אתה ציוני?
זתומרת שאתה קשור לארץ ישראל, היא חשובה לך, למה? אתה מאמין שהיא שייכת לאבות שלך? עזוב, אתה חוגג את החגים? ואתה קורא לעצמך אתאיסט? אתה לא אתאיסט, אם היית באמת אתאיסט היית יודע שהחגים, הם ריטואלים יהודיים, ואין סיבה שתחגוג אותם, באותה מידה אתה יכול לחגוג את הקריסמס... שפה? אני מדבר את השפה בגלל שנולדתי בארץ, למה נולדתי בארץ? כי שבה וסבתא שלי מאמינים שהם יהודיים אז הם באו ל"ארץ הקודש", לי שפה, מיקום, כל הדברים האלה לא חשובים לי כמו שאמרתי... מה שחשוב לי זה שאני ירגיש בנוח. אנטישמיות זה דבר אידיוטי, מהסיבה שאמרתי, כך למשל את היטלר, הוא לקח דת והפך אותה לגזע, הדת עצמה כמובן מבוססת על שבטים שלפי האמונה נדדו במדבר עד שהם הגיעו לארץ כנען ו........ כל זה קרה מעוד רחוק מאירופה, איפה שהושמדו רוב ה"יהודים" שכל מה שהם עשו זה לחזור בתשובה, אם הם לא היו חוזרים בתשובה הם היו נחשבים ל"ארים" אמיתיים.... בתורת הגזע אולי עוד יש משהו.... היא באמת מבוססת על משהו, למשל מיקום, הים תיכוניים, האפריקאים, האירופיים, האסייתים,..... כל אלה התחילו משבטים קטנים הרי, שהתחילו ברמות שונות, הם לא כולם התפתחו אותו דבר כמו היום שכל המדינות קשורות אחת לשניה, במשך הזמן הם הפכו ליבשות, אבל עדיין נשארו ברמות שונות, גם היום, פחות, אבל תמיד היו ותמיד יהיו הבדלים כמו שיש הבדלים בין בנאדם אחד לבנאדם אחר.... אני לא גזען, אני בשום פנים ואפן לא מצדיק את תורת הגזע, או שום דבר כזה, אני אומר שהיטלר, לקח את תורת הגזע והשתמש בה למתרות שלו, בעזרתה הוא הפך את היהדות, ל"גזע", וזה שאתם היו מתייחסים ליהדות בתור לאום או דם או וואטאבר, מראה שבכל זאת היטלר ניצח קצת..