מידע על כמה נחשים...?

roy27787

New member
עוד אלה באותון נושא..

האם זה בסדר לחזיק קצת את הנחש ולגעת בו מחוץ לקווריום יממה לאחר שאכל עכבר?או שצריך להניח לו בשקט עוד יום יומיים..(עדיין ישנה בליטה בגופו..)

salingre

New member
תן לו מהיום שהוא אכל 48 (עדיף יותר)

שעות אני הוצאתי אחרי 33 שעות (משהוא כזה) והוא היקיא ועד ששיכנעתי אותו לאכול שוב... שבועיים הוא לא אכל (נראה לי היתה לו טראומה..)

roy27787

New member
אוקיי תודה,שאלה בקשר לגופר...

כרגע הוצאתי את הגופר..(הוא לא אכל אתמול...כי העכבר נתן לו ביס קטן...) שמתי אותו על השולחן מחשב לידי... בהתחלה הוא עלה על המסך נמשך טיפה לחום למעלה ואח"F ירד.. הוא עבר ליד המקלדת ואז הוא התחיל לעשות משהו מוזר,לקשקש בזנב ממש במהירות ממש כמו הרעש של הרטט של הפלאפון...(הוא עשה כמו שנחש פעמונים עושה..) הוא המשיך קצת קדימה ונכנס למין כוך של נייר והמשיך לעשות זאת,יכול להיות שהוא חש מאויים על ידי משהו?(באותו זמן לא כתבתי במקלדת ,אולי זה יכל להשפיע אם הייתי כותב..) האם זה אופייני לנחשי הגופר לקשקש בזנב? תודה מראש...מצטער על השאלות האלו,זה הנחש הראשוןש לי...

כנס

כן הנחש שלך חש מאויים שהוא מקשקש בזנב תבדוק ממה(תנה לפחות). כן זה אופייני לגופרים ובכלל נחשי שור לקשקש בזנב, ואתה לא צריך להצטער על השאלות שאתה שואל כאן. מקווה שעזרתי רע ליבני

roy27787

New member
תודה,שיערתיש הוא חש מאויים..

בכל מקרה,לאחר מכן הוא נכנס עמוק יותר לכוך והתחיל סתם להסתובב,אז הפתעתי אותו ותפסתינ אותו מאמצע הגוף,הוא כנראה לא ידע שזה בא,והוא קישקש בזנב,לכן הבנתי שהוא חש מאויים... אין לי מושג ממה הוא חש מאויים ממקודם,אני לא רואה משהו שיתריע אותו חוץ מאיזה מכשיר רשת0האב) שיש פה,שלא מחובר לכלום ויש לו הרבה חורים..יכול להיות שהוא ניסה להכניס את הראש פנימה וגילה שאין מוצא,ולכן הוא התריע?

salingre

New member
קנית אותו אתמול?

כי אם כן אז פשוט תשאיר אותו בטרריום שבוע בלי להוציא אותו

roy27787

New member
קניתי אותו לפני יומיים בערך..

אני אשמע בעצתכם.. תודה רבה :)

lizard boy

New member
זה טיבעי שיעשה זאת

כל הנחשים שלי עשו זאת עד שגדלו והתרגלו אליי.. אל תלחץ מזה

salingre

New member
ובשביל שלא ינשכו את הגופר שלך

ואת שאר הנחשים שלך אני ממליץ בחום לתת לו עכברים קפואים חחח (בחום קפואיםחחח) אבל מופשרים כמובן או שפשוט תיכך את העכבר ותוריד לו קרש בראש ואז הוא יתפרפר ולא יעשה כלום לנחש והנחש יאכל אותו (זה נשמע נחמד להוריד לעכבר קרש בראש חחח)

roy27787

New member
אחחחח,אין לי לב לעשות את זה!!

חחחח אין לי לב,אתמול האכלתי שגים של חבר עם דג זהב וכאב לי הלב..נראה לך שאני אהיה מסוגל להקפיא או להרביץ לעכבר...?!?!? הגופר פשוט יצטרך ללמוד בדרך הקשה,ככה הוא היה מסתדר בטבע,ככה הוא יסתדר גם אצלי בטרריום...

salingre

New member
הבעיה היא שהוא לא בטבע אחי

יש גם לקנות עכברים מתים וקפואים בכל מקום וגם ולדות וחולדות הכל יש קפוא

roy27787

New member
ואחרי זה איך מפשירים?

שמים במיקרו?חח... לא סתם,אבל אם אני ישאיר בחוץ יהיה לי ריח של גוויה בבית...

salingre

New member
לא מפיתאום

אתה משאיר אותו וזה ריח של עכבר חיי זה כמו שאתה מוציא סטייק מהמקפיא זה כמו בשר טרי או כמו חתיחת בשר שהייתה בחוץ 4 ימים? אני מדבר מנסיון אין ריח של גוויה

obb

New member
כנס..

לא נותנים לנחש קטנטן לזחול בלי השגחה על השולחן מחשב.זה א. ב.תהמם או תהרוג את העכברים.אין טעם לתת לנחש קטן (מתחת ל 70 ס"מ) עכברים חיים.אלא אם כן זה בואה או פיתון שהם נחשים חזקים מאוד.אז גם ב 60 ס"מ אתה יכול לתת חי

T0M3R

New member
בקשר להפשרה

אם זאת וולדה אז שים אותה בתוך כוס עם מים רותחים למשך 2-3 דקות ואז שפוך את המים ושים אותה עוד 1-2 דקות במים פושרים כדי שתקרר קצת. אם זה עכברון / עכבר כנ"ל רק למשך זמן ארוך יותר של כ 4-5 דקות רותחים ואז 2-3 בפושרים. לא יקרה כלום אם זה יהיה קצת מבושל אבל יקרה הרבה מאוד אם זה יהיה קצת קפוא

T0M3R

New member
טוב..

תאמין לי שעשיתי את זה פול פעמים ואני עושה את זה כל שבוע עכשיו בשביל המילק וחברים שלי עושים את זה תמיד כי הם לא מגדלים עכברים אז הם עושים את זה עם עכברים וחולדות ואף פעם אבל אף פעם לא קרה כלום...

למעלה