מיהו יוצא בשאלה?

../images/Emo13.gif שכחת לציין

את: תמיכה נפשית לצעירים צעצועים התפתחותיים שילב טיפול משלים בקשיי ילדים - זה גם בשבילו וגם בשביל אבא אמא ורב נחום דיאמנט (במיוחד בשבילך אליזד
) מה שהבאת גם יכול לעזור, אבל לאחרונה מקובל לשים דגש חזק על שלב ההתפתחות של הנשמה
תכל'ס, אם זה עושה ל-שחמט טוב, אז בכיף. אנחנו פה בשביל לעזור לאנשים... זה פורום תמיכה. לא? נ.ב. צדקת במה שציטטת מחיים ולדר, אין אדם רע, יש אדם שרע לו.. או בגירסה המשופצת (שתסביר גם רומנים בין כל מיני אנשים עם יורי האומו): אין אדם שרע לו, יש אדם שחסמו אותו... נ.ב.ב. את מבינה עכשיו למה רציתי עוד תוכן שלך ?!

uri80

New member
שחמט חמוד, אנחנו די סובלניים כאן

כלפי טיפוסים כמוך, אבל בגדול הפורום נועד ליוצאים בשאלה, לא למחזירים בתשובה. אתה גולש כאן בחסד ולא בזכות. לתשומת לבך.

shach mat

New member
למנהל היקר uri80 !

בסה"כ עניתי תשובה לשאלה שהוצגה , לא חשבתי שההודעה שונה מכל תגובה אחרת שנכתבה בשירשור זה.( עיין ערך דברי מתבחששת שלדעתי הגדילה ממני ) נ.ב. אולי בזכות החסד שאתה עושה איתי "משהו אחד שהיה שם" יראה שהמנהל לא כזה גרוע כמו שהוא עשה ממך ובפורום יש זכות ביטוי ותגובה לכל אנוש.

הומוהים קחו חדר

מלאו אותו באייקונים זועמים ופתחו שם את מרכז האופוזיציה של הפורום. תשקיעו את כל שעות היום בכתיבת דברי נאצה מתוחכמים ואת הלילות בהחלפת זהויות. אגיע לבקר, מבטיח. (במידה ולא תחליפו מלון כל יומיים) נ.ב. רעיון לסלוגן: "אורי שמונים - צא מפורום יוצאים" או אולי "או אה מה קרה, אורי שמונים מחק תגובה" או אולי "למען הילדים - לפטר את אורי שמונים" או "בואו נקלל אותו יחד - אורי שמונים אתה קוץ בתחת"

uri80

New member
רעיון מצוין למען האמת, ורק שיעשו את

זה בשרשור אחד כדי לחסוך לי שרשורים.

חולה נשמה??

אתה צודק!!!! מישהי אמרה לי היום , "חולה עליך נשמה",.... אההההה על זה אתה מתכווין. ואנוכי לא ידעתי. תודה רבה @ .

יוצא בשאלה 1

זה אחד שעזב את הדת מבחינה דתית ומפאת אילוצים זמניים נשאר במסגרת חרדית אבל כלא מאמין יוצא בשאלה 2 זה מי שעזב את הדת ונמצא בשלב השני שכבר מעבר לעולם החרדי בד``כ אצל כולם זה קורה במוקדם או במאוחר ואגב למי שלא הבין מכאן הניק שלי יוצא בשאלה 1 כלומר בשלב 1

hemi32

New member
בפורום למדתי מה זה לצאת בשאלה...

בטרם היכרתי את הפורום היה לי ברור שהיוצא בשאלה איננו מאמין . נקודה ומכך נגזר גם שאיננו מקיים מצוות כי הרי זה המצאה אחת גדולה .. אך כאן בפורום למדתי שיש יוצאים ששומרים שבת , ויש כשרות , ויש תפילין , ויש תפילות , ויש חגים בקיצור לקחו את התורה והוציאו מה שנראה ומה שבא בסבבה .. ומתוך כך הבנתי שההגדרה ליוצא בשאלה היא הפוכה .. לא אנחנו מגדירים אותו 'יוצא' אלא ברגע שהציבור ממנו בא מגדיר אותו 'יוצא' הרי הוא יוצא כדת וכדין .. כך בעצם אנו מנציחים את הקשר שלנו עם הציבור ממנו הגענו .. כשלעצמי אני שומר את ההגדרה 'יוצא בשאלה' אך ורק למי שהשליך מאחוריו הכל ! (לפחות מבחינה רעיונית, ואין לי שום בעייה להגדיר 'יוצא' את מי שנסיבות כאלו ואחרות גרמו לו לקיים על כורחו ..) מה לעשות אני רואה את הדברים בשחור לבן ... ולכל השאר אין לי הגדרה , מצטער .

מיהו יוצא בשאלה? שאלה גדולה

אולי זה אותו אחד שמרגיש בתוכו שיצא ממקום אחד- שאל את השאלות הנכונותובטוח שיש לו עוד לדעתי המושג "יוצא בשאלה" הוא נכון. אני אומנם יוצאת טריה אבל כל הזמן שואלת את עצמי שאלות שלא על כולם אני מקבלת תשובות, אני מאמינה שיקח עוד הרבה זמן, אולי עד סוף החיים שאשאל את עצמי ולא אמצא בדיוק את התשובה. וזה בעיקר סביב הנושא של המעבר מלהיות חרדית מאמינה א וחזקה- למי שאני היום- בדיוק ההפך

המאהב 9

New member
יוצא לשאלה זה אחד שתמיד שואל

ותמיד יהיה יוצא לשאלה לא מאמין שזה נגמר תראו את ישראל סגל עדיין מלא כעסים על אחשלו

למעלה