מטרה 8651 (וגם לך ערן)

itaics

New member
מטרה 8651 (וגם לך ערן)

הנ"ל ריגל בברית SHADOWS ואיים ותקף שחקן מפתח בברית לאחר מכן... לאחר שהוא הורחק מהמדינה ל-3 ימים (עדיין תקף לעוד כ-24 שעות) ולאחר שהוא קיבל הצבעה נוספת ע"י TUF להפצצה מכל הכוחות ברית SHADOWS וברית TUF תקפו את המטרה היםו ה-6/12/06 לפנות ערב. לי אין עולמיות כרגע אז מי שיש לו מוזמן לצפות בהפצצות הרבות שהוטלו על המטרה ע"י הבריתות. בזאת אני מודה לברית AIS שהסכימה להוריד את הבונקרים. ולברית YAKUZAA שהשתתפה בתקיפות. ירד לו מעל 100 מיליארד בהתקפות ורוב ההגנה האויירית החזקה שלו ירדה... היום חלק 2..שלום לצבא.. ובסוף מי שרוצה יכול להנות מכיבושים.... כל מי שרוצה מוזמן במהלך היום לפתוח חלונות על הנ"ל.. כדי שבערב הוא יוכל לתקוף חופשי (חשוב לפתוח חלונות ביום כי בערב כבר לא תוכלו...) או פשוט תפציצו.. אבל עדיף לתת לאחרים אפשרות לפתוח חלונות... כל מי שמעוניין נשמח לעזרה. מסנג': shadowsempire.dynu.net בלי שום קשר וקשור: ערן.. היו כמה "באגים" או שזה היה מכוון במהלך ההתקפות ונשמח כל הבריתות להסברים... - היה הצבעה עליו שכולם יכולים להפציץ.. אם זאת.. רק חזקים יותר יכלו... גם אם אתה בכח שלו אבל טיפה יותר נמוך לא יכלת.. - מי שפתח חלון הפצצה כבר לא יכל לפתוח חלון אחר - לא יכלנו לפתוח על הנ"ל תקיפה מוגבלת (גם אם אתה בכח) - ובאג נוסף לא קשור: אם הברית נמצאת במצב כוננות.. אי אפשר לזרוק אנשים מהברית...

dan11112006

New member
איתי

לך לישון כבר!!! אתה תמות בגלל המשחק מחוסר שינה חלילה

erezsosa

New member
לכל הפורום איתי הוא מספר 1

לידעת השחקנים -שיחקתי בגינדיס לצד רב של בריתות ואני חיב לומר שאיתי הוא מנהל הברית הטוב ביותר וזה מכל הבחינות. כל הכבוד לך איתי וכן ירבו כמוך בישראל.

itaics

New member
תודה לכם

בלי החברה האדירים בברית SHADOWS אני באמת לא שווה כלום... !!! "כל חייל נושא בתרמילו את שרביט המרשל" / נפוליאון בונפרטה

hakim

New member
תודה ל8 חברי מדינות מTUF

שהשתתפו במבצע אתמול בן , מוש , דימה , הראל , אוהד , ירון , דני ואנוכי תודה לSHADOWS שהסכימו למבצע המשותף ובאמת אני רוצה לחזק את העובדה שאיתי מנהל ברית איכותי , איכפתי ,פועל בתבונה ולוקח על עצמו אחריות רבה . עמי

Shaycs

New member
אני מוזנח ../images/Emo10.gif

בואנה בואנה כולם אומרים דברים טובים על כולם ואף אחד לא זוכר שאני זה שנתן מספרים מדויקים מה יש מה אין ... ועוד אמרתי לאנשים בדיוק מאיזה כח לתקוף בשביל שלא יהיה אבידות
אני מרגיש כמו ילד קטן שלא קיבל את הכסף על שטיפת הכלים חח פעם הבאה אתם תעשו את כל העבודה השחורה הזאת חחח אפילו אדמה לא יצאה לי מכל הסיפור הזה....

itaics

New member
עמי הכול בגללך

אני לא הזכרתי שם אחד כדי שלא יקרה המצב הזה אבל היית חייב לתת קרידיטים לטוף האא!!! שי.. תודה לך על הניהול הנהדר, עם כל החיכוכים... רוב הנזק בזכותך וללא הארגון לא יכלנו לעשות לו את מה שעשינו... לארז, מתן, דודו, עמית, יוחאי ולאודי .. תודה על שיתוף הפעולה והעזרה בכל שעשיתם... אמנם לא מיצינו את הקרב ונעשה נזק בינוני אבל אני גאה בכולכם ואנחנו בדרך... תודה ליוסף ולמוטי מ-AIS(אני מקווה שאני לא טועה בשם) על העזרה שהם נתנו. ותודה לדימה מיאקוזה ולחבריו שעזרו גם (Aאני לא יודע שמות) תודה לכלב של דודו DIABLO, שלא בכה באותו יום ונתן לנו שקט לתקוף.. תודה לערן שבנה את המשחק.. בברכה,

theor8

New member
מצטער אבל זה לא יקרה

סיבות: 1.אני שונא יותר מידי הסכמי שלום אחר כך אין את מי לתקוף 2.תומר התנתק לי מול הפרצוף שדיברתי איתו 3.אסור לקחת את יוסף לתקיפות למה הוא הורס הכל 4.יוסף בוגד בפיראטים במצ2 ואני אדאג שעופר יגלה את זה

theor8

New member
הקפצה

צה צה צה צה צה צהצ הצ צ ההההצהצצהצצה יוסף חיזב יוסף חיזב,חיזב יוסף חיזב יוסף חיזב יוסף יוס יוס יוס

theor8

New member
תוספת ל3

אסור גם לקחת את תומר למה הוא הורס תקיפות

WingedSkull

New member
תיקון

אני <דימה> שייך ליקוזה ולא לטוף XD אבל לא נורא שמחתי להרגיש חלק מכם

למעלה