מיהם האנשים הנכונים?

לירננה

New member
מיהם האנשים הנכונים?

אלמון הודי שאלה אותי את זה ואני מוצאת לנכון לשאול את כולכם. מיהם האנשים הנכונים? מה צריך להיות בהם כדי שהם יהיו נכונים? איזה אנשים אתם רוצים שיהיה לכם קשר איתם?למה? מי זה אדם נכון בשבילכם?

ניאו30

New member
אנשים "נכונים" ../images/Emo4.gif

אני לא מאמין שיש דבר כזה.אני מאמין שבתלוי בנסיבות כל אדם יכול להיות "נכון" וכל אדם יכול להיות "לא נכון".הדוגמא הכי בולטת אצלי היא הידידה שלי שכתבתי עליה בשרשור הקודם-לכאורה אין לנו הרבה במשותף(יש "משהו" אחד אפשר להגיד),כשאנחנו מדברים בטלפון אין לנו הרבה על מה לדבר ובכל זאת נוצר חיבור שלדעתי ובשבילי היה מדהים.אז בשבילי היא היתה האישה ה"נכונה" לנסיבות החיים שלי באותה תקופה בה נפגשנו.זה לא באמת חשוב עכשיו,אבל מה היה קורה אם היינו נפגשים היום?האם היה נוצר אותו חיבור?האם היא היתה "נכונה" בשבילי? לא נראה לי... לכן,השאלה היותר מתאימה היא אולי מיהם האנשים ש"נכונים" לך נכון לעכשיו, נכון למה שאת זקוקה לו עכשיו? וגם זה דבר מאוד לא יציב,יכול להשתנות, ובעיקר יכול להיות משהו מאוד שונה ממש שאת חושבת מראש.אני בכלל חושב שלהגביל את עצמנו מראש במונחים של מה נכון ומה לא נכון זה אחד הדברים שהכי חוסמים ועוצרים אותנו בחיים.לא רק זה,לדעתי אם באים בראש(ולב) פתוח ורואים במפגש בין שני אנשים מפגש ממנו אפשר ללמוד על עצמנו,ממנו אפשר לצמוח ולהתפתח,אז כל איש הוא "נכון".

הממ... שאלה מעניינת...

אדם נכון עבורי, הוא אדם טוב, בעל אמות מידה חיוביות, בעל ערכים טובים, שיהיה איכפתי וטוב לב <וואי זה נשמע כבר כמו הרשימת מכולת לבן זוג
>. הייתי רוצה להיות בקשר רק עם אנשים שהם טובים, שלא יהיו חברים שלי רק כשהם צריכים משהו, שילוו אותי ברגעים הקשים וברגעים הטובים.

magenta73

New member
האנשים הנכונים זה אנשים

שאת מסתדרת איתם. הם עושים לך טוב. את עושה טוב להם. כנות. שיוויון. אומץ. אחווה. נתינה. קבלה. פשוט? לא כ"כ...

לא מצליחה לענות על זה..

החברים שלי כיום, לפחות רובם - הם אנשים נכונים לי. הם נכונים, כי הם שם להקשיב, לצחוק, לבעוט בי אם צריך, ובעיקר להיות הם עצמם - אנושיים.

BellA עלמה

New member
אנשים נכונים

לי הם אנשים אמיתיים שיודים להקשיב להגיד את דעתם בצורה בונה לנער שצריך אנשים שמכירים אותי אנשים שיש לי איתם קליק

לירננה

New member
האנשים הנכונים שלי

לקח לי זמן לחשוב על השאלה הזו פעם חשבתי שאני זקוקה לאנשים כי אני צריכה אנשים להישען עליהם, וזה היה בשבילי הקריטריון:אנשים שאני יכולה לסמוך עליהם באופן מלא,אנשים שיחזיקו אותי, שיהיו מסוגלים להחזיק ולספוג אותי בכל החולשות שלי. אנשים שאפשר להתפלסף איתם על הכל, והרבה. זה היה הקריטריון ורק זה. והיום אני פתאום חושבת שגם בא לי שיהיו אנשים בחיים שלי בשביל שפשוט יהיה לנו כיף ביחד. נעים ביחד מסתם שהות,כל שהות שהיא.לא צריך שזה יהיה כבד כזה כל הזמן,לא צריך התפלספויות עמוקות כל הזמן. פשוט להיות.

למעלה