מטריקס

leeloo

New member
חדשות מאטריקס ../images/Emo40.gif

מצאתי כמה דברים לגביי הטרילוגיה של המאטריקס... לקריאתכם והנאתכם... לילו

*ויקי*

New member
הסצנה הכי אהובה עלי היא......

אהממ תנו לי להיזכר רגע בסרט...... אני חושבת שהקטע בו ניאו לוקח את הגלולה...וגם הקטע בסוף כשניאו הופך סוף סוף להיות כמו הסוכנים ההם. אה כן וגם כשטרינטי מנשקת אותו כשהוא מת ואז הוא מתעורר נראה לי... אוףף אני צריכה לראות שוב את הסרט..שחכתי את רובו!!

חזיר בר

New member
אני מחבב בסרט

כל קטע שמורפיוס מדבר בו. אנגלית בלי קיצורים עושה לי את זה.

IC4

New member
אנגלית שפה מוערצת; קטע מעולה הוא:

אחרי שניאו מגלה שהוא האחד (אוי שכחתי, P) קיצר ואייג´נט סמית´ רץ אליו ומנסה להכות בו , וניאו משתמש רק ביד אחת כדי לחסום אותו :) כל פעם שאני משחק פינג פונג ומכה באופן אוטומטי בלי לחשוב אני נזכר בקטע הזה....

bwp

Member
המממ, זה לא נכון דווקא הפינג פונג

אתה פשוט גרוע מדי לשחק בדרך אחרת אז התרגחת לשחק בדרך אחת אם מכן אני אקיש על ניאו זאת אומרת שיש לו רק שיטת לחימה אחת וה P שלהם מאוד עלוב MAUAHHAHAHA

חזיר בר

New member
היה לנו דיון ארוך

ביני ובין החברים, חלק טענו שהוא עושה את זה כאקט של זילזול. אני ועוד אחד אומרים שזה ממש לא העניין,הוא פשוט כל כך ממוקד,שהוא לא רוצה להשתמש ביותר יכולת ממה שהוא צריך

IC4

New member
מה הקטע

זה לא שהרעיונות ממש מנוגדים אחד לשני הוא מגלה ומוכיח לו ולעולם שהוא האחד והשולט הוכיח לי לפחות, אגיד זאת :) קראתי בזיון סוויטשבורד ZION SWITCHBOARD = thematrixonline.com´s forum שקיא-ניאו-ריבס אמר בראיון או משהו שכל אחד הוא הONE אני פשוט לא זוכר מה עוד נאמר בהקשר הזה

goldi san

New member
בליבלי אין לי כוח לקרוא הודעות

כמובן שהקרב בין הסוכן לניאו ברכבתחתית, איך שניאו עושה ככה עם הרגל שלו, מתישהו - זה עשר!! זאת צ´וט הופה

למעלה