מיהו "הבן של רודי"?

galnezek

New member
מאד מקווה שזה לא נכון

אחרת הוא באמת באמת באמת לוזר.

aabramovich

New member
נקווה שזה לא נכון. אחרת לא בטוח מה

היה בתוך הקולה... זה יכול להשפיע מאוד לרעה על הטור הקרב ובא עלינו לטובה
http://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/2006/sport_sto914379.shtml

aabramovich

New member
בועזזזזזזזזזזזזזזזזזזז../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תראה מה עשית
בחרת בו למשחק הפנטזיה שלך מה תגיד הפעם? שוב תצטט לי את הזמרת הענקית (ציטוט שלך) בריטני ספירס? Oops you did it again
עזריאל

shohat

New member
משחק הניחושים

מי מסתתר מאחורי כל כינוי? some of the nicknames & numbers that are linked to numbers on blood-bags 1 - Hijo Rudicio. 2 - Birillo. 4 - Nicolas. 5 - Sevillano. 6 - Sancti Petri. 12 - Guti. 13 - Serrano (alcalde). 14 - RH. 16 - Vicioso. 17 - Porras. 19 - Oso. 20 - Bella (Jörg). 24 - Clasicómano (Luigi). 25 - Amigo de Birillo. 26-Huerta. 32 - Zapatero. 33 - Clasicómano. (אני בסך הכל מעתיק ולא מתחייב בשום אופן על מידת הדיוק של המידע בהודעה הזו). שאלות: . מהן ההשלכות על קבוצת אסטנה (ליברטי סגורוס) ש - 15 מרוכביה נזכרים בקשר לחקירה/פרשה? כמה מרוכביה יסיימו את הטור, ובאיזה מצב יזנקו (אם בכלל)? 2. מה יהיה עם אוסקר סביליה? 3. האם טיילר המילטון עבד עלינו לכל אורך הדרך? (כעת נטען שהוא נקשר לתשלומים ולהזמנות של חומרים אסורים, כולל אי.פי.או, הורמון גדילה ושאר ירקות. הרבה מעבר לשימוש במנות דם). עוד אחד מהרוכבים שאהבתי. כל כך חבל. 4. האם יזכה "יאן" (מי שזה לא יהיה) להגנה ולאמון האוטומטיים להם זוכה האיש שתמיד ניצח אותו? (אגב, ספק רב אם מה שפורסם בינתיים יכול להביא להפללתו מבחינה משפטית). התעודדו. בסוף השבוע האחרון שבה לככב באליפות ארה"ב בא"ק בחורה בשם מריון ג'ונס (זוכרים?), שחתמה על שיקים לפקודת מעבדת באלקו. יחי הספורט המקצועני!

aabramovich

New member
בעניין הזה יש בעיה אחת בעיני -

אופניים זה הספורט עם הכי הרבה בדיקות. מי שלא מחפש - לא מוצא. רוצה דוגמה? למה וויצ'יץ' (ההוא ממכבי בכדורסל) שיחק חרא עונה שלמה ופתאום הרביץ שני משחקים אדירים? הם יתכן שהוא לקח סמים ממריצים/אחרים? אין סיכוי. קודם כל כי לא בודקים. מתי מישהו עצר את נאדל (טניס) או את הנין (גם טניס) או את טייגר וודס בדרך לחדר לידה ובדק סמים? אז, בהחלט יתכן שאופניים זה הספורט המסומם ביותר. יש מספיק סיבות להאמין בזה (אולי כי זה הכי קשה בעולם לרוץ מרתון 21 יום רצוף?). אבל הסטטיסטיקה הזו מוטעית באופן שבו היא נאספה. אתה יודע, טבעון היא המקום עם אחוזי הסרטן הגבוהים ביותר בארץ. זה ברור שזה בגלל בתי הזיקוק וכל העשן/פיח שהם פולטים. בטח אין לזה קשר שטבעון היא הישוב עם האוכלוסיה הזקנה ביותר? ופה נקרא לנתי שיסביר לנו שהאדם לא אחראי לאפקט החממה. אנחנו פשוט מפרשים את הסטטיסטיקה לא נכון.
עזריאל

חלושעס

New member
עזריאל, בתור אחד שתחום ההסתברות

קצת מוכר לו (מעבר לרמת ה-spss), הטיעון הזה לא תופס במקרה הנ"ל, ולו בשל העובדה שרוכבי האופניים מובילים גם באחוזי המופללים.

aabramovich

New member
זה לא סותר בכלל

כל מה שאני אומר הוא שאיפה לא מחפשים לא מוצאים... יתכן שגולף או CURLING יותר מסוממים, רק לעולם לא נדע...

aabramovich

New member
דוגמא קשה נוספת

וסליחה עם הצמחונים שלנו - שחר פאר, ז'אסטין הנין, האחיות ויליאנס - מתי פעם אחרונה נבדקו? 170 קמ"ש למכת הגשה... אם אני לא טועה... אלו מהירויות שלפני כמה שנים היו שמורות לגברים חזקים... נשים פורשות בגיל צעיר יותר ויותר מטניס עם פציעות חמורות מאוד... האחיות ויליאמס היו פה בדיוק למיצמוץ אם נשווה לנברטילובה האגדית (לא שזיכיתי אותה). לא, אני לא אומר ששחר פאר מסוממת. אבל זה אפשרי. אפשרי בדיוק כמו יאנק שלנו. רק את שחר פאר ההתאחדות הישראלית לא תבדוק בחיים (אלא אם תהיה קומבינה משפחתית). אני מסיר את הכובע בפניה בדיוק כמו בפני לאנס/יאנק ושות'. מי שלא בודק - לא מוצא - בלי סטיה סטטיסטית. 100% נקי. אף אחד לא בדק אותי למשל... אולי אני כזה איטי בגלל סם נוגד EPO שאני לוקח?
עזריאל

Ron Davidman

New member
לאט אינגלע לאט../images/Emo68.gif

לפעמים היד קלה מדי על המקלדת. בקשר לבדיקות של טניסאים מצורף לינק. שיפור העוצמה במכת ההגשה נגרמה בעיקר דרך שיפור אדיר בטכניקה ודרך אגב אתה טועה-שחקנים גם בשנות הארבעים של המאה הקודמת חבטו מעל 200 קמ"ש. לגבי הפציעות תתפלא אתה דווקא צודק והשחקניות יהיו הראשונות להצדיק אותך והסיבה מאד פשוטה, עומס תחרויות גדול מאי פעם, כמעט 11 חודשים בשנה. נ.ב שששש ווימבלדון התחיל.

natibergman

New member
האדם לא אחראי לאפקט החממה../images/Emo3.gif

הוא היה לפנינו ויהיה גם אחרינו. אנחנו פסיק שבפסיק בגיאולוגיה ובאקלים כדה"א. אם לדמות זאת מטאפורית כמו בול על גורד שחקים אימתני בניו יורק. לבוא ולהגיד שאנחנו משנים את אקלים כדה"א זה כמו להגיד שהר געש מתפרץ הוא השטן בהתגלמותו. פשוט אנחנו נמצאים ב-12,000 השנים האחרונות במעבר מתקופה קרחונית לתקופה חמה ואנחנו תופסים טרמפ על "התחממות גלובלית". יהיה בסדר...

natibergman

New member
תתפלא אבל דנו בנושא בכובד ראש...

לא הצלחנו להחליט אם גניבת/השאלת החתימה שלי היא פגיעה בזכויות יוצרים כי לא שמנו TM או (C). בנוסף, הפגיעה היא בי או בבועז שהמציא את השטות הזאת? הרי לא כל יום יוצא לו משפט אלון מזרחי מוצלח שכזה...
איך זה יעמוד במבחן בג"צ? האם יש סיכוי לעשות פה כמה מיליונים או לממן איזה שילדה חדשה?... בסוף הגענו למסקנה שאתה זה שצריך לענות על כמה שאלות - מה זה כל כך מוצלח? מהם כוונותיך? האם יש סיכוי שיודפסו חולצות או סטיקרים עם לוגו כזה?

למעלה