לצאת גם איתי מה אכפת לה ... וככה היא המשיכה למלאות לו את הראש עד שיום אחד הגיע והוא בא ואמר לי שהוא לא רוצה לדבר אם ההורים שלי בלי שום סיבה פשוט ככה בלי סיבה ולי קשה מאוד אם זה כי אצלנו במשפחה אין דבר כזה לא לדבר אחד אם השני אנחנו ממש מאוחדים גם אם אני התווכח אם ההורים שלי או אחיות לי אז אחרי שעה אנחנו נתקשר ונדבר כאילו כלום לא קרה ופתאום שדבר כזה קורה כל המשפחה בהלםםםםםם למה ועל מה כי באמת שלא עשו לו כלוםםם עשו אותו המלך שלהםם תמיד אהבו ואוהבים עד היום למרות הכל ולי מאוד קשה ואז אמרתי לעצמי טוב אוליי זה איזשהו כעס שיעבור אבל גם אם כן תמיד אפשר לפתור את זה ועד היום 8 חודש הוא לא מעוניין לדבר איתם ואמרתי לו שאם הוא לא רוצה לדבר אם המשפחה שלי אז גם אני אותו הדבר אין שום סיבה שאני יכבד אותך ואתה לא אותי והוא לא מעניין אותי אני בטוחה מיליון אחוזז שזה כישוףף שהיא כישפה אותו כי בחיים בעלי לא היה כזה רשעעע ועוד אם המשפחה שלי הוא תמיד אהב אותם אז סתם לקום יום אחד בבוקר ולהגיד אני שונא אותם לא הגיוני לא נתפס לי בכלללל אני כבר לא יכולה יותר להמשיך ככה מה זה בלי משפחה חגים הכל לבד אני תמיד אבל תמיד אמרתי לעצמי לא משנה מה יהיה קודם כל זה הזוגיות שלי אבל כבר אי אפשר להמשיך ככה זה לא חיים בכללל כל יום אני בוכה על המצב שנוצר והוא בשלו לא מעניין אותו בכלל

קארניו

New member
אני ממש מתפלאת עלייך

שלא טיפלת עד עכשיו בכישוף שהטילה עליו אמו:
"אני בטוחה מיליון אחוזז שזה כישוףף שהיא כישפה אותו כי בחיים בעלי לא היה כזה רשעעע ....."

נו, למה את מחכה? תגשי מהר למכשפה שתסיר מעליו את הקללה ואולי גם תעביר אותה אליה .....

כשפים לא קיימים..

תוצאי את זה מהראש..
היא משפיע עליו.. זה כן..
אבל הוא לא הילד הקטן של אמא..
את אשתו תראלי שאת אשתו...

ערסlight

New member
מיואשת

את מציגה נקבה שמתאימה לגבר גבר. [מהתקופה שעוד היה ברור ומוסכם מי עושה מה]
ויחד עם זאת, הלכת על גבר חסר עמוד שידרה שאמא שלו מנהלת אותו.
[מה נראה לך? גבר גבר היה מאפשר לאמא שלו ללכלך על אשתו?]

אולי הנחמה שלך שפעם, כשיהיה לך בן וההוא יתחתן, תוכלי לעשות לאשתו את אותו הדבר.

I C E M A N 7

New member

מציגה את זה ככה כי תאמיני לי זה אמיתי

הנחמה שלי תיהיה והנפש שלי תיהיה רגועה ברגע שהיא תעלם מהחיים שלי ותפסיק לעשות הבן שלה מפגר ועוד יותר זה שהוא יהיה עם עמוד שידרה ואחת ולתמיד ילמד אתה לקח יש פעמיים שהוא כן עם עמוד שידרה אבל זה לא מספיק הוא צריך ליהיות אם אישיות ולהבין שאמא שלו הורסתתת לא את החיים וממש אבל ממש לא יעשה את זה לילדיי או לבני זוגם ההפך אני אוהבת שלום ויתמוך לטובה לא יהרוס משפחות

pixiegirl

New member
אפשר שאלה ?

מתוך הסיפרורים שלך עולה שיש לך הרבה מאוד טינה ומאד מאוד אמפתיה לאמא שלו,
אבל סיפרת פה שהיא חיה במציאות לא פשוטה, ואני לא מאחלת לאף אישה אפילו להכי רעה בעולם מציאות כזו,
יכול להיות באמת שהיא קנאית והכול יכול להיות שיש לה קשר מאוד מיוחד עם בנה שהתחתן איתך ומרגישה שהיא במלחמה מולך
אבל בגישה שלך את מחמירה את זה ואני אסביר
את שונאת אותה מכנה אותה שטן וככה יוצרת את המציאות שאת נלחמת ראש בראש עם אמא של בן זוגך,
תראי הורים לא בוחרים וככה גם אחים יהיה מאוד קשה להלחם ולנצח בזה שהוא ינתק קשר ממנה .
אולי את ובעלך צריכים יעוץ זוגי או שיחה פתוחה הוא יציג את עמדת אימו ואת נוקדת המבט שלו, ואת שלך
אבל נשמע מהצד שאת עושה בדיוק מה שאת אומרת שאמא שלו עושה מנסה לסכסך בינו לבינה ,
להרעיל ולמחוק לו את עמוד השידרה ולשלוט בו
חבל זו לא הדרך אולי כידי שאת תדברי איתה תגידי מה שאת מרגישה תנסי להתקרב אליה לא יודעת מה
אבל היא מתמודדת עם לא מעט ואת לא עוצרת לברר בכלל מה המנעים של ההתנהגות שלה מבחינתך אם המשפחה שלו לא הולכת בדרך שלך אז הם לא בסדר
זה לא ככה במציאות כול משפחה התפתחה בדרך מסוימת ועל עקרונות מסויימים שלך ככה שלו ככה כמו שנכנס למשפחה שלך ועליו ללמוד אותם את צריכה ללמוד את שלו
את המשפחה שלך בעלך והילדים תבני כמו שתחליטו ביחד את שלו את כבר לא תשני אם הנישואים האלה חשובים לך הגיע הזמן לרדת מהעץ שאת מטפסת עליו
היא לא תעלם היא אמא שלו!!!!! את מאחלת לבעלך שאמא שלו תעלם זו נקראת אצלך אהבה??
שמעי תנסי לרדת מהעץ הזה כי זה ילך לשני כיוונים מאוד גרועים כיוון א- הוא יוותר על המשפחה יהיה ממורמר עוד כמה שנים הוא יכאל את עצמו שבשביל אישה וויתר על משפחתו המרמור יגדל ותפרדו. כיוון ב- הוא יזרוק אותך ולא יוותר על המשפחה
יש חוקים בזוגיות ואת זה אי אפשר לדרוש מבן אדם! תלמדי להכיר אותם ודי עם האגו
את רוצה אותו באמת??? תמצאי איך להסתדר עם אמא שלו ותתחילי בזה שאל תכני אותה בשמות!

קארניו

New member
קרוב לוודאי שהיא לא תסכים איתך

ותמשיך לטעון שהיא חיה במשולש : השטן , המלאכית והבן המכושף

תשובה

אני יודעת שבאיזה שהוא שלב זה יבוא למצב של פרידה אם אני לא הסתדר איתה נכון זו המשפחה שלו ואני צריכה להבין את זה אבל לא מעט פעמים באתי אליה ודיברנו והסברתי לה א...ב... ג.. וזה לא עוזר היא תמשיך לסכסך לקנאות בי ואני אחת שאוהבת את הביחד את המשפחתיות אבל זו לא הבעיה הבעיה היא שגם אחרי שאני מנסה להתקרב ולדבר ולנסות להבין אז שוב פעם זה קורה אין לזה תקנה ואני ממש אבל ממש לא מנסה להפריד את בעלי מהמשפחה אלה להפך אבל צריך להבין שיש פה גם אותי ואם אמא שלו גורמת לזה אז הוא צריך לקחת את אמא שלו לשיחה לא אני ולהתחיל לדבר כי כן אני יודעת שמפריע לא שאנחנו ככה אבל הוא לא מודה בזה הוא מפחד ואני לא יודעת ממה וכל פעם שאני יושבת איתו ומנסה לדבר על זה אז הוא אומר שהכל בסדר אבל בעצם כלוםם לא בסדר אם היא לא מנסה אפילו לקחת את עצמה בידיים ולבין שבאמת היא לא בסדר

pixiegirl

New member
תראי

את במקום שקשה מאוד לצאת ממנו את מתוסכלת ומיואשת גם מהכותרת שבחרת אפשר להבין את זה וגם מהכינוי
את מצד אחד מצהירה בגלוי שאת מאוד רוצה שלום בית אולי ששיחה מול האם תפתור הכול אולי שבן זוגך יבחר בך ויתרחק מעט ממשפחות ואולי ככה תגיעו לעמק השקט והשלווה
אמרת שאת בת 25 זה די צעיר, אני חושבת שיש כאן סיטואציה שבה את פשוט חופרת לך בור,
את צריכה להבין בדרך של מלחמה אפשר ליצור רק מלחמה, זה סתם קלישאה שסיפור לנו בגיל4 שאם הנסיך יהרוג את המכשפה (שאגב היא בדרך כלל האם של הפרינססה הקטנה) אז הוא יציל אותה והם יחיו באושר ועושר עד ...
המציאות היא לא ככה, במציאות יש סעיפים יותר מורכבים
את חוזרת ואומרת אני עושה הכול, מקנאים בי, אני באה ומסבירה א ב ג ... יש משהו בגישה הזו ואולי זה רק משתמע מתוך דבריך אבל בדרך ככל איך שאנחנו בוחרים להתבטא משקף יפה
יפה אותנו, יש משהו בגישה הזו שהוא מקומם בעקר את הצד השני שאיתו את רוצה להגיע לשלום בית,
את מגיעה ממקום מתנשא וממש לא מוכן לקבל , את רוצה להגיע לשפוך ושיחלו אותך אבל ממש ממש לא לקבל
תני לי לשאול אותך שאלת אותה פעם מה היא צריכה?
שאלת אותה פעם מה שלומה?
הזמנת אותה לכוס קפה?
תראי אם מדינת נאברלאנד של פיטר פן תתקוף את לוליפוט של גוליבר זה קצת מטופש מצד נאברלאנד לחשוב שלוליפוט לא תתקוף חזרה נכון ? זה נשמע מאוד הגיוני בין מדינות
אותו דבר בין אנשים שאת באה ממקום של מלאך ושטן את מחייבת את זה שמולך או להתגונן או לתקוף שני המצבים האלה לא טובים למטרה שלך.
באמת שאם הזוגיות הזו חשובה לך ולא הצחון במערכה אז תלכי לטיפול זוגי, שם תוכלי להפתח לצד של משפחתו של בעלך וכן להסביר לו בדרך נכונה שהוא גם יוכל להכיל אותך מה את צריכה ממנו
יחד תפתרו את זה כמו שיחד אתם יוצרים את זה
ודי עם האגו את לא באמת במקום של לקבל ולנסות לפתור צר לי על הבוטאות את במקום שלהוכיח שאת צודקת
והאמת שזה לא המצב גם היא לא צודקת אבל גם את
צאי מהסרט מלחמה הזה ותלחמי על הזוגיות שלך במקום בה זוגיות שלך
ואין מה לעשות תראי הסרט "חמות" משהו כה של ערוץ עשר
חתונה היא עיסקת חבילה עם בזוגיות רגילה אפשר לבנות רק על... "סקס" , "בילויים" ועוד ועוד סוגים שונים של זוגיות ואפשר להתחבא אצלו בחדר שהמשפחה נמצאת אחרי החתונה נגמרו המשחקים
אז די לשחק אותה קדוש מעונה מול השטן הנורא
אם את רוצה לפתור את הסכסוך תשני את השפה למשהו חיובי ואם לא תהני לך מזמנך לבנתים בתור קורבן ..
יש אנשים שזה הפטיש שלהם
לחפור בור לקפוץ פנימה להמשיך לחפור ואז לגלות שהם תקועים ולבכות.

looking 4the

New member
האישה שטן הזאת

היא האמא של בעלך.
כדאי לך להתחיל להסתדר איתה.
היא תהיה הסבתא של ילדיך בעתיד.
תכבדי אותה.
תשני גישה.

בעיה היא

שאני אין לי בעיה לשנות את הגישה ולא פעם באתי וניסיתי לסדר את העיניינים זו היא שממררת לי את החיים ועוד הצהירה שהיא תפריד בינינו איזה אמא רוצה דבר כזה לבן שלה תאמיני לי שאני עושה אותו המלךךךךךךך שלי מכללל המובנים ובאמת שאם היית מכירה אותי מספיק אז היית אומרת שזה לא בישבילי נכון אם אני אומרת דבר כזה אז כבר כדאי שאני יקום וילך א5בל אני לא כזאת יש לי אופי חלש מאוד אני אוהבת אותו ויעשה הכל למענו ובמיוחד בשביל שלום עם בעלי אין לי בעיה לדבר איתה הבעיה היחדה אצלי שאני לא מסוגלת ליהיות צבועה מה שיש לי בבטן אני אומרת וכניראה שזה כואב לה

looking 4the

New member
הגיע הזמן שתלמדי קצת

לשמור בבטן.
אולי הגיע הזמן להירשם ללימודי דיפלומטיה.

לא כל מה שאת חושבת את צריכה לומר.
זה לא קשור בכלל לצביעות.
זה קשור לחינוך .
קצת אורך רוח , לחשוב קצת לפני שפותחים את הפה.

תלמדי להקשיב יותר ולדבר פחות....ולחייך.
לא חייבים לענות על כל משפט שהחמה אומרת כדי לנצח....את לא במלחמה.

את לא צריכה לסדר את העניינים ...לא צריכה להיות שיחתנו לאן עם החמה.
היא אמא שלו את אשתו.
תכבדי אותה אל תעני לה ...ותראי איך הדברים יסתדרו אט אט.
כדי לריב צריך שני צדדים שרוצים לריב....
תוציאי את עצמך מהמשחק הזה.

למעלה