מיה תגיד מספיק!

אוי המתח, המתח!

האם היא תשכב עם גידי או לא? גם לדעתי היא תגיד מספיק. כל כך צפוייה, המאיה הזאת. דרך טפשית לסיים את הפרק. לפחות רונה מיואשת... זה יעשה לסמדר קצת טוב על הלב!

שגידי יוריד ת´חולצה לא מאיה!!!!!!!!

אוףףףףףףףף היא הייתה כזה קורבה להוריד לו ת´חולצה למה הוא הפסיק אותה המטומטם????? אני רוצה לראות שוב ת´גוף שלווווווו!!!!!! יו הכוסון הולך לעשות את זה עם מאיה...
טוב בעצם מאיה תעצור אותו אבל בכל זאת... יוווווו איזה מאמי!!!
סוף ספויילר.. יוווווו איזה חמוד גידי ראיתם איך כשהוא דיבר על אבנר הוא סימן עם הידיים שלו משולש לא משנה לא יודעת איך להסביר קיצר הוא צחק על התספורת של אבנר!!!! איזה חמוד !!! יו אדום מתאים לו!!

נכון!נכון!נכון!נכון!נכון!נכון!נכון!

גם אני שמתי לב למשולש הזה שגידי עשה!!!! איזה מאמי איזה כוסון!!!! כשראיתי את התמונות שכלנית הביאה לו מה-זה צרחתי "חתיךךךךךךךךךך" היום היו 14 דקות ו24 שניות מושלמות, מהממות , סקסיות ומלאות בהרבה גידי!!!!!! מתה על הבנאדם הזה!!!!!! שחר (הוא כזה מאמי.......)

או גאד אפילו ת´שניות את סופרת?????.

אפילו אני לא הגעתי לרמה כזאת.. ותאמיני לי שהגעתי לרמה... טוב לא משנה העיקר שהוא היה היום בפרק ומזה התעצבתי כשהוא לא הוריד ת´חולצה.. ועכשיו יש לי סתם שאלה....(ויכוח עם מישהו..) מה יותר יפה גבר עם שיערות על החזה או גבר בלי שיערות על החזה(גידי)??? אני אישית בלי שערות!!!!

amirbilu

New member
אני ודנה התווכחנו,ואמרתי לה שגבר

עם קצת שערות,לא חייב שעיר-הוא יותר משדר יותר גבריות,זאת דעתי לפחות

אווווקיי מה שתגיד....

אתה יודע יש קצת ניגודים במה שאמרת..... לדעתי זה מגעיל, חלק זה נקי כזה.....לא יודעת זה יותר יפה וסקסי... שחר.

casperit

New member
זו רק אני או ש...

הגב שלו ממש אבל ממש מושך! (28.2.02-תאריך קדוש!!!!!!!!!!!!!!!) יעל

איזה כיף לשחקנית דניאלה וירצר../images/Emo58.gif

כמה נקודות למה כיף לדניאלה.. - היא משחקת בטלנובלה כבר יופי טופי ועוד בגיל כל כך צעיר.. - היא משחקת ת´חברה של גידי... - היא מתנשקת עם גידי - היא כמעט שוכבת עם גידי(פה הספויילר..) - קיצר כיף לה!!!!

זה לא רק את!! זה גם אני!!!

28.2.02 חרא של תאריך!!!!!! למה הוא היה צריך לעצור אותה כשהיא הורידה לו תחולצה?????? למה????? אני כבר שיהיה מחר שיסיימו את מה שהתחילו (למרות שאני יודעת שלא.....אוף ) שחר שמאוהבת בגידוש ובגב של גידוש ובכל הגוף שלו

simpson

New member
בסך הכל פרק לא משהו...

דווקא הפרקים האחרונים היו מעולים! ירידה משמעותית היום :(

מאיה בטוח תגיד

מספיק . הרי פירסמו פה את תקציר הפרקים הבאים לפי עיתון ויוה ושם נכתב שמאיה תשכב בפעם הראשונה עם אבנר!! לכל מי שבמקרה לא קרא!

למעלה