מידה 54

נועה102

New member
תודה על התגובות

באישה אישה מדדתי מידה 5 ואני מרגישה שהכל נצמד מאד ומבליט מה שלא צריך. מצאתי רק חולצה אחת עם מחשוף וי,אך יש בה פס ירוק במחשוף ובשרוולים, אז קניתי למרות שאני אוהבת בעיקר שחור(כשהבן שלי היה קטן אמרתי לו" תביא לי את החולצה שלי השחורה... והוא ענה:" כל החולצות שלך אבל שחורות...) קרן אור, אני מהרצליה .

נועה102

New member
מידה 54

מאד קשה לי למצא בגדים במידה שלי,אני מרגישה תיסכול ומיואשת ללכת לחנויות ולא למצא כלום. יש לכן רעיונות איפה אני יכולה למצא ? האתר הזה כל כך נחמד והיה לי כייף לבקר ולקרא . שבוע טוב

אוקיי, אז יש לך את האאוטלט מול

זה שיש בו חנויות עודפים של אשה אשה, ג'אמפ, מתאים לי וגם הגרה. פעמים רבות יש שם דברים יפים וגם זולים. הרצליה זה גם לא כל כך רחוק מתל-אביב... או מרעננה... ויש פה הרבה חברות שממליצות על שדרת המעצבים בקניון רננים (נדמה לי?). החתולית ממליצה בחום על רשת דופלו ובאופן כללי אפשר למצוא בדרום תל-אביב גם דברים למידות גדולות. מה גם הרצליה זה ממש מאפשר לך ללכת לבזאר של ניקול בשבת, בהוד השרון. תתחדשי על הקנייה באשה אשה!

DREAM111

New member
היי נועה וברוכה המצטרפת

אז נתנו לך הבנות שמות אני מוסיפה שאת יכולה למצוא במידתך בעונות במתאים לי יש לך מתאים לי עודפים בבנין האופרה בת"א. במידתך את יכולה לנסות חלק מהקולקציה של דיסקרט. מקווה שמכל השמות שניתנו כאן בשרשור תמצאי את עצמך באחת מהחנויות הללו. קניה מהנה.

kartisia

New member
בג'אמפ יש רק עד מידה 46 בחולצות,

לעתים רחוקות 48 (החולצות אולי יעלו על מישהי במידה 48, אבל מאוד בצפיפות). המכנסיים נעצרים ב-46 ולפעמים גם זה לא. הם הפסיקו לייצר את הליין המקביל שהיה להם פעם למידות גדולות, כך שדברים שמתאימים למידה 54 אפשר היום למצוא (אולי ובקושי) בחנויות העודפים שלהם, מעונות קודמות.

Agnetta

New member
בוקר טוב לך וברור שיש איפה לקנות

קודם כל ב"מתאים לי" יש מחצית מהדגמים עד מידה 54. ב"עונות" הוסיפו שמעתי עד מידה 7 שזה נדמה לי יותר אפילו מ54. ב"אישה אישה" גם כן יש דגמים במידה 5 שלדעתי זה 54. אם דברים קצת יוצר יקרים, אז את יכולה להכנס ל"קדם ששון" ויש לו קולקציות רחבות ונוחות. לפעמים יש הפתעות ב"הגרה" והיא חורגת ממידה 50 תראי יש את "רובנס" ברחוב אבן גבירול, אני יודעת שכרגע החלה שם מכירת סוף עונה. יש להם חלק מהדגמים שמגיעים עד מידה 64. ולבסוף עצה שלי: לחפש בבוטיקים קטנים שמחזיקים זחורה מכמה מקורות, שם תמיד יש הפתעות וזאת לפחות לפי נסיון אני אומרת לך.

לגבי הגרה -

היא פתחה חנות חדשה שנקראית "אלמביקה" - דגמים של הגר אלמביק במידות גדולות. החנות נמצאת בת"א ברחוב אבן גבירול.

הי נועה, אם תספרי לנו מאיפה את

נוכל אולי לעזור באופן ספציפי. בכל מקרה אני מסכימה בהחלט שיש איפה לחפש וגם למצוא בגדים במידה 54, ומזכירה כבר את קרייזי ליין , שחלק מן הדגמים שלהם באים גם במידה הזו, וכמובן שיש את הבזאר של ניקול בסוף השבוע הבא עלינו לטובה, שבו בוודאי תוכלי למצוא דברים יפים. בהצלחה!

תבדקי גם

אצל "ורדה ולילית". ברשת יש קולקציה גם במידות נדיבות במיוחד. כיוון שאני מהצפון- "ורדה ולילית" ניתן למצוא במתחם מגה בתל חנן. אם איני טועה תוכלי למצוא את חנות הרשת גם בבילוי-סנטר. בהצלחה ! אישה

kartisia

New member
השנה, מידה 54 של קרייזי ליין מקבילה

למידה 46-48 של השנה שעברה. הם אפילו לא מנסים להכחיש. כך שקרייזי ליין זה לא בדיוק הכתובת.

מוזר. אני לובשת 48 של קרייזי ליין

גם בשנה שעברה וגם השנה, ותאמיני לי שאני לא מידה 54. הייתי יודעת אם כן. למעשה מדדתי משהו במידה 50 והיה מאד גדול (וכזכור, אני מידה 48 או אפילו לפעמים 46). אבל כמו שכבר אמרנו הרבה פעמים, אני אוהבת את הבגדים של קרייזי ליין, ויש כמה שממש לא. כל פעם שמזכירים אותם, אני מזכירה לחיוב, את מזכירה לשלילה, ונשאר לאחרות רק להחליט מה נכון בשבילן. אני לא חושבת שתפסידי הרבה מלנסות. הרבה מהחברות הקטינו מידות, כך שזה הימור בכל מקרה.

kartisia

New member
אני מתכוונת בעיקר לחולצות המחוייטות

הטי-שרטים ושאר החולצות הלא מחוייטות נשארו אותו הדבר. פעם הבאה שאת נכנסת נסי למדוד חולצת כפתורים במידה 48 ותראי מה יקרה.
(שמתי שני פרצופים הפוכים כי אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.) אגב, זה לא קשור לחיבה או אי חיבה לבגדים של קרייזי ליין. בשנים עברו קניתי שם הרבה. השנה נכנסתי כמה פעמים לנסות, ונדהמתי מהמהלך המוזר במידות.

jak44

New member
אטי יעקובסון -גם במידות 54+++++++

בסטודיו שלי יש בגדים גם במידות 54++++ .אני מייצרת בהתאמה אישית לכולן והמחירים סבירים .מחירי הבגדים שלי יקרים בהשואה לבזאר ולרשתות שמייצרות בגדים במסות ומאידך זולים ביחס למחירים של המעצבים .כיוון שבאתי מתחום ההוראה היחס שלי לאדם שונה מסתם מוכרת שצריכה העיקר למכור . ברגע אחד של עצב ,הפסדת 60 שניות של שמחה ! אשמח לתאם איתך פגישה. אטי יעקובסון הרצל 44 ראשל"צ 03-9507098

למעלה