מיואשת יקרה ...... קודם כל בוקר טוב לך ..... מקווה שעבר עלייך לילה שקט.... בהמשך לשאלותייך מאתמול לא מזמן סיימתי תואר שני בתולדות ישראל ועכשיו אני עובד על איזה פרוייקט היסטורי ענק .(אני צריך להדפיס איזה 400 דף (כן זה לא טעות ) זה גם הסיבה שאני מחובר לפורום כל היום . כדי שנצא מהכבדות שהנחתתי עלייך הנה שיר קטן שכתבה מירית שם אור .... נשיקה ראשונה על מצחך הלבן..... כמו קשר באמצע דמותך...... וממנה יצאו בשפעת זוהרה..... נשיקות נשיקות לשערך..... כותרת פנינים עשויה מנשיקות..... על שחור תלתלייך אמתיר..... שתהיי לי ילדה היפה בנסיכות... המושלמת בכל בנות העיר..... וגם את צווארך השלגי הבתול.... הגמיש כמו צוואר הברבור.... אכסה בנשיקות מחרוזות מחרוזות.... ילדת מים קטנטונת שלי.... ועתה שום אשים את ראשי על צווארך.... כדי למצא בו את דופק הלב..... וגם סתם נשיקות בלי תאווה ותיכלה.... כמו פרחים מושלכות על כלה..... השמיים אינם בעד עיני החוטאות...... ואינני שותה בך עד רוות..... האור אינו בעד שפתי הטמאות.... וחזי בי נצרב לו עד כלות..... נכון שיר מדהים ? היית מאמינה שאישה כתבה אותו ? טוב אני בטוח שמירית לא תכעס עליי אם אני אקדיש את השיר לך .... אז שיחיה לנו יום טוב..... ביי חמודה