מידע קורס מורי דרך

פירט

New member
בקורס מו"ד לפני שנתיים...

היו בערך (בדיקה שטחית) 10 מסלולי הליכה בני 1-3 שעות. . היו שתי הרצאות בנושא בטיחות בטיולים והכרת חוזר מנכ"ל משרד החינוך ויומיים ניווטים בשטח. מסקנה: קורס מו"ד לא מכין כלל להדרכת תלמידים. סילבוס משרד התיירות גם לא שם את הדגש על הדרכה והובלת קבוצות בשטח כי הכל מכוון לתיירות נכנסת . מורה דרך ללא נסיון ניווטי מספיק וללא נסיון מעשי בהכרת מסלולי הליכה - לא יוכל לתפקד בהדרכת תלמידים- נקודה.

eliane

New member
זה לא ההודעה שאני כתבתי......

ןבטח לא התכוונתי לאורר מהומות כאלה... אני גם לא נציגה של ביה"ס לתיירות או משרד התיירות ....... אני סתם אחד שעשתה את הקורס וזה שינה את חיים שלי מקצה לקצה=לא אומרת כאן שהקורס טוב או לא טוב..... לי באופן אישי לגמרי נפתחו אופקים חדשים לגמרי וזה משחשוב בחיים אז באמת חבל שיש אנשים שלוקחים את דברי למקומות אחרים שלא התכוונתי להגיעה אליהם חבל רק שאני מרגישה שלא כדי לי להמשיך לכתוב בפורום זה ..... בהצלחה לכולם בהמשך הדרך שהוא יבחר לעצמו אליאן

eliane

New member
מי זה " אתם " ?

אין לי מוסג על מה אתה מדבר מה לעשות , רק עברתי קורס מורה דרך מטופש.......ועוד יצאתי מצרוצה מזה. כנראה אני לא אצליח להגיע לרמה שלך בחיים

תלמידי הקורס שעברת.

סיבה פשוטה- כמה מחברי לשעבר לעבודה מעונינים גם כן בקורס מורי דרך, ורוצים לדעת איפה כדאי לעבור אותו. ומאחר ולא טענתי מעולם (בניגוד לרושם שהמשמיצנים פה רוצים ליצור) שה"רמה" שלי גבוהה משל מורי דרך אחרים אודה לך אם לא תציגי אותי בתור מתנשא.

למעלה