מיה תגיד מספיק!

swirrrly

New member
אייייייכס!!!!!!!!!!

אתה היית צריך לשים אזהרה כפולה ומשולשת ומרובעת (
)!!! בבקשה שמישהו יגיד לי שלא ראיתי את אבנר ערום!!!! איכסה איזה מכוער!!! איחס טפו טפו טפו עכשיו אחרי שראיתי את אבנר ערום זה כאילו ש: ראיתי חתול שחור שעשה לי עין הרע בזמן שעברתי מתחת לסולם!!! איחסה! הדוחי, המגעילות שבתמונה! פיכסה פיכסה פיכסה!!! נב עכשיו אני הולכת להסתכל על התמונה שוב... אל נא תשאלוני למה. בכל זאת בן ערום.
שיר
י

pompii

New member
עד כמה שאבנר מעצבן ת´תחת

יש לו פנים יפות ושיער יפה התספורת שלו דווקא מדליקה אז מה אם הוא קצת(הרבה) מעצבן והמבטא שלו מזכיר לי אסקימוסי בדיכאון בסיביר בכל זאת הוא יפה ויש לו גוף פצצה

swirrrly

New member
אני מסרבת להכיר בעובדות!

אבל למה לעזאזעל אני כל הזמן תוקעת את העיניים שלי מול התמונה הזאת... ולמה רוב תשומת לבי מופנית לטוסיק שלו? לפחות אני יודעת שאני סטרייטית... שיר
י נב כל השאלות למעלה שאלות רטוריות. אין צורך ואף מומלץ שלא תנסו אפילו לענות, במידה ותכננתם...

pompii

New member
ובכל זאת...

כאן הסתיימה לה פינת הזהות המינית של שירלי לאחר ששירלי הבינה כי היא סטרייטיתהבחינה בגועל המצוי בתמונה אשר למעלה

לשיר../images/Emo131.gifי ששנאת את אבנר אבל לא

כשהוא ערום. הכתבה הפרובוקטיבית המלאה כולל התמונה נמצאים באתר של עמ´ 92. (את התמונה לא הורדתי מהאתר אלא מאתר עיתון תל אביב ששם התפרסמה הכתבה לראשונה) קריאה מהנה , במיוחד למי ששונא אותו!

casperit

New member
פעם בגיא פינס..

הראו אותו בלי חולצה בקפוארה! בעעזה היה דוחה,הוא לא מגלח ואין לו בכלל מרובעים! אם אני חייבת לראות את הפרצוף העקום שלך, לפחות שים חולצה על החזה, טוב? יעל

למעלה