מיהו בן הזוג המושלם

מיהו בן הזוג המושלם

היום דיברתי עם חברה והגענו למסקנה שבן הזוג המושלם לאישה הממוצעת הוא... אישה. כי כל כך הרבה מאיתנו מקטרות איך הם לא מבינים אותנו, איך הם לא רגישים מספיק, איך הם תמיד "עוזרים" בבית ואח"כ צריך לסדר אלריהם ולתקן בעיות, איך אנחנו אחראיות על הילדים, איך הם אוהבים בעיקר לשבת מול הטלביזיה, איך אין עם מי לדבר, איך... אז בשביל מה אנחנו צריכות את זה? לא עדיף שתהיה בת זוג רגישה, שרוצה "לדבר על זה", שמגדלת את הילדים ועושה את עבודות הבית בדיוק כמונו, ש... ולבסוף סיכמנו בעצב שחבל שאבוד לנו בגלגול הזה ונסתפק בבעלים שלנו.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo67.gif

הבן זוג המושלם מבחינתי לא חייב להיות דוגמן יפה תואר, עם תואר במשפטים וכו', קודם כל צריך להיות בנאדם עם רגשות ומודעות לרגשות של אחרים. יופי זה דבר שנעלם, אני לא אומרת שזה לא גורם חשוב, זה גורם מאוד חשוב מבחינת משיכה וכו' אבל יופי נעלם עם הזמן.

Tully Is Here

New member
את יודעת מה?

זה נושא שגם אני דשתי בו לא אחת, אבל אני הגעתי למסקנה הפוכה. כי את תחיי עם אחת שרק רוצה לדבר על זה כל הזמן וכל ויכוח נגמר בבכי ודרמה ולא יהייה מי שיהרוג ג'וקים בבית וכל הזמן תריבו על בגדים, והרי אנחנו תמיד יודעות הכי טוב לנקות ולטפל בילדים ובסידורים, אז שתיים כאלה בבית אחד? אני מסתפקת בג'ינג'י שלי

בדיוק קאסי -

תיזכרי בחברות שלך שלפעמים לא סותמות את הפה מדברות שטויות מעצבנות פרצופים מה את צריכה אחת כזאת 24 שעות ביממה בבית? באדי

lili81

New member
אישה יודעת מה אישה אוהבת

אבל אישה לא תידע לספק אותי מינית...
וחוץ מיזה אחרי שלימדתי אותו מתי כן לעשות בלאגן ומתי לא

JONE BOY בת

New member
טעות גדולה בידייך../images/Emo8.gif

אני יכולה להעיד על עצמי שלא הייתה אישה שמצאה לי תחליף גברי
ואגב... ההתמחות שלי זה סטרייטיות

../images/Emo26.gifתשובה למבוגרים בלבד

אם לא הם: - למי אני ילטף את הגב והבטן מלאת התלתלים השטנים? - למי אני יציק בלילה? - תיזכרו ברגעים שנצמדים חזק חזק ומרגישים את ה.....(אם אישה הציצים מפריעים) - אם לא הם לא היו לנו ילדים מעורבים "חצי אמא - חצי אבא" לא מוותרת עליו עם כל המגרעות צריך רק לדעת מתי להגיד להם ואיפה לפעמים, כשתופסים את הרגעים הנכונים איתם אז אפשר להגיע איתם להישגים תחשבו על מה שאמרתי - באדי

g u r a

New member
הבן זוג המושלם-

הוא בעלי! באמת... נכון ש"אליה וקוץ בה"! אבל מישהיא מכירה מישהוא או משהוא מושלם??? ולא בשום אופן לא הייתי מסתדרת או מצליחה לחיות יותר משבוע ימים עם עוד אחת כמוני
( אני בקושי מסתדרת עם עצמי!!)

sovlanit

New member
אני מקווה שבעלי לא ביגמיסט...חחחחחח

אשמח אם תגיבי לתגובתי להודעה הראשית....

sovlanit

New member
בן הזוג המושלם הוא

זה שתמיד אני מוצאת את עצמי מדגישה את כל הטוב... ולא בהכרח אישה היא תשובה הולמת לזוגיות-לפי דעתי. בן הזוג המושלם -הוא בן זוגי. הוא הכי מושלם בעולם-עבורי. כשהפסקתי לשפוט/לבקר/להאשים/לקטר הצלחתי לראות את כל השלמות שבו. את אותם הדברים שגרמו לי להתאהב בו מלכתחילה. כשהתחלתי לשים את הדגשים על כמה הוא משתדל/מתאמץ/מפרגן/תומך-הבנתי שלהיות תחת מיקרוסקופ רק מייאש. בן הזוג המושלם הוא לא העתק שלי. בטוח לא הייתי רוצה להתעורר בבוקר כשלצידי שרוע בן אדם בדמותי. בן הזוג המושלם הוא זה שמעיניו ומפיו ניבטים החלקים שאני אוהבת בעצמי. בקיצור- אני מאוהבת בו.הוא באמת הכי הכי עבורי...

sovlanit

New member
ק א ס י ו פ ה

אז להתחיל לאט לאט. כי אם כל הזמן תחליטי שזה קשה -מתי תיישמי? ותודה על המחמאה.

כל כך יפה אבל אין לי את האומץ .

להראות את זה לאישתי כי היא ישר תתחיל לתקוף

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

1נעמונת

New member
שתי תשובות

א. גם אישה היא בת זוג לגיטימית, זה הרבה פעמים עניין של בחירה בעיני. ב. בן הזוג המושלם שלי הוא זה שאוהב באמת (שאני אוהב אותו, זאת ההטייה).

למעלה