מידע על טורנטו

noyman3

New member
מידע על טורנטו

שלום לכולם
קיבלתי הצעת עבודה בטורנטו ורגע לפני המעבר יש לי כמה שאלות , אשמח לקבל תשובות כדי לבסס את ההחלטה שלי. תודה
אני מגיע ללא משפחה (לא נשוי)
1. אוכלוסיית ישראלים, האם קיימת?
2. איפה הכי כדאי להשכיר דירה ומהן העלויות ? כגבר רווק אעדיף להשכיר דירה באזורים של צעירים יותר ופחות משפחות ...
3. יש איזורי בילוי? מסעדות, ברים בתי קפה?
4. האם טורנטו נחשבת כאזור בטוח?
5. האם אני צריך לרכש רכב או שאפשר להתנהל בתחבורה ציבורית?
6. האם המחיה יקרה ?
תודה מראש

פורטי40

New member
הישראלים ממש ליד טורונטו

1. בעיר לוויין בשם וואן VUAGHAN גרים , כך אומרים, עשרות אלפי ישראלים, גם צברים וגם כאלה שעלו ארצה ועזבו.
  2. במרכז העיר החיים תוססים באיזור הרחובות BLOOR ו YONGE יש הכל. גם מסעדות גם מועדונים, אולמות תיאטרון ומקומות בילוי אחרים. וזה גם קרוב לאיזורי בילוי אחרים, לא יודע כמה עולה שכירות. חפש בגוגל TORONTO DOWNTOWN APARTMENT RENTAL
  3. ראה 2.
  4. טורונטו אחת הערים הגדולות בעולם שהן ממש בטוחות. שיעור הפשיעה נמוך. אני לא מהסס להסתובב בעיר בכל מקום ובכל שעה.
  5. התחבורה הציבורית טובה. גם רכבת תחתית, גם חשמליות וגם אוטובוסים חוצים את העיר לאורך ולרוחב. בחורף קר כשעומדים בתחנה, אבל מתרגלים. אם תעבוד רחוק ממרכז העיר, תזדקק לרכב משלך.
  6. לא יודע אם המחיה נחשבת יקרה.

PuffDragon

New member
תשובות

1. כן
2. בין $1000 ל $50000 בחודש
3. מלא מסעדות, ברים ובתי קפה. רובם נסגרים בתשע. זה לא ישראל.
4. כן
5. בתוך העיר לא צריך רכב. אם תגור מחוץ לעיר אז כן צריך.
6. מאוד יקרה. כמו ישראל.

dannyk27

New member
לא מאמין לך שרוב המסעדות והברים נסגרים בתשע

אפילו בוויניפג לא, שהיא עיר שדה רחוקה יותר
ואני מדבר מנסיון אישי

dannyk27

New member
גם לא בשולי העיר, אולי דיינרים

מקומיים שפתוחים ל lunch and supper אבל אני בטוח שאפשר למצוא מסעדות שנשארות פתוחות יותר מאוחר בדמות הרשתות של בוסטון פיצה או לאונג'ים אחרים.

TrigATUSA

New member
In Vancouver

many coffee shops stay open late, and several even 24/7
for me, that's the best thing about Vancouver....

idohatam

New member
לא הייתי נסחף, יש כמה בודדים שנשארים עד מאוחר וכמה סניפים

של טים הורטון שפתוחים 24/7.

TrigATUSA

New member
late = around 10-11pm

I know 10 coffee shops opens that late within 10 minutes walk of my house in downtown

פורטי40

New member
אני מכיר כמה מועדונים שנסגרים ב3 לפנות בוקר

אבל הם מועדונים של גייז, ברח' צ'רץ'. הם פועלים עד שעות מאוחרות במיוחד בשישי ובשבת.
המועדונים בQUEEN WEST הם סטרייטים, ופתוחים עד השעות הקטנות, במיוחד בסופ"ש.

וכנ"ל מסעדות וכו' ב King West

שלפחות בשישי ושבת (לא הייתי באמצע שבוע) פעיל גם מוקדם יותר אבל באמת מתחיל להתעורר לחיים בסביבות 10.

estee from ynet

New member
In which part of Toronto is the job

Toronto is very big. If you will work in a good part of the city, you could even be able to find an apartment close to work. It's best to live on the Yonge subway line. There is a large concentration of single people in midtown and downtown Toronto.

למעלה