מיאמי - דנבר גיים 5

FrecCo

Active member
מחשבות במהלך המשחק (בהשפעת סמים אז עלול או להגיד מלא שטויות או מלא אבחנות מבריקות):

- יכול להיות שלאורי ולאב היו צריכים לקבל יותר דקות בסדר הזו? הם מאוד חיוביים בדקות שלהם, לאורי בכלל, פעולות חיוביות בשני צדי המגרש וגם שיגע את יוקיץ' וסחט ממנו מה שאמור היה להיות עבירה 3 מוקדמת\טכנית שלא נשרקה כשיוקיץ' התעצבן מהשמירה שלו ודפק לו איזה דחיפה\אגרוף קטן. ממש מורגש בעיניי שהם מביאים את הניסיון-של-צ'מפיונס שלהם, אם תורשה לי קלישאה.

- וומבניאמה הולך להיות באסט, רק אני מבין את זה? זה כלכך ברור לי.

- השדרים הישראלים (בעיקר שימי) לא יודעים איך להתמודד עם זה שג'ימי חלש כל הסדרה ומדביקים לו פציעה שלדעתי לא קיימת. רואים את ג'ימי פשוט מפחד לזרוק או מאבד את הראש או פשוט מחטיא יותר מדי פעמים, ולא רואים שום בעיה פיזית נראית לעין. דעתכם?

- ארון גורדון רק על 7 דקות משחק לקראת סוף המחצית השניה. למה? פספסתי והוא נפצע? אחרת אני פשוט לא מבין למה השחקן הכי טוב של משחק 4 לא על הפרקט להציל לדנבר את המחצית. בינתיים באם מפרק את דנבר עם 18 נק' (דקה לסוף מחצית ראשונה) כשאף שחקן בדנבר לא על דו ספרתי!

- המחצית הכי חלשה של דנבר בסדרה והכי חזקה של ההיט בסדרה בו זמנית. זו אנומליה, או מגמה? נדע במחצית הבאה.

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
- וומבניאמה הולך להיות באסט, רק אני מבין את זה? זה כלכך ברור לי.
לבארקט את זה..?
- השדרים הישראלים (בעיקר שימי) לא יודעים איך להתמודד עם זה שג'ימי חלש כל הסדרה ומדביקים לו פציעה שלדעתי לא קיימת. רואים את ג'ימי פשוט מפחד לזרוק או מאבד את הראש או פשוט מחטיא יותר מדי פעמים, ולא רואים שום בעיה פיזית נראית לעין. דעתכם?
הוא נפגע בקרסול מול הניקס ודי הוריד הילוך מאז. הייתי מייחס גם לתשישות

FrecCo

Active member
הא? הוא היה אש ב2-3 משחקים מול בוסטון

וכן לגבי ווב

Krit123

Well-known member
עלית במוד פול פירס.

השופטים מנסים להכריח גיים 6, אם ימשיכו ביכולת הזו הם יצליחו. ערימה של שריקות גרועות ובשורה התחתונה קופחנו בהגזמה פרעית פה, כאשר שלושת השחקנים המובילים מחזיקים בשתי עבירות לפחות. הראשונה של יוק לא הייתה חייבת להישרק, השנייה של מורי לא הייתה, ושוב.. חלק מהאגרסיביות של גורדון נובעת מכך שמרביצים לו חופשי בצד השני, אז הוא נוטה לחשוב שמותר לו להחזיר, ואז מגיעה לה שריקה נוספת (3).

לאורי באחד המשחקים הגדולים בקריירה, מתפקד כמו מנוע שחמט - פשוט לא מבצע טעות. לאב רשם 3 חסימות ואני שואל את עצמי מאיפה צמד הוטרנים הביא את האנרגיות דווקא נגדנו בגמר? לא הגיוני.
אדביו פתח מאוד אגרסיבי והוא הנהנה העיקרי מהשיפוט. מרביץ חופשי ליוק ויצא בקושי עם פאול אחד (שערוריה), בעוד שספסול מוקדם של יוק אפשר לו to extend פתיחה חזקה מול אנקל ג'ף.

מד ההתרגשות כבר נשבר. 1-15 מחוץ לקשת (כולל זריקות חופשיות לחלוטין), 3-8 מהקו, 10 איבודים (4 בשתי הדקות הראשונות). לא ראיתי קלעי ברמתו של פורטר ג'וניור מאבד ביטחון בצורה כזאת כבר המון זמן, הזייה. המחצית הבאה בידיים של השופטים, באטלר ומורי עדיין לא הופיעו ועשויים לקזז אחד את השני, אז באמת שהשיפוט יכריע פה.

FrecCo

Active member
טל באחד ממהלכי ההגנה של הלילה מגזים בכוונה על לאורי (פחח הכי טוב בקריירה בוא ניסחף) וגורם לו לאיבוד קריטי ברבע 3. well played

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה רק אני או שמשהו במשחק הזה פשוט לא מתיישב כמו שצריך?
כאילו יש פה איזה תסריט כזה שלפיו הסדרה הלא מרשימה במיוחד עד עכשיו, לא תסתיים הלילה כדי ליצור עוד מתח.
לא ממש יודע להסביר את הכוונה שלי אבל מקווה שהבנתם בכל זאת

FrecCo

Active member
חושי המחודדים מוויד אומרים אחרת נירו. לילה גדול והוא של דנבר, זה באוויר
אם אני טועה אני מפסיק לבטוח בסמים

OrEl74

Well-known member
מנהל
חושי המחודדים מוויד אומרים אחרת נירו. לילה גדול והוא של דנבר, זה באוויר
אם אני טועה אני מפסיק לבטוח בסמים
מקווה שאתה צודק כי ת'כלס זאת באמת לא סדרה טובה ובשביל שלא נתבאס עוד משחק היא צריכה להסתיים היום

FrecCo

Active member
הולי שיט איזה שלשת קלאץ סוף רבע 3 לאורי אגדה, שמעתי את טל זועק בכאב עד פה

Krit123

Well-known member
אם דנבר לוקחים, ארובות חדרה נצבעות בלוגו הנאגטס

ולדבר הזה קוראים ההוא שאוספים איתו את הזהב למה למה אני מנסה לחשוב על פאנצ'ים אני לא נושם פה

Krit123

Well-known member
ספו עשה פה טעות עם זלר, לא מתאים לעלות איתו ואני מצפה שבחזרה מפסק הזמן באם ישוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואגב, לגבי וומבניאמה
בעיקרון גם אני חושב ככה וגם אמרתי את זה בעבר אבל ההגעה שלו למועדון כמו הספרס מאוד מעודדת מהבחינה הזאת ונותנת תחושה שהוא יהיה בסדר.

Krit123

Well-known member
לך אין השפעת סמים להישען עליה כתירוץ רק אומר

Krit123

Well-known member
פורטר יצא ענק, הרגיש באותה השלשה שהתכוונן לו. באטלר ומורי נו שואו מוחלט. לאורי ובאם מחזיקים אותם כמעט לבד, לא יאמן שבאם לא היה בבעיית עבירות כל הסדרה

FrecCo

Active member
אגב בוא נגדיר מעכשיו מה זה באסט במקרה שלו, אני חושב שהוא או יהיה פצוע או יהיה סוג של וויגינס, אולי סאבוניס בתסריט הכי טוב, או איזה פוריזינגיס, או בלייק גריפין (או פשוט זאיון?). כלומר חצי כוכב , אבל ממש לא דוראנט ולא דאנקן. אז באסט זה לא מדויק כי גם סף אולסטאר זה יפה אבל עושים ממנו הGOAT הבא, אז באסט יחסי

למעלה