מיאמי היט - לאן?

אמנם מדברים על מיאמי, אך הייתי רוצה את דלמברט

בס"ד זה הטוב ביותר בעמדת שחקני הציר ממה שיש, לאחר הטרייד האומלל בעיתוי יותר אומלל על פרקינס.

asafsuf2

New member
בא לי להקיא רק מהמחשבה

שאנטוני פארקר יחתום במיאמי. אחד השחקנים האהובים עלי בכל הזמנים - אני לא אדע איך לאכול את זה אם הוא ישחק שם. בכל מקרה, קשה לי להאמין שזה יקרה. הוא בן אדם שתמיד היה חשוב לו לשמש רול-מודל חיובי ואני מאד אופתע אם הוא יסכים להצטרף לקבוצה שהיא הכל חוץ מדוגמא חיובית. אולי רק אם זו תהיה ההצעה היחידה שהוא יקבל, או שההצעות האחרות יבואו מקבוצות לא אטרקטיביות בעליל כמו מינסוטה למשל.

The Prospect

New member
הדבר הכי חשוב שמיאמי יכולים לעשות עכשיו זה

להכנס לפרופורציה. להבין שזו רק הייתה העונה הראשונה שלהם ביחד, ובסופו של דבר- למרות שהם נחנקו, למרות שהם קבוצה יותר טובה מדאלאס, הייתה באמת אחלה עונה. השלישייה עדיין צעירה ובשיא שלה, לא צריך לעשות טרייד על אף אחד מהם. הדבר היחידי שאולי הייתי משנה זה את עמדת המאמן, וגם בנוגע לזה אני לא בטוח. מיאמי צריכים להתעשת, להחזיר לעצמם את הביטחון ולהבין שרק ניהול יציב ורגוע יביא את האליפויות.

אשתקד

New member
אני לא חושב שמיאמי קבוצה יותר טובה מדאלאס

בשום פרמטר פרט לאתלטיות. קודם כל מיאמי בעיניי היא לא קבוצה אלא אוסף של שחקנים מוכשרים. דבר שני, אין למיאמי שום תרגיל התקפי. יש לה מהלך (חסימה באיזור הפוסט ותנועה של שחקנים שחותכים) אולי שניים... (אשמת המאמן כמובן). גם ההגנה המהוללת של מיאמי זאת הגנה שהתבססה על היכולת האתלטית של השחקנים ונותרה ללא מענה כשזה לא עבד. בקיצור מיאמי זאת קבוצת סטריט בול הכי מוכשרת שתראה אבל לא יותר מכך. דאלאס ניצחה את מיאמי 4-2 עם 3 נצחונות רצוף (וכולנו יודעים כמה זה קשה). יותר מזה שהיא ניצחה את הקבוצה הזה במגרש הביתי של מיאמי 2-1?! ועוד לכתוב שמיאמי הקבוצה היותר טובה? איפה הם יותר טובים? ביחסי ציבור?! במסיבות עיתונאים?! מה זה להשתמש ב"נחנקו" כתירוץ ולטעון שהם הקבוצה היותר טובה אלמלא נחנקו? הרבע הרביעי זה לא חלק מהמשחק?! דאלאס הקבוצה היותר טובה נקודה. בזכות ולא בחסד. חלאס עם התירוצים.

אבל למיאמי יש כשרון רב יותר

אתלטיות, וגם כשרון. אלה שני נתונים שמעידים על פוטנציאל, לא על קבוצה. הנקודה היא שיש שם מספיק פוטנציאל בשביל לא להכנס להיסטריה. כל מה שכתבת נכון. אבל אלה דברים שניהול נכון יכול לתקן: מביאים מאמן חזק (כזה שלא מוותר לשחקנים ולא נותן להם לאמן את עצמם), עם תרגילים בהתקפה ותחכום בהגנה, מביאים שחקנים משלימים מתאימים יותר, ויש יופי של קבוצה לאליפות. היחנקויות - מאמין שזו יותר תוצאה של משחק היריב משל חולשת השחקנים - הם הוציאו את לברון מהזון שלו ולא נתנו לו לחזור אליו. מאמן טוב יפתור גם את זה, וגם הנסיון שהולך ונצבר.

Puskas

New member
לא מסכים עם הקביעה הזו

פלאש,לברון ובוש הם כשרונות על אבל מעבר אליהם הכישרון הוא מוגבל בטירוף.. בדאלאס יש את נוביצקי,טרי,באטלר ומריון שכולם ידעו שהם כשרונות מצוינים והשנה ראינו גם מה בראה ובובואה שווים והם ממש לא נגרים..הם סטארים עתידיים לכל דבר ועניין. גם בתחום הנגרים למיאמי יש את האסלם ואנתוני בעוד שלדאלאס יש את צ'נדלר,הייווד וסטיבנסון.. גם בתחום השכל דאלאס נהנת מקיד בעוד שמיאמי נהנת מאוויר.. מה שכן מיאמי לוקחת בתחום השחקנים המיותרים שלא שייכים לענף או שחקנים שהם סתם למלמים (לא מועילים ולא מזיקים)..שם יש להם את צ'למרס המשתפר אך העדיין למלמ ואת מייק מילר,ביבי,ביג זי,דמפיר והאוס החביב. לדאלאס יש רק את סטויאקוביץ',מיהנמי וקרדינל :)

Puskas

New member
לא מעיד על הכלל

יש לו ממוצע קריירה של 7.7 נ"ק למשחק עם 34 אחוז מהשלוש.. זה לא רע ביחס לזה שהוא משחק ממוצע קריירה של 23 דקות ועדיין זה קצת נגר.. לא נגר מושלם כמו בוגאנס נניח אבל גם לא וירטואוז גדול..נניח שהוא משהו באמצע..שחקן של קריזות.

the mnm factor

New member
בוא נזרום על הגל זה

היה ולארי בראון חותם מחר בהיט, ומביא איתו כעוזר מאמן את ריק אדלמן, אתה באמת רואה תהליך בו וויד ולברון מקבלים את מרותם כמאמנים ונעזרים בהם כדי ללמוד דברים בסיסיים על המשחק הקבוצתי? על אחת כמה וכמה אם מדובר במאמן אחר. האופציה הריאלית היחידה שאני רואה היא פט ריילי.

כבר כתבתי

לא יודע אם זה יכול לקרות, אבל זו הדרך היחידה שלהם להצליח. ריילי לדעתי לא מתאים. כבר ב 2006 זה היה קצת פוקס, לא נראה לי שהוא מתאים לאמן במציאות של היום, אבל יכול להיות שבמקרה דנן הוא היחיד שיצליח לכפות מרות על השניים האלה ולקבל מהם כבוד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif

במיאמי גם צריכים לדעת להתעלם מהתקשורת ולהבין שזשה טבעי לחלוטין שיצלבו אותם בתקופה הקרובה. שיתעסקו בשלהם ויעשו את המהלכים הנכונים בקיץ והכל יסתדר להם. זאת בסה"כ העונה הראשונה שלהם ביחד ובטח שלא צריך להתיאש מהם כל כך מהר על אחת כמה וכמה לדבר על טריידים כאלה או אחרים.

88nothing

Active member
מסכים ומוסיף

מיאמי לא מסוגלת לעשות יותר מ90 נקודות בערב, לכן הם חייבים עוד כח אש. בוש לא שומר מספיק טוב, ואין סנטר טוב מספיק לכן נוצר חור מתחת לסלים , חייבים סנטר הגנתי. לברון ווייד שחקני הגנה מצויינים אבל אף אחד מהם לא סטופר, גם המחליפים שלהם לא כאלה, לכן ברגע שיש שחקן מפתח על העמדות שלהם, שלוקח את הכדור חזק לסל: טרי ומריון, פירס ואלן זרקו יותר מבחוץ והקלו על החיים של וייד ולברון, ובשיקאגו דנג קלעי של חצי מרחק ולא לוקח את הכדור מספיק מהר לסל. בכל אופן, צריך סטופר בעמדות החוץ. בוש מעדיף את הזריקה מבחוץ, ונוצר מצב שאין למיאמי משחק לואו פוסט, פרמטר שכל קבוצה שרוצה להגיע רחוק חייבת. למרות שלושת הגדולים למיאמי יש עוד הרבה מה לבנות.

Puskas

New member
לשוק השחקנים החופשיים

ברמה הכללית יש להם טריו מצוין,יש להם את האסלם שחזר מפציעה ואת צ'למרס שהפתיע ברמתו השנה ושניהם מהווים תוספת כוח לטריו. ג'ואל אנתוני גם כן נתן אחלה פלייאוף הגנתי ומשלים שלישיית גבוהים מצוינת וסגורה. אדי האוס הוכיח במשחק 6 שצריך לקחת אותו בחשבון שנה הבאה עם דקות משמעותיות. את ביג זי,מייק ג'יימס,מייק ביבי,אריק דמפיר וג'ואן הווארד אפשר להעיף קיבינימט.. ב-50 שקל שיתפנו מהשחרור שלהם אפשר להחתים איזה גארד נורמלי משוק השחקנים החופשיים על חוזה נמוך. עוד דבר שחייבים לעשות שם זה לבנות תרגילים לעוד שחקנים מלבד הטריו וזה לתרגל חמישיות ללא לברון ופלאש,ככה יהיו יותר כלים. אבל בכללי המצב שם טוב מבחינת סגל ודורש כאמור שפצור של שחקן או שניים סבירים לספסל בעמדות 2-3 ובזה זה נגמר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לפעמים צריך סטירת לחי חזקה בשביל להתבגר טיפה

התרשמתי מהדברים שהשניים האלה אמרו במסיבת העיתונאים ואין לי ספק שאת הלקח שלהם כשחקנים וכאנשים הם למדו מהסידרה הזאת. בעונה הבאה הם כבר יפרקו את הליגה. http://www.youtube.com/watch?v=wyvStvix-GQ

לא קונה

הם מדברים מתוך מחשבה על איך הם ייראו ואיך הם יישמעו. הם עדיין נראים ומדברים כאילו הם מנהלים את הקבוצה - לא המאמן, לא המנג'ר, ואפילו לא הנשיא. עד שהם לא יבינו שאין קיצורי דרך, זה לא ישתנה. לא אאמין שהם למדו כלום עד שלא יקבלו מרות של מאמן עם ביצים. למרות כל הנ"ל, הם עדיין יכולים פשוט לעלות ולקחת אליפות...

Ori L88

New member
דיבורים זה משהו אחד ומעשים זה משהו אחד.

לא מאמין לשום דבר שDIRTY וייד ולברון ג'יימס מוציאם מהפה. נראה מה יהיה שנה הבאה.

למעלה