מידע על תותחנים

libra sun

New member
מידע על תותחנים

אני רוצה לדעת על החיל, תנאים, יציאות, בסיסים אליהם שולחים את מי ששייך לחיל, טירונות - כמה זמן היא נמשכת ואיפה? הכל.

זה הולך ככה

אתה כנראה תתגייס ב 17 לאוגוסט או 17 לנובמבר או 17 למרץ תגיע לשיבטה שם יעשו לך מבחנים למורן, מ"ט, איכון, MLRS , ושאר הגדודים תלוי לאיפה אתה הולך ככה משך הטירונות ה MLRS ארוכה בשבועיים מהשאר מ"ט הולכים לבסיסים של הגדודים, איכון אין לי ממש מושג, מורן יש בסיס ברמה, MLRS ליד מחנה ירדן, קרן ליד קצרין, 405 די בצפון הגולן, 404 בדרום הגולן לשאר הגדודים אין בסיס קבוע והם מתארחים יציאות משתנות אתה יכול לסגור 1 ל 5 ואתה יכול לסגור 21 קבוע תלוי בתקופה אל תשכח תותחנים הוא חיל קרבי לכל דבר והלוחמים ב MLRS ובדוהר עובדים קשה מאוד וגם עושים קווי חיר יש לך שאלות תרשום אני אענה לך

טיפה תשובות

אז ככה- הטירונות לוקחת 3 חודשים (חודשיים טירונות וחודש קורס תותחן) והיא בשיבטה. 75 אחוז מהחיילים מגיעים לגדודים. חוץ מזה יש מורן, מ.ט., איכון וmlrs . לדעתי כדאי להגיע לגדודים. האוירה שם הרבה יותר טובה ואפשרויות הקידום אדירות. ברור שהתנאים והיציאות תלויות במקום שבו אתה נמצא. תותחנים (כמו כל שאר הצבא) מרוכז ברובו בשטחים. מה שאומר יציאות לא משהו (אבל ככה כל הקרביים בשנתיים האחרונות!!). הדבר הטוב בחיל הוא אפשרויות הקידום לפיקוד הגדולות. תשאל יותר ספציפי ותקבל עוד תשובות. אני בחיל 4 שנים וממליץ להגיע

למעלה