מיבש

הילית111

New member
מיבש

מיבש יש לי מיבש לא משהו של חברת "מילר" קנינו במבצע בסופר לפני כמה חודשים באלף שקל. מבצע מאוד אטרקטיבי אז קנינו לא הספקתי לבדוק ולשאול על המיבש הזה ברשת ואכלתי אותה.... הוא מיבש אבל לא בכמויות שאני צריכה. תכולה רק ארבע קילו ולוקח לו המון המון זמן ליבש את הבגדים. המכונה שלי היא של חמש קילו וגם אחרי כל הפעלה ( חובה אי אפשר אחרי שתים או שלוש הפעלות )חייבים לנקות את הפילטר ולא תמיד יש לי זמן . והניקוי של הפילטר די מעצבן. ואני משתמשת רק במייבש כלומר יש לי חבלים לתלות אבל אני לא אוהבת לתלות כך שאני צריכה מיבש שייבש לי בלי בעיות גם חמש קילו כביסה גם אם זה רק מגבות ובצורה מהירה וטובה לפני המיבש הזה היה לי כמה שנים מיבש של BROTHER חית עבודה הייתי מאוד מרוצה ומיבש ממש מהר.. נשברה הדלת שלו ולא היה לי אחריות אז קנינו חדש בשורה התחתונה המיבש שלי הנוכחי לא מתאים לי וגם לוקח לו הרבה זמן ליבש וכל פעם רק ארבע קילו וזה לא מתאים למשפחה עם תינוק ואולי עוד כמה שנים עם עוד ילד.... כדי לא לעשות שוב פעם טעות... אשמח לקבל המלצה על מיבש שמתאים למשפחה עם שני ילדים (חושבת על העתיד ) כזה שמיבש מהר וטוב ולא בזבזן יותר מדי מבחינת חשמל. מיבש טוב ומהיר וחסכוני. אחד עם צינור פליטה קראתי אפישהוא שיש היום מיבשים בלי פילטר שזה עובד עם מיכל מים שצריך לרוקן אבל כזה אני לא רוצה כי ניראה לי סתם מיותר ומתקלקל מהר. המיבש שלי מוצב נפרד מהמכונת כביסה כך שיכול להיות גם עם פתח עליון . מישהו שמע על המיבשים של כריסטל? הם גם במיבשים הם טובים כמו במכונות כביסה? אשמח להמלצות. למרות שאומרים שמיבש זה דבר בסיסי רק מיבש וקשה לעשות טעויות אני כן עשיתי טעות והמיבש שלי על הפנים כמו שכתבתי. ראיתי היום במשביר מיבש של לנקו במבצע באלף שח אבל אין מצב שאני קונה בלי לבדוק ... תודה מראש לכולם ושבת נעימה ומקסימה

Fun Fair

New member
האמת? ../images/Emo13.gif

הפורום אשר לדעתי יתן לך את המענה הטוב ביותר על השאלה הוא פורום צרכנות (פורום שופינג בד"כ עוסק בקניות של בגדים, אקסקסוריז וכו',פחות במוצרי חשמל...) א-ב-ל! אני כן יודעת לומר לך שיש לי מכונת כביסה של לנקו כבר 4 שנים ואני מאוד מרוצה ממנה, אז אני יכולה רק להניח שמייבש (שהוא מכשיר יותר "טיפש" ממכונת כביסה) יהיה באותה הרמה.

למעלה