מיהו בן הזוג המושלם

drori3

New member
חשבתי פעם לכתוב על זה

כתבה אצלנו בעיתון: לנסות לברר איך זה עובד בזוגות של לסביות. האם באמת יש התחשבות הדדית כמו שהיינו חולמות, או שהקושי הזה, שאחד מדבר יותר ואחד פחות, אחד עושה יותר ואחד פחות, הוא חלק בלתי נפרד מהמהות של זוגיות. בינינו, בשביל זה אלוהים ברא את החברה הכי טובה...

1נעמונת

New member
עכשיו אני מכירה

מספר משפחות שההורים בהן הם "הורות", דהיינו זוגות נשואים של לסביות. ודרורי........הצרות שלהן הן בדיוק הצרות שלנו, וכן האהבות והשאלות שעולות סביב הזוגיות. אני לא בטוחה שהסיבה להבדלים בזוגיות נעוצה בהיות זוג חד מיני או לא. אני חושבת שהסיבה נעוצה באישיות של שני בני הזוג.

Tully Is Here

New member
קאסי, כל הכבוד../images/Emo45.gif

הבאת אותנו לשער |אייקון של מחיאות כפיים|

salgpx

New member
בלי גברים לא יכולים

אין דבר כזה בן זוג מושלם כולם על הפנים אבל בלי בן זוג זה קשה בגלל צריכה של האשה בעניין מיניות אבל הכי טוב זה לגור בנפרד וזה מניסיון

../images/Emo4.gifמיהו הבן זוג המושלם..

אישה תמיד חלמה על הגבר שיראה טוב רגיש משכיל נינוח רגוע זמין קשוב יודע לבשל אוהב לנקות לבלות בחיק המשפחה מאהב מעולה גם מחוץ למיטה.. בל,האם אתן חושבות שאם היה אחד ויחחיד שהיה כזה היינו מסוגלות לצאת לעבוד? לפני מספר ימים החבר שלי אמר לי מתנצל לא יצא לי להתקשר אלייך מאוחר יותר אז הנה התקשרתי עכשיו ,חייכתי ועניתי לו שבטוח אני אמצא על משהו אחר לקטר,תהנו מהרגע בנות.

אלפרדוס

New member
אינך רוצה לדעת

סוף סוף יש בחורה אמיצה שמחדשת לנו משהו בנושא הזוגיות.. האמיני לי שהלסביות תאהבנה אותך.. ברצינות, את באמת מתכוונת למה שאמרת? דייייייייי. אבל כמאמר החכם : נשים, א"א איתן וא"א בלעדיהן. וד"ל

niva99

New member
מנפלאות המושלמות

בן זוג מושלם קיים רק באגדות... החכמה היא לדעת לחיות עם מי שבחרנו על הצד הטוב ביותר (וזה אומר לקחת בחשבון את הצדדים החזקים , אך גם את החולשות).

למעלה