מיגרנות עד מתי??????????

ריקינט

New member
פעלנו לפי המלצת סוריאנו

האמת גם אני לא מבינה בדיוק מדוע הייתה המלצה כ"כ חמה ללכת על לוקרין + התקן מירנה. מה שכן הבנתי הוא שאם יהיה לי בתקופתהלוקרין שקט מכאבים זה יאמת יותר את החדש לאנדו' ובנוסף יש הרבה בנות שהגיבו לאחר הלוקרין והמירנה מעולה. ואם חלילה לא יהיה לי שקט אצטרך ללכת על לפרוסקופיה. לגבי גלולות אני ממש לא מבינה בנושא. כך שלא יכולתי לשאול אותו (אני מאמינה שהוא המליץ על התקן כי ראה שיש לי ניסיון טוב עם זה ואני מגיבה יפה. ומניסיון העבר סיפרתי לו שאסור לי גלולות בגלל מיגרנה) לסיכום, אני הולכת לסוריאנו כמו עיוורת.ראשית כי הוא משדר אמינות ושנית כי הבנות כאן בפורום מאוד מהללות אותו, הלוואי והוא יהיה מלאך טוב לרפא אותי

galim29

New member
ריקי../images/Emo62.gif

אף פעם אל תלכי כמו עיוורת. תשאלי, תתווכחי ותגידי את דעתך. גם אם מדובר ברופא מצוין. הוא לא 'וסם ולא יכול לרפא, בטח לא מאנדומטריוזיס. ידע זה כוח וכמה שתקראי יותר יהיה לך יותר הבנה לגבי הגוף שלך.

ריקינט

New member
למזלי הכרתי את הפורום הנ"ל

ומאז שהכרתי אין יום שאני לא נכנסת אליו. עבורי הפורום הוא נס כאן אני מרגישה בטוחה לברר להתייעץ ולפעמיים גם לפרוק. כל נושא האנד' אצלי עדיין לא ברור (לא עברתי לפרוסקופיה) כולי תקווה שאכן הייתי צריכה את הלוקרין ולא הכנסתי את החומר לגופי בחינם. סוריאנו טוען שהזריקה עוזרת רק למי שיש אנדו' ימים יגידו, בינתיים אין לי חיים בגלל המיגרנות כך שאני לא יודעת מה עדייף לחיות כל הזמן על כדורים חזקים למיגרנות או לסבול סביב מחזור?

למעלה