מיאמי - דנבר גיים 5

OrEl74

Well-known member
מנהל
אח שלו המפחיד הזה בוכה והוא אדיש לגמרי
החיוך היחיד שראו ממנו זה כשהמשפחה שלו ירדה לפארקט

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברכות לדנבר!!!!!
לגמרי הקבוצה הכי ראויה העונה
מגיע להם ובענק

יאללה טל! תחגוג

OrEl74

Well-known member
מנהל
התגובות של טל גרמו לי לפרץ נוסטלגי ונזכרתי באליפות הראשונה של הבולס ובתחושה שלי כנער בן 17 באותו משחק חמישי מול הלייקרס.
תחושה נפלאה שרק אוהדי ספורט דפוקים כמונו יבינו.

FrecCo

Active member
טוב משחזר כי אני לא רואה שההודעה מופיעה:
טל מודה שחשבתי במשך כמה שנים שאתה מטומטם כמעט כמו יובל עם אהדה לקבוצה העקומה שדנבר הייתה בתחילת הדרך של יוק אפילו,
אבל מזל טוב, שמח בשבילך יא כפרה.
הם הכי דומים לספרס שלי מאז שאין לי את הספרס
+יוקיץ' הוא הכי דומה לטימי
הייתי מוכן לראות עכשיו שעה של החגיגות שלהם

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
טוב משחזר כי אני לא רואה שההודעה מופיעה:
טל מודה שחשבתי במשך כמה שנים שאתה מטומטם כמעט כמו יובל עם אהדה לקבוצה העקומה שדנבר הייתה בתחילת הדרך של יוק אפילו,
אבל מזל טוב, שמח בשבילך יא כפרה.
הם הכי דומים לספרס שלי מאז שאין לי את הספרס
+יוקיץ' הוא הכי דומה לטימי
הייתי מוכן לראות עכשיו שעה של החגיגות שלהם
תודה נשמה, אהבה בלב אתם. לא יודע איך לעכל בכלל כי הכנתי את עצמי להפסד מהשריקה ההיא של באטלר.. וכמו שאמרת אם זה היה משחק 7 הייתי כבר גמור.

מזל טוב לגוט האירופאי (עם כל הכבוד ליאניס).
מזל טוב לדנבר שלדעתי זו הייתה יכולה להיות אליפות מספר 2 שלהם אם מורי לא היה נפצע בזמנו איזה שנה+

OrEl74

Well-known member
מנהל
מזל טוב לגוט האירופאי (עם כל הכבוד ליאניס).
מזל טוב לדנבר שלדעתי זו הייתה יכולה להיות אליפות מספר 2 שלהם אם מורי לא היה נפצע בזמנו איזה שנה+
מסכים
האליפות הזאת הגיעה עונה מאוחר מידי
יפצו על זה באליפות נוספת בעונה הבאה 😉

FrecCo

Active member
ואם מידלטון לא היה נפצע.... ואם קוואי לא היה נפצע כל דקה.... ואם קליי לא היה נפצע... ואם ואם ואם
האליפות של גולדן שנה שעברה הייתה EPIC והכרחית ללגאסי שלהם ושל סטף ולדעתי הגולדן של שנה שעברה הייתה לא פחות טובה, בטח ובטח מילווקי של לפני שנתיים.
האליפות הזו בדיוק בזמן

FrecCo

Active member
איך איש סמית' לא ראה דקה מגרש כל הפלייאוף? הבנאדם שיחק בהכי הרבה קבוצות בליגה זה כמו לא להכניס את סבא שלך למשחק להראות כבוד. מעליב

Krit123

Well-known member
איך איש סמית' לא ראה דקה מגרש כל הפלייאוף? הבנאדם שיחק בהכי הרבה קבוצות בליגה זה כמו לא להכניס את סבא שלך למשחק להראות כבוד. מעליב
אפילו לא דקה בגארבג'?.. רוטציה ברזל.

אני כל כך שמח בשביל כל כך הרבה שחקנים שונים.. בונאה גם ג'ף מסתובב שננננים בליגה, ודאנדרה שיחק! אשכרה שיחק ונתן בלוק, איזה כיף שלקח חלק פעיל, אאלט לא עשה גמר עד שהגיע.

myway23

Active member
@OrEl74 גם אני רציתי לרשום על זה משהו.
מאחרי משחק 2 נגד הסלטיקס באטלר פשוט לא שיחק כ"כ טוב, לא בתור שחקן שאמור לסחוב את הקבוצה.
אני לא יודע למה, אבל אם זה היה כוכב ראשון אחר - היו מדברים על זה הרבה יותר. הוא נעלם ליותר מדי זמן, לפעמים חושש לקחת ג'אמפרים או להיכנס לסל כמו שעשה במהלך הריצת פלייאוף הנוכחית.

נגד דנבר זה רק החריף לטעמי.

למעלה