מידות נעלי TOMS

מידות נעלי TOMS

היי!! זקוקה נואשות לעזרה בנושא פליז!
משפחה שלי טסה לאירופה בקרוב ככה שסוף סוף אוכל להשיג לידיי נעלי טומס הדגם הקלאסי(שלא נמכרות בארץ).
חלק מהקאץ' הוא שמאחר והן לא נמכרות בארץ - איך אדע מה המידה שלי בהן!?

בארץ אני מידה 38 (נע ונד ל39 במקרים מסוימים)
אבל לפי הטבלת מידות באתר שלהם יש פה מידת סיכון כי המידות הולכות לפי 38 38.5 39..

אנא עזרתכם!!

יש בהחלט מידת סיכון

אני קניתי עכשיו טומס בניו יורק, ועניין המידות הוא טריקי. אני לא רוצה לבאס אבל אני ממש לא ממליצה לקנות בלי למדוד. יש המון שוני בין דגם לדגם. למשל דגמי הבד נמתחים יותר, ובהם אני הייתי מידה 9.. אבל דגמי הקנבס יותר קשיחים ובהם הייתי מידה 10! לא הפרש של חצי מידה, הפרש של מידה שלמה... והיו כמה דגמים שהיו טובים עליי ב9 וחצי. יש ממש הבדלים בדגמים השונים וזה לא בהכרח קשור למידת הנעליים המקורית שלך... המידה שלי היא 41 וכאמור היו 3 מידות שונות שהתאימו לי, שהשתנו לפי סוג הדגם.

אני מבינה את הדילמה שלך כי הנעליים מקסימות וגם סופר נוחות... אבל הן עדיין עולות 56 דולר, ואם את לא יודעת בוודאות שזה יהיה טוב עליך, חבל על הכסף...

:)

האמת אולי תוכלי לייעץ לי עוד קצת בנושא?
על איזה סוג דגם את ממליצה? קנבס או בד?
אני מחפשת משהו קליל ונעים , הדגש הוא בעיקר על הנוחות כי מבחינת מראה הן די דומות ..

ממש בכיף

אני באופן אישי יותר ממליצה על דגמי הבד- אותם אני גם קניתי לעצמי בסוף. הם נוחים כמו נעלי בית, ובעיני שני היתרונות העיקריים הם שהם יותר גמישים, ויותר נושמים מדגמי הקנבס. לכן לי מבחינת נוחות הם לגמרי ניצחו. עכשיו שחזרתי אני ממש מתבאסת שלא קניתי עוד זוג בצבע סולידי, הן ממש נוחות ופשוט בא לי ללכת איתן כל יום
ולצערי הזוג שקניתי, על אף היותו מהמם (פסים של כתום וסגול) לא מתאים לרוב הבגדים שלי ולכן לא מאפשר לי את הפריוויליגיה הזו

למעלה