מיהו יוצא בשאלה?

מיהו יוצא בשאלה?

המאמין ולא מקיים? המקיים ולא מאמין? המזלזל במצוות חמורות? מומר להכעיס? מומר לתאבון? מהי ההגדרה ( אם יש בכלל)?

אתמולי

New member
איש על מחנהו ואיש על דיגלו

אין ולא קרה מצב של הגדרה מיהו יוצא בשאלה כל אחד ברקע האישי שלו עושה מה בראש שלו יש ששומרים על כשרות ושבת בלי להניח תפילין יענו מזרוניקעס לייט ויש ביום כיפור אוכלים שניצל לבן לתיאבון נוטלים ידים ומברכים לפני ואחרי האכילה

שניצל לבן בכיפור??../images/Emo6.gif

ועד צריך לברך??? זה לא יוצא בשאלה זה יוצא מדעתו...חחחחחחחח

על זה יש "קים ליה בדרבה מיניה"

למי ששכח/לא למד. פירוש המשפט, אם עברתי שתי עברות, אחת חמורה ואחת קלה באותו מעשה עצמו, (שניצל לבן בכיפור) אני נענש רק על החמורה, ומהעבירה הקלה אני פטור! עד כאן ד"ת להיום.

סלסרו

New member
השניצל המקורי, אגב, עשוי מעגל

לא מעוף. סתם, בלי קשר ליוצאים בשאלה.

yaniv1216

New member
לפי

הפירוש של המילה יוצא בשאלה (שזה הפוך מחוזר בתשובה. שגם זה אגב הגדרה לא כ``כ נכונה) זה מי שלא מאמין.ולא משנה אם הוא מקיים או לא זה תלוי בו. יש כאלה שלא מסוגלים לאכול דברים אסורים אפי שהם לא מאמינים..

רוולי 21

New member
למה כל מי שיוצא בשאלה הוא:

|הגדש| למה הכול קשור לבשר לבן ויום כיפור?? מזה יענו אמור להציק את כולם??? לא הבנתי עדיין ... אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי אני אשמח!

קווים לדמותו של היוצא המקצועי

ליוצא המקצועי יש פרצוף ממוצע. בדרך כלל גם משקפיים ומכנסי דגמ"ח. והוא יוצא בשאלה. אין שאלה בכלל. לא נמאס לו לדבר על היציאה בשאלה שלו. הוא חי את היציאה ונושם אותה. לכל דוס שיעבור הוא יזרוק "גוט שעבעס" גם אם האירוע חל ביום רביעי. מאגר הבדיחות שלו יסבוב סביב שיר השירים והארוטיקה שלו וגם קצת בדיחות ברכת המזון. הוא חרמן בצורה בלתי רגילה אבל לא מעיז להתחיל עם בחורות. הוא שומע מוזיקה מזרחית באותה אדיקות שישמע פינק פלויד כי זו מוזיקה חילונית. זהו היוצא המקצועי. הוא תקוע. הוא לא רוצה או לא מסוגל להפסיק להיות יוצא. זה שחופר ביציאה ללא הפסק ואף משתמש בזה כקרדום. להצדקת כל כשלונותיו. הוא לא יצליח בשום דבר כי הוא יוצא בשאלה. לא תהיה לו בת זוג כי הוא יוצא בשאלה. גם לא קריירה. כי כשאתה עסוק בלחלק תרוצים לעצמך, אין לך ממש זמן לבנות לעצמך משהו מוסדר.

uri80

New member
אאוץ', מישהי במצב רוח מדופרס היום

ואיזה בדיחות כבר תוכלי להוציא משיר השירים?

סלסרו

New member
תלוי איך קוראים את זה

שיר השירים אשר לשלמה.. יישקני מנשיקות פיהו כי טובים דודיך מיין.. חחחחחההה.. לריח שמניך טובים.. חחחחחההה.. שמן תורק שמך חחחחחההה.. על כן עלמות אהבוך פחחחחח.. לסוסתי ברכבי פרעה דימיתיך, רעייתי.. חיחיחי..

boaZone

New member
מממ... פתטיים ../images/Emo137.gif

<לבועZון נגמרו הפרקים של סימפסון> {נראה לי שהוא מתחיל להזות אותם} [לא שאני יודע, אני בקושי בקשר איתו]

למעלה