מטען חורג

גבעון 1

New member
וכך זה ייראה

עקרונות הקראטה ע"פ סיפרו של נתן בן הרוש "קראטה דו" 1 - "קימה"- ריכוז האנרגיה היכולת למקד את העוצמה בנקודה מסוימת. 2 - עקרון משיכת היד החוזרת תורם לתוספת כוח בטכניקה ומגדיל את היציבות בגוף בעקבות הסימטריות שבתנועה והכוחות הנגדיים הפועלים בו זמנית בכיוונים הפוכים. 3 - ויסות הנשימה שאיפה שעוזרת להרפיית השרירים ולתנועה משוחררת ונשיפה שמכווצת את השרירים והופכת את הגוף למקשה אחת בסוף כל טכניקת הגנה או התקפה. 4 - מהירות הביצוע ככל שמהירות התנועה גדולה יותר, עוצמת המכה גדולה יותר בזמן קרב: היריב המהיר יותר, הוא המכה ראשון. 5 - מהירות התגובה המהירות בה מגיב קראטקה להתקפת יריבו. ניתן לשנן טכניקות עשרות פעמים עד כדי הפיכתם לרפלקס של הגוף 6 - "מא" – מרחק המרחק הנכון בקרב הוא המרחק המונע מהיריב להגיע אליך ומצד שני מאפשר לך להגן ולהלום את היריב ע"י טקטיקות קרב משתנים. 7- "טיימינג" – זמן הביצוע קראטקה בעל טיימינג טוב (תזמון טוב) יכול לנצח יריב מהיר ממנו. קראטקה בעל תזמון טוב ינצל את שברירית השניה שיריבו איבד את הריכוז ויכה בו בהפתעה – זהו "טיימינג". 8- "טאי סבאקי" – ההתחמקות התחמקות טובה, לצדדים או לאחור, בזמן התקפתו של היריב, אינה פחות חשובה מהגנה. ההתחמקות צריכה להתבצע בזמן הנכון, כי היריב אשר יבחין ביציאת המתגונן, ימשיך וירדוף אחריו לכיוון ההתחמקות. 9- שליטה גופנית קראטקה טוב מסוגל: - להכות בכל העוצמה במטרה בדיוק רב. - לבלום את הטכניקה מילימטרים ספורים בסמוך למטרה. - לווסת עוצמות בהתאם לרצונו 10- שליטה נפשית הגוף תלוי בנפש. המטרה של הקראטקה ללמוד לשלוט ברגשותיו כדי שהם לא יפריעו לו לתפקד במקסימום יעילות. הקראטה מעניק ביטחון עצמי לאדם העוסק בו.

גבעון 1

New member
תגיד מיסטר

אתה חושב, הוא כל הזמן במילואים, למה מה קרה(כמה אפשר להיות פריירים
..). יש גם ביזנס לנהל לא?

תלוי במקום מגורך

בחלק מהערים ה"חרדיות" יש חיידרים פחות גרועים מהאחרים. אין טעם להחליף פרה בחמור וכמובן שלא דיברתי על חיידר לבני שבבניקים. עדיף שהוא ילמד לימודי קודש בצורה רצינית מאשר גם לימודי קודש וגם לימודי חול בצורה חפיפניקית. אבל (וזה אבל מאוד גדול) אני ממש כופרת בהנחה ש"בד"כ המקומות הסגורים יותר, איכות האנשים שם היא יותר גבוהה". לדעתי במקומות אלו מגדלים אנשים מצומצמים, פוצים שלא רואים אף אדם מלבדם וכמובן לא מסוגלים לחשוב מחוץ לסנטימטר המרובע שלהם. נ.ב. גם אני, במידה והבן שלי יחליט להיות רב גדול (או קטן) אני אתמוך בו.

Namespace

New member
../images/Emo45.gif

אני גר בעיר הקוטג' והטוהר בני ברק. ממש ביצה קטנה עם מים רדודים. אני לא ממש מכיר הרבה ת"ת. שאלתי כמה מכרים ולפי"ז עבדתי. עכשיו אני מאמין שכבר דיי מאוחר לחפש מקומות חדשים... ההרשמות של הפלצנים נסגרו כבר בחנוכה (WTF?). תודה, בכל מקרה

mister xy

New member
בבני ברק לא חסר בתי ספר מכל המינים והסוגים

החל מ-תשב"ר ותורת אמת וכלה ב-רזילי ובוסטון.

תשב"ר הכי טוב

ואם לא התקבלת שם תנסה אפשר לנסות חורב ברמת גן
לעצם העניין, בתשב"ר ותורת אמת כמעט ואין סיכוי להתקבל.

כאן אתה טועה

אני מכיר אישית משפחה מעורבת. שבעוד האחים החלונים עזרו לאביהם לעבוד בזבל בכדי לשאת בעול המשפחה, ולעומתם האחים החרדיים צעקו על אביהם שעשה להם פ'אדיחות בזה שבא לבקרם בבגדי עבודה.

מתבי6

New member
תנסה לברר שם

את הבנים של המלמדים עצמם מקבלים שם? הם הרי בנים לאנשים עובדים

אל תשלח למקום שזה היחס שלו לאוצר הכי חשוב

בחייך. מעבר לבעיה האקוטית שיש בחינוך ילדים במוסדות חרדיים שמגדלים אותם לחיי בורות ובערות.

Namespace

New member
רב ../images/Emo109.gif שהציע להכניס את הבן שלי כמטען חורג

בא לי להקיא עליו. בבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה