מידע על כמה נחשים...?

roy27787

New member
מידע על כמה נחשים...?

שלום לכולם, אתמול קניתי 2 נחשים...האחד:קינג אלאבינו,ככה אמרו לי שקוראים לו (המוכר) ,הוא בצבע חום-ורוד בהיר בהיר בהיר עם פסים צהובים בהירים... והשני -גופר-סנייק ,בצבעים של כתוב עם כתמים שחורים על גבו. אמממ מה המחירים המשוערים של כל אחד מהנחשים הלל,בהתחשב בעובדה שהם יחסית קטנים כרגע,כ 80 ס'"מ ... מה עוד אתם יכולים לספר לי על הנחשים הללו..(ניסיתי את גוגל פשוט לא מצאתי כלום!)לאיזה גודל הם מיועדים להגיע?לאיזה עובי? כמה הם צריכים לאכול בשבוע... וכו'... עוד שאלה קטנה,על עכביש,אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל מי שיודע אני אשמח אם יענה...,מה המחיר של טרנטולה בארץ,והאם הוא ארסי..(לי נראה שלא,אבל אני רוצה להיות בטוח..)* תודה מראש :)

דבר ראשון וחשוב...

למה אתה קונה נחשים שאתה לא יודע לאיזה גודל הם יגוע ולא יודע כלום עליהם? אז לגבי הקינג. אורך: עד 2 מטר ואף יותר. צבע:חום או שחור מקושט בפסים או בכתמים צהבהבים או לבנבנים. מזון:מכרסמים,עופות וזוחלים. רבייה:עד 20 ביצים באביב המאוחר, בקיעה לקראת החורף. במין זה תת-מינים רבים המצויים כמעט בכל מקומות המחיה:במדבריות, בארץ נושבת וגם בהרים עד גובה 2000 מטר. תפוצה:צפון אמריקה. זעמן מלך קליפורני מבוקש מאוד כחיית מחמד. נחש גדול וחביב,אינו ממהר לברוח,אך אינו מרשים ביותר. מין זה אסון לשכן בכלוב עם נחשים אחרים קטנים ממנו וגם לא עם בני מינו, כי הוא נוהג לטרוף נחשים ואינו מהסס לבלוע גם את בני מינו. מזון:אינו בררן גדול ובשעת הדחק מוכן להסתפק בעכברים.בחורף ניתן להלינו שלושה חודשים בטמפרטורה של 10-8 מ"צ מבלי שיאונה לו רע. לגבי הגופר אני לא יודע כי לא יצא לי לגדל אחד. נכתב מתוך מדריך לחיות מחמד בישראל(כתב פנחס אמתי).

o r i 6 6 6

New member
ואתה באמת חושב ככה?

קינג מגיע בערך ל120 ס"מ...יותר מזה זה גדול גופר קצת יותר..ממוצע מטר וחצי אתה יכול להגיד לפנחס שיביא לי קינג 2 מטר...אני אשמח לראות. לגבי התנאים, אתה קורא אנגלית? אם כן אני אקשר אותך לדפי טיפול מעולים על גופרים

אני ראיתי בנחשיה...

בקיבוץ מצובה קינג קליפורניה קרוב ל-2 מטר(1.80). וכן..אני קורא אנגלית פחות או יותר.

T0M3R

New member
אני החזקתי במו ידיי קינג קלי' של 2

של יעקוב סלע ז"ל בקשר לטרנטולה, אתה צריך לברר דברים לפני שאתה שואל אפילו. יש יותר מ 850 מינים שונים של טרנטולות, על איזה סוג אתה מדבר? בכל מקרה, כל עכביש הוא ארסי, חוזק הארס מתשנה מסוג לסוג וכך גם ההשפעות. המחיר נע בין 80-600 שקל ואפילו יותר סוגים שאני ממליץ במיוחד למתחילים, מקורזלת Brachypelma Albopilosum אדומת ברכיים Brachypelma Smithi בכלל כל ה Brachypelma הינה משפחה רגועה מאוד וקלה לטיפול, הבעיה היחידה הינה המחירים
יש עוד סוג שאני ממש אוהב שהוא ה Pterinochilus Murinus שהיא גם דיי קלה לטיפול, עולה יותר אבל העניין שהיא לתצוגה בלבד, השתיים האחרות רגועות מאוד, והיא מסווגת כסוג הכי תוקפני, אבל ממש קלה לטיפול ועם קצת אחריות וזהירות יכולה להיות מושלמת. ככה שתחליט יופי ולשחק או עוד יותר יופי אבל תצוגה, וזה אבל גדול.

Palamnaeusus

New member
בקשר לטרטולות

Pterinochilus Murinus נחשב לסוג דיי ארסי... הוא בכלל לא מומלץ למתחילים לעומת זאת משפחת ה Brachypelma היא באמת משפחה שכוללת בתוכה טרנטולות רגועות וקלות לטיפול לדומגא: Brachypelma vagans Brachypelma auratum כמו כן אפשר להוסיף את משפחת ה- Grammostola שבתוכה ישנם 2 סוגים שאני הייתי ממליץ למתחילים Grammostola rosea Grammostola pulchra ועוד סוג שהייתי מאוד ממליץ מנסיון הוא לא עושה בעיות ובדרך כלל מאוד רגוע Aphonopelma anax

אני מכיר את הנחשים במצובה ולא ידוע

לי על אף אחד מהקינגים שם שמתקרב ל180 ס"מ, הכי גדול הוא בסביבות ה150 ס"מ לפי דעתי.

הקינג הזה בצבע לבן עם טבעות חומות..

בפעם הבאה אולי אני יקח מצלמה דיגיטלית ויצלם אותו אז אני יצלם כבר את שאר הנחשים והלטאות שיש שם.

gaichuk

New member
מילק אולי מגיע עד 1.20 מ'...

קינג קליפורניה 'מגרד' בכיף את איזור השני מטר...

roy27787

New member
תדה רבה לכולם על המידע->>

אמממ,זה לא שקניתי נחש שלא ידעתי עליו כלום,אני מתחיל בכל הקטע הזה,אני ממש לא יודע הרבה.הלכתי אתמול למקום שמוכרים זוחלים והציעו לי כל מיני,ואהבתי את שתי אלה...עכשיו אני באמת נזכר ,שאמרו לי כמה פרטים עליהם כמ גודל וכו'...רציתי פשוט לדעת קצת יותר עליהם,כמו כמות ביצים וכו' כמו שתיארת.... בקשר לתגובה על הטרנטולה ,ראיתי אתמול ב200 שקל,אני לא יודע איזה סוג ומזה,אני כנראה אלך מחר ואבדוק את זה ואולי אקנה אחד...אני רוצה להתחיל לגדל... וכן אני קורא אנגלית,אז אתם יכולים לזרוק לי לינקים פה... תודה רבה :)

T0M3R

New member
באיזה חנות היית? איפה?

בקשר לטרנטולה, תברר איזה סוג ותגיד לי את הגודל. אני כבר יגיד לך אם זה שווה לך....

roy27787

New member
אצל...

אצל רפי ברינתיה..(ילד הג'ונגל!) אחלה חנות יש לו שם...אחלה חיות! :)

lizard boy

New member
לי אישית יש קינג שאורכו

160 ס"מ התנשל אתמול..! ומדדתי אותו בשנייה אני שהוא התנשל פרסתי את הנשל ומדדתי...

lizard boy

New member
בכמה כבר הוא יותר ארוך??

זה לא שיש הבדל מאד גדול ובגלל זה כ-160 ס"מ זה גודלו

o r i 6 6 6

New member
תתפלא

הנשל יכול להיות ארוך ב50% יותר....רוב הזמן זה פחות אבל יש סיכוי טוב שהקינג שלך הוא בערך 140 ס"מ או פחות

Liron Samuels

New member
לא נראה לי שהנשל ארוך יותר...

מהנחש עצמו ביותר מ-30%, אבל בדרך כלל הנשל לא כל כך הרבה יותר ארוך מהנחש.

למעלה