מטפלט בשיאצו

esunshine

New member
../images/Emo140.gifגם לי ה - 6.12.02 מתאים

שכן, אז אני בחופש...מוכנה גם לתרום מידיעותי אם יש צורך בהרצאה כלשהי וכמובן כיבוד,,,אז אם יש דתיים ניתן לקנות אוכל כשר..אבל עדיף כיבוד קל.. ברור שסופגניות הן בלתי נמנעות...אז מוכנה למצוא מקום כשר ולקנות במידת הקהל... טוב, עדיין לא ברור כמה נמצאים... יעל? דוד? ושוב זה תלוי בתאריך.. התאריך הנקבע לא נוח לי.. יום טוב שמש זורחת

../images/Emo10.gif ב-6.12.02 יהיה מפגש פורום

אמנויות לחימה... ואיך אבחר בין שתי אהבותי

איך נעשה מפגש בלי המארגן ???

אם דוחים אז אפשר לדחות עוד קצת לא? 14.12 מתאים לכולם? בבקשה להתפקד !!!

mishmush

New member
ה-14/12 זה יום שבת...

לי אישית אין בעיה ביום שבת, אך אם הכוונה היא ל- 13/12/02- אז אאלץ להפסיד... (וגם כל יום שישי בשבועיים שלאחר מכן)- אם זה ייערך ב- 29/11 או ב- 6/12- בינתיים אין לי בעיה...

../images/Emo26.gifלא מארגן כלום, רק מציע הצעות

14.12 יתאים בלית ברירה, יום ו´ בשבילי היא יום לימודים אבל גם ה-29.11 הוא כזה, אז...

שמש א

New member
../images/Emo2.gif תאריך...

ברור שבלי המארגן אי אפשר לקיים מפגש! לצערי אני לא יכולה להגיע ב 13 לדצמבר, כי עושים לסבתי יומולדת 80 באולם שמחות ב 12:00. בכל מקרה ברור שלא נמצא תאריך שיתאים לכולנו. יעל, לדעתי תחליטי את על תאריך...

../images/Emo70.gifאני לא המארגן../images/Emo70.gif אבל כנראה ש

יחד עם הדרכון שלא מסתדר, גם המפגש של פורום אמנויות לחימה ב-6.12.02 יעבור לסוף דצמבר, אז ה-6.12.02 פנוי לי (כלומר, זה תאריך שאני לומד בו, אבל המפגש הזה גם חשוב לי...). נכון שלא נמצא אף תאריך שיתאים לכולם. נראה לי מתאים שיעל תקבע את התאריך הסופי והמקום (הרי הרעיון שלה!). אבל עדין צריך אנשים! ורעיונות! לטיפולכם האישי

דוד ידידי.. ( כולם להכנס!!)

אל תתן לי את הקרדיט שלא מגיע לי.. אתה זה שדחפת את הרעיון - והתודה כולה לך.. אם מפגש הפורום שלך נדחה בוא נשאיר זאת ב 6.12.. ועכשיו אני זקוקה להתפקדות מלאה - אז קדימה ..

esunshine

New member
../images/Emo24.gifמתפקדת, כבאה ב-6.12

אשמח להיענות לבקשות מסוימות שמש זורחת

שמש א

New member
נוכחת

מצויין
ויעל, אם צריך לתת יד באירגון, אני מתגייסת ברצון!

odeia

New member
אשמח לבוא, במידה ואצליח להתארגן

מבחינת הגעה בזמן מהצפון, או ע"י טרמפ עם avorly או בכוחות עצמי, במידה ויתאים למשפחתי. אדע סופית רק קרוב מאוד למפגש. בכל מקרה, מציעה לארגן שירשור כיבוד יותר קרוב לזמן המפגש.

avorly

New member
מתפקדת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ככה לפחות נתראה אחרי 3 שנים ויותר.... בברכת רק בריאות, אורלי

odeia

New member
לא מצליחה לשלוח לך מסר

אפשר לתפוס איתך טרמפ למפגש, בבקשה?

למעלה