מיאמי - דנבר גיים 5

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב בוא נגדיר מעכשיו מה זה באסט במקרה שלו, אני חושב שהוא או יהיה פצוע או יהיה סוג של וויגינס, אולי סאבוניס בתסריט הכי טוב, או איזה פוריזינגיס, או בלייק גריפין (או פשוט זאיון?). כלומר חצי כוכב , אבל ממש לא דוראנט ולא דאנקן. אז באסט זה לא מדויק כי גם סף אולסטאר זה יפה אבל עושים ממנו הGOAT הבא, אז באסט יחסי
כן, הוא לא הולך להיות גרג אודן הבא אבל גם לא טים דאנקן הבא.
מבנה הגוף שלו כמובן מעלה את החשש לפציעות וזה הדבר הכי מדאיג במקרה שלו( כמו במקרה של צ'ט הולגמן)

ויש משחק אז תפסיק לבלב את המוח עם דברים לא קשורים

OrEl74

Well-known member
מנהל
אפשר לרדת מהתיאוריה שגימי הוא הבן של מייקל 🤣

FrecCo

Active member
וואו איזה משחק מלחמה לא ראיתי דברים כאלה במשחקי 7... זה הכדורסל הכי קשוח שנראה מאז שנות ה90 :ROFLMAO: הולי שיט
כל סל זה גול אשכרה. מרגיש כמו קרב UFC קצת, שחקנים פשוט בפיזיות מקסימלית

Krit123

Well-known member
ממש.. אין גיימפלן אין כלום. והקהל מחריש אוזניים אין מה לומר, אנשים לא שומעים את עצמם חושבים וגם ככה אין לאף אחד אוויר

FrecCo

Active member
אני שמח בשביל באם על הסדרה הזו, הוא הראה אופי מה שלא יהיה, שיחק קשוח והיה ממש קצת דריימונד כמו שיובל השווה גם מבחינת התפקיד שלקח כמנהל משחק בהרבה דקות. WAS A DOG

אגב זה ממש מרגיש כמו גיים 7 ואני שמח שזה לא גיים 7 כי פשוט כולם היו חוטפים התקף לב ומדובר באירוע רב נפגעים גלובאלי. כמה לחץ
מדהים שדווקא ג'ימי הוא השחקן הכי חלש על המגרש ביחס לעצמו, או ביחס לכולם...

עריכה: שתי שלשות קלאץ' גיהנום של ג'ימי 20 שניות אחרי ששולח את ההודעה הזו, +עבירה ל3 זריקות

FrecCo

Active member
זה חד משמעית הצ'אלנג' הכי קלאץ' בהיסטוריה אגב (אם דנבר לא מצליחים בו שורפים את השופטים)

Krit123

Well-known member
כמה פוזשנים ריקים אנחנו מבזבזים זה לא יאומן. לא מצליחים לברוח למרחק 3 פוזשנים כבר שעה

FrecCo

Active member
אני בשוק של החיים שלי כמו שבחיים לא הייתי
מה לעזאזל השופטים האלה חושבים לעצמם

קיבלנו באותו מהלך את הצאלנג הקלאץ בהיסטוריה ואז החלטת השיפוט הגרועה בהיסטוריה (ארגיובלי כמובן, היה את הקינגס וזה)

OrEl74

Well-known member
מנהל
כוס אמא שלהם
הם הולכים להשאיר אותנו במתח עד השניה האחרונה.
כבר התחלתי לכתוב פוסט ברכה לטל...

FrecCo

Active member
וואו ג'ימי מת ונולד מחדש כבן של MJ ב5 דקות האחרונות של גיים 5, סיק

FrecCo

Active member
אלוהים אני צריך משאף
יוקיץ' מחטיא ואז ג'ימי מאבד בדקה האחרונה, זה לחץ של דקות אחרונות של גיים 7, יש מעט מאוד אנשים שהלב שלהם לא על 1000 ק"מ בזמן כזה, צריך להיות מינימום מנותק מהמציאות ברמת קיירי וכדה"א שטוח כדי לשים סל בסוף גיים 7 כזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
ב'ונה!! יוקיץ חטף עכשיו כל כך הרבה מכות ברמה שחשבתי שעוד רגע האחים שלו יורדים מהיציע לעזור לו והשופטים פשוט התעלמו

FrecCo

Active member
אללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןן שים את השתיים ברוס בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קרח בורידים הוא הבן של רוברט הורי באמא, איך לא ראינו את זה קודם?

Krit123

Well-known member
אני מהמר 2 קלות יחסית מהיר ואז לחץ על הכדור, יש לנו שתי פסקי זמן אז נאלץ להשתמש בהם. יאללה אסור לאבד עכשיו

FrecCo

Active member
89-94 זו גם התוצאה בגיים 6 2013 28.2 שניות לסיום רק אומר :ROFLMAO:

FrecCo

Active member
בחיים שלי לא ראיתי שחקן הולך לברך את הקבוצה המפסידה לפני שהוא חוגג. יוקיץ' הוא בנאדם שצופים בו פעם בחיים, בחיי

טוב הוא רובוט, איך אפשר בלי לחייך אפילו? אני לא אוהד דנבר (טוב אני די כן) ואני על דמעות פה

OrEl74

Well-known member
מנהל
בחיים שלי לא ראיתי שחקן הולך לברך את הקבוצה המפסידה לפני שהוא חוגג. יוקיץ' הוא בנאדם שצופים בו פעם בחיים, בחיי

טוב הוא רובוט, איך אפשר בלי לחייך אפילו? אני לא אוהד דנבר (טוב אני די כן) ואני על דמעות פה
חחחחח איזה איש משונה הוא בחיי
אפילו לא פרץ שמחה קטן, מה נסגר

למעלה