מטפלט בשיאצו

../images/Emo10.gif בהרשמה הקודמת היו 12! אנשים,

איפה אתם

אז יש מניין?

ברצינות, חשוב שנדע. 10 אנשים זה מעט מדי לשכור מקום, אבל אם רוצים להחליף טיפולים או לעשות משהו שקשור לתנועה, זה יותר מדי בשביל בית פרטי, אפילו גדול. אילו היה קיץ הייתי מציע את פארק הירקון, אבל זה לא ממש ריאלי בדצמבר...

בובי

New member
דוד אני מציע שתפתח הודעה עם

השמות שהבטיחו לבוא כך זה יהיה יותר ברור אני מדבר על הודעה חדשה כמובן

m_katzmann

New member
אני לא יכולה ב-14

אני לא יכולה ב-14. חופשת חנוכה מתאימה לי מאוד. מאיה

רעיון מצוין

אשמח לבוא ולפגוש את האנשים הנחמדים שמאחרי המקלדת בזמן הקצר שני איתכם בפורום למדתי המון יתכן שאביא עימי עוד כמה אנשים אם אדע יותר פרטים על התכנים איציק

dromit4

New member
מפגש פורום

6.12 אני מאמינה שגם אוכל להגיע אני מקיבוץ קרוב לב"ש אולי אפשר לנסוע ביחד כמה דרומיים ולהתחלק בנסיעה , אני מאמינה שיכול ליהיות לי רכב להת´ לילי

tanka

New member
אבוא בשמחה רבה.

אשמח מאוד לבוא למפגש הפורום. בתור מי שהתחילה ללמוד רפואה משלימה השנה יעניין אןתי לשמוע הרצאןת בנושאי נטורופתיה וצמחי מרפא(איך מכינים מתי משתמשים בהם וכו´) כמו כן אשמח לעזור בכל דרך אפשרית. שיהיה רק טוב והמון אהבה,מירית.

dromit4

New member
מטפלט בשיאצו

מאוד אשמח לבוא,אבל קשה לי להתחייב בגלל בעיות אישיות והמרחק. חלק מנושאים שהעלתם מעניינים גם אותי:קינסיולוגיה , מה זה, איך זה עובד? טיפול בטאי צ´י+ הסבר,החלפת טיפולים ועוד.... הפורום מרתק כך שאין לי ספק שיהיה כף ומעניין לפגוש את האנשים. בקשר לכיבוד אני חושבת שכל אחד יכו להביא וזה יוסיף יעשיר ויקל ביי- לילי

../images/Emo26.gifדרומית ויעל: לענות במקום ../images/Emo13.gif

בתחתית ההודעה יש שורה של אפשרויות, בצד ימין באדום כתוב הוספת תגובה (בדיוק מתחת ל"היזהרו בכביש"). אם תקליקי על אפשרות זו, ההודעה שתכתבי תופיע בצמוד להודעה עליה את מגיבה. לעומת זאת, אם תקליקי על הוספת הודעה, ההודעה שתכתבי תעלה כהודעה נפרדת, ובגלל מבנה הפורום לא תהיה מחוברת להודעה עליה את מגיבה. (יעל, אפש לשרשר את ההודעה הנוכחית ואת זאת לדיון על מפגש הפורום?)

dromit4

New member
שלום לכם...

כמו שכבר אמרתי אשמח להפגש עם אנשים מהפורום,(מאוד מעניין כאן) איזה תאריך מדובר. בתקווה שאני אצליח להגיע ביי - לילי

../images/Emo26.gifמפגש פורום: הצעה לסדר היום../images/Emo70.gif

הבהרה: זו רק הצעה. אם יש לכם רעיון יותר טוב, לא נראה לכם שכאן המקום להציג את רעיונותיכם?
9:00 התכנסות, קפה/תה, הכרות ראשונית. כל אחד מקבל סטיקר (מדבקה), רושם עליו את שמו/כינויו בפורום, ומדביק על החזה - להקל על הזיהוי. 10:30 - 9:30 התנסות: טאי-צ´י, והקשר בין אמנויות ריפוי לאמנויות לחימה, מעביר: עבדכם הנאמן. (לכל החוששים, אין לי שום כוונה לעשות משהו אלים... מה אתם חושבים שאני
פשוט נראה לי שתנועה ומשחקים בזוגות הם דרך נחמדה להכיר אחד את השני ולהתחיל את היום בכיף) 10:45 - 10:30 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 11:15 - 10:15 נאוה פרנס: הרצאה/דיון, לבחירתך...
11:30 - 11:15 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 12:30 - 11:30 מאיה: קינסיולוגיה 12:45 - 13:45 החלפות טיפולים: מתחלקים לזוגות, עושים טיפולים של 15 דקות, מחליפים זוגות, וכך הלאה... 14:00 - 13:45 סיכום, סידור המקום ונקיון, פרידה בנשיקות וחיבוקים...
שוב, זו רק הצעה
יש לכם רעיון יותר טוב? הציעו אותו!!!
אני יוצא לטיול בחו"ל, 10-24 בנובמבר, כלומר החל מיום ראשון - הכדור של ארגון מפגש הפורום עובר אליכם! מה יש לראות בשבועיים בפאריז ולונדון (שבוע כל עיר), בתחום הרפואה המשלימה?

בלונדון, כנס לאחת החנויות הטבעיות

וקח משם איזה עיתון מקומי - תמצא המון המון מידע!!! ב- Neal´s St אם אני לא טועה באיות, יש מסעדה חביבה שנקראת: Food for Thought צמוד לשם יש את Neal´s Yard שם תמצא חנויות שמוכרות כל מיני שמנים, מזון טבעי, ועוד... בקצה השני של החצר /סמטה, עם חזית לרחוב שאליו השביל יוצא, תמצא חנות בשם: Mystry (שוב, אם אני זוכרת טוב) שם תמצא: ספרים, אבנים, קלפים, מוסיקה, אמצעי פאנג שוואי ועוד ועוד כל מה שקשור לעולמות הללו. האיזור שם מלא חנויות כאלו. אם אתה רוצה למקם את האיזור, זה קרוב ל´קובנט גארדן´.
תבלה גם בשבילי

למעלה