מיגרנות עד מתי??????????

ריקינט

New member
מיגרנות עד מתי??????????

אשמח לקבל תגובות מהבנות אשר קיבלו בעבר זריקת לוקרין. עברתי 5 שבועות מאז לקיחת הזריקה ואני סובלת מאוד מהתקפי מיגרנות. יש ימים שאני לוקחת פעמיים כדור חזק לטיפול במיגרנות. הגעתי למצב שהכדור היחיד שעוזר לי אני לוקחת אותו כמו מים. אני פוחדת שגופי ייתרגל ואז לא יהיה לי משהו שירגיע את ההתקפים. האם ההתקפים הללו יהיו מנת חלקי לכל אורך התקופה (ז"א 3 חודשים) או שהגוף שלי בסוף יחליט להשלים עם ההורמונים שקיבל? מה עושים?

זואילי

New member
ההמלצה הקבועה שלי - מרפאת כאב

(ואני תיכף יוצאת לשם לארגן לי תוכנית לשיכוך כאבים לקראת הניתוח הקרוב). כמובן שתעדכני גם את רופא האנדו כי בהחלט נראה - שאת מגיבה לא טוב לזריקה. אני שבועיים על לוקרין. אחרי שבוע היה התקף מיגרנה. לקחתי משככים ועבר. היו מיחושי ראש קלים כשראיתי ביומן שבועיים, לקחתי כדור לעצור את זה וטפו טפו, לא התפתח. כל הזמן עם האצבע על הדופק וכדורים בתיק. תרגישי טוב, עדכני את הרופאים.

ריקינט

New member
תודה זואילי מזה שנים אני לוקחת טיפול מונע

ובזכות הטיפול היה לי שקט מהתקפי מיגרנה תקופה ארוכה אך הזריקה הנוראית הזאת שיבשה לי את המערכת ומאז חיי השתנו בתחום המיגרנות לרעה, אני מודה לך מאוד על הרעיון של מרפאת כאב לא חשבתי ע"כ, אולי תוכלי לייעץ לי ממי אני אמורה לבקש הפניה למרפאה האם מד"ר סוריאנו שהוא המטפל שלי בתחום האנדו' או מרופא משפ' ואז לבקש אישור ממכבי. בנוסף יש לי תור לסוריאנו בעוד שלושה שבועות האם נראה לך דחוף ליידע אותו לפני הביקור על ההתקפים הזוועתיים או להמתין לביקור? תודה להנהלת הפורום על הפורום המקסים עבורי הפורום הנ"ל הוא נס! אם לא היה לי אתכן מי היה מבין את כאביי? מייעץ לי? והכי חשוב תומך!!!

זואילי

New member
לגבי מרפאת כאב בתה"ש

הרופאה המומלצת (והיא תותחית על) שעובדת עם מרפאת האנדו ומכירה אותנו הסובלות היא ד"ר אורית דולברג. אז כשמתאמים תור - לבקש רק אליה. (כמובן, תצלמי את כל החומר הרפואי שלך שסובב סביב האנדו והמיגרנות ותגיעי אליה מוכנה). הפנייה - אפשר מרופא המשפחה אם הוא טוב איתך ועוזר. אם הוא יתחיל עם למה, ולמה תה"ש וכו' וכו' אז תקללי אותו בלב ותלכי לשלום. ואז אכן לבקש מכתב הפנייה מסוריאנו. שאר הפרוצדורה מול מכבי - אינני מכירה (אני בכללית). את אומרת - "התקפים זוועתיים". בתיאור כזה אני בהחלט הייתי מעדכנת אותו לפני התור. לא יודעת עד כמה שיחת טלפון תעזור, אבל אם יהיה לו איזה רעיון/פיתרון אז זה יחסוך לך 3 שבועות סבל עד שתיפגשו. ומסכימה איתך לגמרי - הפורום הזה הוא מתנה.

ריקינט

New member
לא תאמיני איך דברים מתגלגלים.

בזמן האישפוז הופנתי למרפאת כאב (להזכירך אושפזתי עקב כאבים קשים לאחר קבלת הלוקרין)קיבלה אותי דר' רות גור לאחר הייעוץ למתן טיפול בבית היא ביקשה לשוב לביקורת לאחר 3 שבועות והשבוע ביום רביעי יש לי תור.(לא מאמינה איך נפל לי טוב
בדיוק כשהגעתי לסף שבירה מהתקפי מיגרנה) אני שוקלת לנסות לבקש ממנה עזרה בנושא כי ההתקפים הללו הם תוצאה של הלוקרין ונכון שכיום אין לי כאבי בטן אך המיגרנות לא עזבו אותי אלא רק התגברו. מה דעתך זואילי, היא תוכל לעזור לי או שכדי לי להפעיל את הפרוטקציות שיש לי בשיבא וללכת לרופאה שאת המלצת. שקלתי גם האם נכון לפנות לדר' קורצקי נורולוג אשר מטפל בי מזה 18 שנה בתחום המיגרנות. מה את אומרת?

זואילי

New member
אמנם לא מכירה את הנפשות הפועלות

אבל בוודאי שתלכי!! את סובלת, אז כל מה שיכול לעזור לך - יפה שעה אחת קודם. תלכי ביום ד' לד"ר גור, במקביל תקבעי לדולברג (התורים אליה לא מהרגע להרגע) ומקסימום - אם גור תעזור לך, אז תבטלי את דולברג בהמשך.. וכן, לשתף גם את קורצקי. כי את על לוקרין עכשיו, זה חדש לך, הוא רופא שמלווה אותך והוא צריך לשמוע על התופעות שקרו לך ולנסות גם לעזור. כמובן תצליבי אינפורמציות כדי שכל הרופאים יהיו מסונכרנים ויגבו אחד את השני בהמלצות.

ריקינט

New member
הבנתי מהמזכירה במרפאת כאב אין אפשרות להחליף

רופא רק באישור מנהל מרפאת כאב. לא יודעת אם שווה כל הבלאגן אני אמתין בסבלנות עד לאחר הביקור אולי גם דר גור תוכל לעזור לי.

זואילי

New member
אוקיי

תתחילי עם זאת. אח"כ יש דרכים דיפלומטיות אפילו לגרום לה להעביר אותך לקולגה
אבל אם היא תביא מזור, אז לא מחליפים סוס מנצח...

galim29

New member
ריקי

אם מכבי עושים לך בעיות עם ההפניה (עקב שנים של ניסיון במלחמות מולם) לכי לפי הסדר הנ"ל: 1. ללכת למנהל הסניף של מכבי שקרוב אלייך ולשטוח את דמעותייך בפניו. לרוב זה עוזר. והוא מזרז את ההפניה. 2. לכתוב מכתב ולייעד למנכ"ל הקופה, ולנג'ס. לא לוותר להם. לפעמים כרוך בכמה מכתבים, אבל בסופו של דבר הם זוכרים אותך ויש לך כמה שנים של שקט ברוב הבקשות שאת מגישה אחר כך.

מוכר ../images/Emo201.gif

אני קיבלתי המון זמן דקא ש"פוצץ" לי את הראש - זה על אותו עקרון. זה נורא ואיום. הכאב בלתי נסבל. אחרי תקופה מסוימת הגוף מסתגל והכאב שוכך אם כי לא נעלם. התקופה המקסימלית שלי היתה 9 חודשי דקא והיא היתה איומה בכל מובן, מקוה שאצלך זה יעבור יותר בטוב

ריקינט

New member
אין מצב שאני לוקחת שוב לוקרין

המשפט הראשון שאמרתי לסוריאנו כשנפגשנו לאחר שלושה שבעות מהזריקה. אין מצב שאני מוכנה לקבל שוב לוקרין. המצב הנ"ל גורם לי לפחד מכל דיכוי אחר. במקביל הכנסתי התקן מירנה יש מצב שההתקן גורם לי למיגרנות?? ידוע לי שגלולות עבורי זה אסון.יש מצב שההתקן הוא רמת הורמונים כמו גלולות???

זהבה240

New member
בקשר למיגרנות

אני לא יודעת אם את מקבלת את הכדורים המיוחדים שנוצרו במיוחד למיגרנות [זומיג, ריזלט, רילרט], אם לא , אז זה מה שאת צריכה לקחת. לי שום דבר אחר לא עוזר, לפעמים נקסין או וולטרן יכולים לעזור [אבל מסיבות אחרות אסור לי לקחת אותם]. אין חוץ מזה תרופות יותר טובות למיגרנות, אלא אם כן הנוירולוג שלך ישנה לך את הטיפול המניעתי. זהבה

ריקינט

New member
זהבה יקרה לצערי מכירה הייטב את כל התרופות

אני סובלת ממיגרנות מזה 18 שנים וכשנכנסה לניסיון התרופה בשם ריזלט אני הייתי בקבוצת הניסוי. עלי עבד יותר טוב הכדור בבליעה מהכדור שנמס בפה. זומיג ורילרט לא עוזרים לי אי לכך נשארתי עם ריזלט 10 מ"ג אך לצערי כיום אני לוקחת ריזלט כמט כל יום ותכל'ס עד הזריקה היה לי דיי שקט. כולי תקווה לקבל עזרה ממרפאת כאב יש לי תור ביום רביעי ומאז שעות הבוקר כשזואילי הציעה לי את הרעיון על מרפאת כאב אני יותר רגועה מקווה מאוד לא להתאכזב.

פיצ 50

New member
הכנסת התקן

ככ אשמח אם תוכלי לומר לי איך את מרגישה... ואיך עבר, האם יש לך תופעות לוואי???

ריקינט

New member
מרגישה מצוין

ההתקן נקלט יפה וללא כאבים.(הכאבים שהיו לי היו קשורים למחזור) בהתחלה היו לי קצת דימומים יותר נכון לכתוב הפרשות קלות בצבע אדום ולאחת כמוני ששמורת נידה זה לא קל אך מקווה מהר לסיים גם עם זה ולהתחיל לחיות חיים נורמאליים וכפיים.

פיצ 50

New member
ועם התקן

מירנה לא אמורים לקבל ווסת??? מה סוריאנו אמר לך כשהוא המליץ לך עליו? למה לא גלולות למשל? רק עם פרוגסטרון??

למעלה