מטריקס

חזיר בר

New member
מטריקס

קיבלתי את הקריאה,ואני פותח נושא על המטריקס מה הסצנה האהובה עליכם בסרט? אצלי 1)קרב הקונג פו בין מורפיוס לניאו 2)הסוכן מסביר למורפיוס את גאונות המטריקס 3)ניאו וטרינטי מצילים את מורפיוס (לא כל הקטע,הקטע ההתחלתי עם הקרב רובים,מה שאני אוהב שם,איך הסרט הביא אותנו למצב כזה שלא אכפת לנו שהם הורגים שוטרים)

חזיר בר

New member
ואני רק רוצה לומר

שכתבתי לפני ההודעה הזאת שתי הודעות שבהם המחשב נכבה באמצע,הראשונה היתה על סרטי אקשן,הודעה נפלאה שלא היה לי כוח לשחזר,וגם לא זמן כי בעוד זמן מה אני צריך ללכת לעבוד. אולי בעתיד הקרוב.

IC4

New member
godamnit

במה אתה עובד? אני חושב שאני אוהב את ה LOBBY SCENE יותר ממה שאהבתי את האימון למרות שזה קשה לבחור :) אגב עכשיו אני שם לב שהקטע שהוא אומר MY NAME IS NEO זה כמו שבDUNE ההוא אומר FATHER!! THE SLEEPER HAS AWAKEN! (שניהם סרטי נבואה מדע בדיוני, אם כבר מדברים על משהו דומה) יש לכם איזה דמות אהובה? mouse? apoc? למאוס יש משפט ממש יפה to deny our own impulses, is to deny whatever makes us humane בעצם לא יודע אם זה המשפט המדויק אבל משפט חביב מאד

חזיר בר

New member
אני די בטוח שזה המשפט המדויק

אני הכי אוהב את MOUSE באמת,אבל גם את הסוכן הרע,(נו מה השם שלו?!)

IC4

New member
MY NAMEIS SMITH. AGENT SMITH

הממם נראה לי שהוא אהוב עליי מן הסתם כמובן ברור מאליו אחרי טריניטי (דההההההההההההההההההה)

חזיר בר

New member
טרינטי?

הכלבה המעצבנת הזאת? כמעט הצליחה לדפוק את הסרט עם כל החרא הזה של "אני אתאהב באחד" וזה. אבל רק כמעט.

IC4

New member
stfu frenchie

טריניטי היתה הדבר הכי יפה בסרט שמע אני מסכים איתך שהקטע של המאוהבות היה כל כך תמוה יחסית לסרט כזה מעולה אבל אני משוכנע שהבמאי/ם לא התכוונו שזה יהיה נדוש (למרות שבין אם התכוונו או לא..) אבל זה כל כך לא משנה the bottom line is שים אישה כל כך כל כך יפה בתלבושת כל כך כל כך נהדרת בסרט אקשן בו היא עושה קונג פו.... הקהל ישמח ויתאהב אבל לא - ה bottom line זה שאתה לא אמור להתיחס לקטע הזה של להתאהב באחד בצורה שאתה מתיחס אליה כאילו שזה הורס את הסרט זה כל כך מטומטם ועצוב שאנשים עושים זאת

חזיר בר

New member
עוד פעם שכחתי שם

הבחור שבוגד בהם ומוכר את מורפיוס.. שכחתי להוסיף את הסצנה במסעדה שהוא מדבר עם הסוכן סמית´.. ושהוא מסביר לך שהוא לא רוצה לזכור כלום. כל הדיאלוג הזה גורם לך לחשוב,האם באמת חיי בורות הם טובים יותר? האם לא להיות מודע לזה שאתה לא יודע כלום,זה עדיף על לדעת שאתה לא יודע כלום,אבל בעצם לא לדעת כלום.. זה הזכיר לי דיון,על בנות שמתחתנות בגיל 13 ואומרות שהן מאושרות,"הבעל שלי לוקח את לקניון פעם בשבוע,אני מאושרת". אז יכול להיות שהיא באמת מאושרת,אבל האם עצם העובדה שהיא לא יודעת שיכול להיות לה יותר טוב מזה לא גורע מהאושר הזה? האם בורות היא באמת אושר,כמו שאמר הקירח מהמטריקס?

^nurv^

New member
כן!

בורות היא בהחלט אושר. אבל אושר שאני אעשה הכל כדי להמנע ממנו....זה כמו שהדת היא האופיום להמונים..מיליארדי אנשים שחיים להם באושר בתוך אשליה. אז יש אנשים שיעדיפו את זה... תקרא לי מזוכיסט, אבל אני תמיד אעדיף לדעת את האמת, ולדעת כמה שיותר, לא משנה כמה המציאות האמיתית היא עגומה. Ignorance SUCKS

חזיר בר

New member
אני איתך

אתה חושב בדיוק כמוני, אני תמיד ארצה לדעת את האמת ובגלל זה כל הכבוד לניאו שלקח את הגלולה שלקחה אותו כמו אליסה בארץ הפלאות...

leeloo

New member
עליסה בארץ הפלאות...

אהבתי את הדימוי... ועל זה יש לי רק דבר אחד להגיד: the truth, sell set you free"!" אהה... תחשבו על זה...

חזיר בר

New member
סליחה על ה-א בעליסה

אבל לא חשוב, את הדימוי נתן מורפיוס בעצמו שאמר "אתה בטח מרגיש כמו עליסה שנופלת במאורת השפן.." או משהו כזה. האמת לא משחררת, אלא רק להפך אני אתן לך ציטוט אחר "מרבה ידע,מרבה דאגה"

leeloo

New member
לא, לא לזה התכוונתי

אני מכירה את המשפט- "אין שכל, אין דאגות", אבל לא לזה התכוונתי.. האמת תשחרר אותך במובן של תדע, תהיה משכיל, לא "תטבע" בדעות קדומות, בדעות לא נכונות, ככל שיודעים מרגישים מן שיחרור, כאילו "איך לא חשבתי על זה קודם? זה כל-כך נכון...". נכון שהאנשים שיודעים מלווים גם בדאגה ופחד, אבל זה מלווה גם בשיחרור ואושר... ככה לפחות אני מאמינה..

חזיר בר

New member
בכיוון הזה

זה בהחלט נכון, ככל שנדע יותר על האחר ככה נבין שהוא דומה לנו,ושאין לנו שום סיבה לשנוא אותו ולכבוש לו את שכם נניח.

^nurv^

New member
:) צודק...

אנשים שונאים ערבים, רק בגלל שהם מוגדרים "ערבים". אנשים יכירו אדם, יתחברו איתו, ידברו איתו, אחר כך יגלו שהוא ערבי, והם ינתקו קשר. GOD DAMN IT, people, we are all HUMAN BEINGS!!! (זה הייתי אני..בעוד רגע של זעם על חרא של עולם)

^nurv^

New member
אתם יודעים מה

אני מתנצל. מתנצל שהכנסתי פוליטיקה לפורום..

IC4

New member
truth shall set u free

קצת אירוני להגיד את זה לרוצח שעומד להישפט למאסר חיים אירוני יותר להגיד את זה אם הוא היה מקבל גזר דין מוות :) Truth shall set u free, Lie will make u happier. ובענין ה IGNORANCE IS BLISS המרדף אחר האמת אותו אנחנו חיים הוא כזה בזבוז חיים, אני תומך בCYPHER אני גם הייתי מעדיף לחזור למאטריקס. רק חבל שהוא היה צריך להרוס את הכל לשאר.... אגב ג´ו פנטוליאנו שיחק גם ב BAD BOYS בתור הקפטן ושיחק בסדרה מאד לא ידועה ותת-מוערכת בשם EZ STREETS נדמה לי "רחובות זועמים" (וכם בגלל שגם ככה מישהו אחר יגיד את זה, משחק לצידה של קרי-אן מוס בממנטו, בזכות המלצתה עליו)

fluppster

New member
למה??????

קטע הסיום, כשניו מת וטריניטי נישקה אותו, ואז הוא כאילו קם לתחיה, היה הקטע הכי אהוב עלי בסרט! נו טוב, אני חולת רומנטיקה....
אגב, מאטריקס הוא הסרט הכי הכי אהוב עלי! עוד קטע אהוב עלי הוא גם הקטע שהם מצילים את מורפיוס, זה קטע פשוט מדליק. אני גם אוהבת את הקטע אצל הנביאה, לא יודעת למה, אבל אני פשוט אוהבת אותו. ועוד קטע אהוב עלי היה..... כל הסרט!!!!!!! מצטערת, אני נעשת די משוגעת ב-3 בלילה..... חן

IC4

New member
את רק מזכירה לי כמה הסרט שולט

וכל הזונות מביניכם (הכוונה ל BWP) שאומרים שצריך להפסיק להיות אובססיבים לגבי מטריקס ur missing the point למה יש לי פוסטר של מטריקס? איך שאני נכנס לחדר אני רואה אותו ונזכר בסרט וכמה שאני אוהב אותו וכמה שהעולם טוב :) (yeah right)

למעלה